Yardim lutfen bosanma ve cocuk

aynı söylediklerini eşimin amcası eşime söyledi, senin ablaların da insanlık olsaydı, oğlum karını boşa, çocuğundan vazgeç derler miydi? sen saf mısın diye kızdı. abla için anne için yuva mı bozulur. bu kız sana 2-3 gömlek fazla sen nimetten saymıyosun da bi de efeleniyor musun? kaç gün kalacaksın ablanın eniştenin yanında? kaç gün misafirli edebilirsin?.. niye ablanlar 1 kez bile aramadı bu gelini, ne oldu bizim yapacağımız düzelteceğimiz birşeyler varsa yapalım, yuvanızı bozmayın dediler mi diye telkinde bulundu. yani ablaları beni 1 kez bile aramadılar. küçücük yeğenlerinin telefonlarından bile numaramı engellemişler. 17 yaşı ndaki yeğeni bana hakaret dolu mesajlar atmış, yurt dışında yaşayan eniştesi de aynen öyle.. bende altta kalmadım tabi verdim cevaplarını ama o eniştenin bana o mesajları atma cesaretini benim alçak kocamdan aldığı belli.. kocamdan nefret ettim, beni ezdirdi, sahip çıkmadı, ne olursa olsun yuvam demedi. aldatılmış, sırtından bıçaklanmış, paramparça hissettirdi kendimi.. çocuğumun babası olduğundan utandırdı. hepsini haykırdım, ona olan aşkım, sevgim hepsiii yalan oldu bir dakikada.. bütün bunları bana nasıl yapar? nasıl arkamda durmaz, sahip çıkmaz.. işte boşuna dememişler sevgi emekti diye.. doğru söz.

altın parası dediğim düğünde takılan altınlar. çekişmeli dava açacaksanız düğünde takılan altınlarınız da isteyin. düğüne ait cd, fotoğraf ne varsa toparlayın.
baba ile çocuk arasındaki ilişkiyi hakimler zaten 2 haftada bir olacak şekilde kuruyorlar ama ondna önce psikolog sizinle görüşecek. psikologun yanında sakın ağlamayın, karşı tarafı suçlayıcı konuşmayın ve çocuğunuzun çok küçük olduğunu bu nedenle babasının yanında yatılı kalamayacağını ancak 2 haftada bir cumartesi ya da pazar günü saat 10.00- 18:00 arası çocuğu alabileceğini söyleyin. psikolog bunları not edip ona göre bir rapor hazırlıyor hakimde psikolog raporu kapsamında karar veriyor. benimkinde öyle oldu.

valla bu tipler düzelmiyor bacım inşallah seninkisi akıllanır. en azından ailede adam akıllı biri varmış da gerçekleri çarpmış kocanın yüzüne ve kendine getirmiş. benimkinin aileisnde öyle biri bile yok zaten olsaydı 3 kardeşin 3 üde boşanmazdı. eski eniştesi bana şahitlik yapacak düşün o kadar bezmişiz bu aileden. Allah hepimizin sonunu hayretsin inşallah. yavrularımızla birlikte mutlu mesut sağlıklı bir hayat nasip etsin hepimize.

Benim oğlumda 22 aylık ve bende görüştürmek istemiyorum talep mi ediyoruz yoksa boşanmanın bir usulümü psikologun anneyle görüşmesi? Ben de uzaklaştırma çıkarttıracağım ve çocuğumun psikolojisi bozulduğu için terapi almsı gerekiyor babası beni oğlumun önünde defalarca şiddet uyguladığı için oğlumun psikolojisi bozuldu göstermek istemiyorum avukatımda görüşmesini angelleyemezsin diyor

Tamam siz onunkine o da sizinkine gitmesin ama kimse kendi ailesiyle görüimesine karışmasın. Bence boşanmaktan daha mantıklı bir çmzüm

Oooooooooh icim sogudu sanki kendim yasamisim gibi de sevindim. Ya kızmayın ne olur tabiki üzüldüm ne emeklerle kurmussunuz o yuvayi ama karsida dinsiz varsa onunda hakkindan gelecek olan imkansızdır :) durusunuzu takdir ettim madem oyle isteee böyle odesin bakalim

Icimi soğutan icime selaleler akıtan bir yorum daha.. peki ya neden bu kadar nefret ettiniz eşinizin ailesinden?

ben uzaklaştırma kararını aldırırken talep ettim hakimde 2 ay uzaklaştırma kararını hem benim için hem de çocuklar için verdi. ama boşanma davası açıp tekrar uzaklaştırma kararı istedim hem kendime hem çocuklara bu sefer sadece benim için verdi.
eş kişisinin açtığı dava boşanma davasın değil çocuklarla ilişki davası ama boşanma davasında da anne ve baba psikolog ile görüşüyor hatta psikolog çocuk ile de görüşüyor ama ben çocukları adliyeye götürmedim gelin evde görün dedim sağolsunlar öyle yaptılar. bence psikolog ile görüşürken bu yaşadıklarını anlatırsan hakim en azındna belli bir süre çocuğun babaası ile görüşmesini engelleyebilir. ben avukatına katılmıyorum. çocuğun gözü önünde seni dövdüğünü bunun çocukta travma yarattığını ve bunun için tedaviye başlayacağınızı, çocuğun sen yokken kendini tedirgin hissettiğini, hatta eşinin çocuğa zarar vermesinden korktuğunu falan söyle. zaten 2 haftada bir cumartesi ya da pazar günleri görmesine izin veriyorlar ama psikoloğu ikna edersen çocuğun psikolojisini bozduğuna o zaman raporunu ona göre hazırlar. zaten hakimde psikolog raporuna göre karar veriyor.

kızmadım :) ama böyle anlattığıma bakmayın zor süreçler gerçekten. gerçi şimdiye kadar çok çektiğim, çok katlandığım için artık hiçbirşeye üzülmüyorum. içimde keşke dediğim hiçbirşey yok. sanırım bu beni ayakta tutan. sürünsün bakalım. hakkında tehditten ceza davası da açıldı. daha çok sürünecek. o da karşı dava açıcak büyük ihtimal ama ben herşeyi göze aldım bu süreçte psikolojim biraz etkilenecek ama anlaşmayacağım hiçbir şekilde. ne de olsa herşeyin bir bedeli var.

Ay ne guzel soylediniz oyle ne de olsa herşeyin bir bedeli var diyerek.
Bu arada aileler yuzunden mi bu duruma düştünüz problem esiniz miydi merak ettim.
Evet bu surecler yıpratıcıdır tahmin ediyorum az cok ama ayni evin icinde anlasamadigin ya da kavga ettiğin bir insanla uğraşaktan cok daha iyidir.pisman olmadi mi hic?

O çocuk sonuçta ikinizin çocuğu, çocuğunu görme hakkı var. Şu anda çok küçük olduğu için dediği gibi tüm gün alamaz çocuğu ama iki yaşından sonra bir günü hatta belki bir hafta sonunu babasıyla geçirebilir.

eşimin ailesine aşırı bağlı olması, onların hatalarını asla kabul etmemesi. onlardan sevgi dilenmesi sonucunda sevgi alamaması benim ailemin ise bana destek olup beni sevmesi onun psikolojisini bozdu. ama ona sorsan sebep benim annem. annem evliliğimizi bitirdi ama benim annem bizim için bunları bunları yaptı, senin ailen bizim için iyi ne yaptı diye sorduğumda cevabı yok. yani eşim aklını kullansaydı böyle olmazdık ama o tercihini ailesindne yana yaptı. benim de içimde hiçbir pişmanlığım yok onun için gece başımı yastığa rahat koyuyorum. çocuklarım için de üzülmüyorum çünkü onları çok seven bir anneleri, anananeleri, dedeleri ve dayıları var. sevgiye aç yetişmiyorlar babaları gibi. ve sürekli mutsuz, depresif, hayattan zevk almayan insnalarla büyümeyecekleri için de şanslı olduklarını düşünüyorum.

bu arada evet hiç pişman olmadı. ne kendisi ne de ailesi bir kez bile aramadı. zaten onda o anne baba varken o beni arayamaz. insanın kendine yaptığını başka kimse yapmazmış. çocuksuz, karısız kaldı. şimdi ailesinin tüm ilgisi kendi üstünde onun için durumundan memnundur ama zamanla yalnız kalacak ozaman anlayacak ama o gün de biz olmayacağız.

Son düzenleme:
Ya yengec burcu musunuz nedir hayran kaldım.
Boyle aileleri iyi bilirim. Ogulcuklarinin uzerinden ellerini cekmezler yuvalara da bir guzel comak sokarlarm gitsin anacigi ve kiymetli babacigiyla birbirlerini pohpohlasinlar da cok sürmez birbirlerini yerler o da kafasini birgun,o yastiktan kaldirdiginda ben ne yaptim diyecek. Boyle insanlar bosanma asamasinda cevresindeki insanlarin gazina da gelirler. Onlar kendi egolarini tatmin edinceye dek sisirirler oglani. Oglan yalniz kalinca kimse yaninda olmaz :) bu 2 2 daha 4 eder bir kanundur hele de mutsuz sevgisiz ailelerde. Herkes kendine yapar ve herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Benim basimdada bir tane leş kargasi var. Akbaba gibi çöktü üzerime de..
Ha ama esime sorsan ben buluttan nem kapiyorum veya ben basit dusunuyorum ne var canim ne demiski annesi. Ben demekki adam degilim diyorum,disli olamadim ne gelinler var evlerden irak dedikleri. Ha bazen fabrika ayarlarina dönüyor kaslarini çatıyor v3 dogru kararlar aliyor ama bakacahiz artık. Bide benim durum daha da kotu kayinbaba yok seneler önce vefat etmis.kizi yüz vermiyor. Oglana sarıyor.

Tamam siz onunkine o da sizinkine gitmesin ama kimse kendi ailesiyle görüimesine karışmasın. Bence boşanmaktan daha mantıklı bir çmzüm
Eşim kabul etmiyor, istediği bu değil. Tek taraflı da çözüme ulaşamıyoruz. İyice sarpa sardı. Şimdi de iki de bir arayıp çocuğu ver özledim. Götürüp sevip geri getiririm diyor. Yüz defa bensiz gidemez daha çok küçük, istediğin yere getireyim orda gör sev diyorum. Kabul etmiyor. İlla alıp annesigile götürüp getirecek.

ne güzel bi duruşunuz var. Belli ki yaşadıklarınız şu an sizi güçlü kılan. Sizi, yuvasını kaybettiğine o yansın dursun. İnş bende sizin kadar dirayetli olabilirim.

Nerdeyse benim yaşadığım sorunların aynısını yazmışsınız.

Protokolde yatili gorecegi en kucuk yas 5 yastir,oncesini duymadim. Hakim kadina erkege bakmaz cocugun iyiligine bakar. Bilir ki sut emen cocuk yatili babada kalamaz. Tavsiyem avukatla gorusun. Niyeti esinizin bosanmak olmasa da agiza bir defa alinmis. Tehlikeli yola girilmis.

İnşallah dediğin gibi olur. Bende öyle olacağını düşünüyorum. Kafasını taşlara vuracak ama çok geç olmuş olacak. Allah; annesine, babasına, abisine, ablasına da dünya kaç bucak göstersin. En büyük duamdır ki onlar Benim çocuklarımı babasız bıraktılar Allah’ta onları çocuklarına hasret bıraksın. Çocuk hasreti ile yana yana can versinler.

Aileye bağlı adamla evlilik çok zor canım. Ne diyeyim Allah sana da sabır, mutluluk, huzur versin, yuvana dirlik, beraberlik versin. İnşallah elin annesi ile senin arandaki dengeyi kurar ve iki tarafta mutlu olur.

Çünkü ailesi o küçük bebekten daha önemli. Bebeği annesine götürecek ve onların gönlünü kazanacak, gözüne girecek, taktir toplayacak. İşte ergen bir koca ve baba daha. Çocuğunu düşünmek yerine ailesini düşünen bir zavallı daha. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim. Allah evlatlarımızla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin ve bizi kimseye muhtaç etmesin.

Sizin son durum ne? Dava açtınız mı yoksa sadece ayrı evlerde mi yaşıyorsunuz? İnşallah eşiniz akıllanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…