- Konu Sahibi ayxixxsxxixxgxxixm
- 

kızlar yaa bu gün transferimin 10, günü cumartesi tahlile gitcektim ama benim dünden beri karnım midem ve yan boşluklarım böbrek tarafları acayip gerildi ve şiş hareket ettikçede ağrı oluyor gece hiç uyuyamadım sırt üstü yatıyorum kasılıyor yan dönüyorum batıyor ağrıyo nefes bile alamadım çok korktum yaa bebeği bile tutmuşmudur diye düşünemez oldum sabah dr aradım yarın gel bakalım dediler korkuyorum ya acaba yumurta toplamada iç organlarıma zarar mı verdiler diye çünkü narkozdan uyanınca çok ağrım olmuştu sizlerde böyle sorunlarla karşılaşan oldumu arkadaşlar lütfen yardımcı olun yarına kadar .bu arada 26 yumurta toplamışlar 3 tane yerleştirdiler
inşallah arkadaşlar ama bu kadar gerginlik ve ağrıdan bebek bile tutunamaz herhalde iyice karamsarlığa düştüm ben yaaaa
yarın bi gelse sonucu bi alsak hayırlısı ile ondan sonra ağrı filan takmam herhelde dua edin ne olur
kızlar yaa bu gün transferimin 10, günü cumartesi tahlile gitcektim ama benim dünden beri karnım midem ve yan boşluklarım böbrek tarafları acayip gerildi ve şiş hareket ettikçede ağrı oluyor gece hiç uyuyamadım sırt üstü yatıyorum kasılıyor yan dönüyorum batıyor ağrıyo nefes bile alamadım çok korktum yaa bebeği bile tutmuşmudur diye düşünemez oldum sabah dr aradım yarın gel bakalım dediler korkuyorum ya acaba yumurta toplamada iç organlarıma zarar mı verdiler diye çünkü narkozdan uyanınca çok ağrım olmuştu sizlerde böyle sorunlarla karşılaşan oldumu arkadaşlar lütfen yardımcı olun yarına kadar .bu arada 26 yumurta toplamışlar 3 tane yerleştirdiler
selam
herşeyden önce umarım pozitif sonuçla dönersin.
ve geçmiş olsun.İlk yumurta toplanmasında bende inanılmaz ağrılar olmuştu.27 tane yumurta toplandı.Sanırım yeterli su içmedin yada düzensiz su aldın tedavi boyunca ve toplanmadan sonrada aynısını yaptın .Bel ağrısı ,böbrek ağrısı .şişlik olmuştu bende hatta sanki göysümün içinde bir hançer var ve içeriye girdikçe nefes alamıyorum. nefes almak bile bir acı idi. Narkozdan uyundığımda hayatımda bu kadar büyük bir vücud ağrısı hissetme miştim.
bunlar geçiyor ,fakat bu ağrılar bebek tutunup tununmadığını belirtisi değil , dinlenmen ve su içmen gerekiyor. arada yanma falanda olduysa bunu lütfen dr bildir.
arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler bugün sonucu aldım çok şükür hamileyim RABBİM İNŞALLAH tamamına erdirsin ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler bugün sonucu aldım çok şükür hamileyim RABBİM İNŞALLAH tamamına erdirsin ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
sağ olun arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider pazartesi tekrar test yapıcaz inşallah iki üçe katlar bugün 136 çıktı şimdiden onun stresi başladı ya yüksalmesse diye hiç bir şey hissedemiyorum şu an sadece her arayana ağlıyorum ALLAHIM hepimize yardımcı olsun darısı bütün isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?