yardim lutfen esim iftiralarla isinden oldu....

Soyle soyleyim amiri tarafindan baskilara gelmeyen hakli oldugu konularda boyun egmeyen biri oldugu icin amiri bunu cekemedi zorina gitti etrafinda devamli yardakci ve yalaka olunca esiminde kuyusunukazmsak icin elinden geleni ardina koymadi ve sonunda yapacagini yapti

İsnat edilen suç ne peki?

Bence öyle bir sosyal ortamda hiçbirşey paylaşmayın, daha büyük sıkıntılar olabilir.

Şundan dolayı da soruyorum. Eğer eşiniz haklıysa bu olayda, mobbing+tazminat davası açabilir bu davada aklanırsa. Bu dosya da elinizde güçlü bir done olur ve diğer davaları yani mobbing (işyerinde baskı) ve tazminat davalarını da kazanır.

O yüzden sizin şu anki adımlarınız çok önemli. İlle yazı paylaşacağım diye riske atmayın.

Geçmiş olsun. Paylaşım konusunda şunu söyleyebilirim vicdanı olan insan zaten iftira atmaz kimseye, olmayanında sizin yazacağınız cümlelerden etkileneceğini sanmıyorum.
Dava süreci bitene kadar beklemelisiniz bence.
Kolaylıklar dilerim.

Eğerki eşine iftira atıldıysa ve insanlar bunu bilipte susuyosa yapıcak bişey yok. Zaten içlerinde birazcık vicdan olsaydı sen onu yazsanda yazmasanda herşey ortaya çıkardı. O yüzden yargıdaki bi konuyu oraya taşıyıp hem eşini hemde davayı zor duruma düşürme. Siz şu anda hırslısınız yazmalıyım görsünler diye ama unutmayın hırs insanın sadece kendisine zarar verir.

Bence öyle bir sosyal ortamda hiçbirşey paylaşmayın, daha büyük sıkıntılar olabilir.

Arkadaşların söylediklerine katılıyorum cnm, benim de şimdi haberim oldu Allah yardımcınız olsun. Yalnız sakın burda tüm detaylarıyla anlatma derim, Veya davayı aleyhinize çevirecek en ufak söylem veya harekette bulunma, bol bol delil ve savunma belgesine ulaşmaya çalışın ve dua edin.Rabbim tez zamanda feraha erdirsin sizi.. iftira edenlerin de yanına bırakmasın, bebeğinizin hakkı için, amin.

Zaten şu iş hayatında yalaka olmayı beceremiyorsan işin zor mutlaka arkadan hançer geliyor yapanın yanınada kar kalıyor ,dürüst olmak zor günümüzde, kayıp edebilir bu davayı ama önemli olan kişiliğini kayıp etmemesi üzücü ama başka kapılar açıla bilir hayatın sonu değil bu kötülüğü yapanında belasını versin tez zaman

Belki vicdana gelirler diye soyle dusunun facede bazen bi yazi sizin dikkatinizi cekmiyormu bildiginiz bisey bile olsa size unuttuklarinizi hatirlatmiyomu?

face eki yazıları eğer okursam, ki %90 okumuyorum, gülüp geçiyorum. öle laf sokucu imalı sözler çok manasız geliyor gerçek hayatta cesaret edemediğini oraya yazıp rahatlıyor insanlar çok saçma. o yüzdn gerçekt hayatt eşinize yardım etmeye çalışın mahkemeden önce delil vs toplayn

Allah razi olsun canim.Amin insallah

Amin.Allah razi olsun canim

Cesaret edememekle alakali degil.Bu platformlar sayesinde daha cok kisiye hitap edilebiliyor.

Hangi konuda iftira atılmış.
Taciz, rüşvet?
Biz sizin hasmınız değiliz, davaya müdahil olma gibi bir durumumuzda yok.
Burada anlatabilirsin.
Ona göre elimizden geldiğince yol gösteririz, burada avukat arkadaşlar da var. Tazminat, işe iade davalarınız için yol gösterirler elbet.

söyle bir sey yazabilirsin mesela : Bazen; firtinalar iyi gelir insana, tekneni biraz yipratir ama, güvertende hic pislik kalmaz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…