Soyle soyleyim amiri tarafindan baskilara gelmeyen hakli oldugu konularda boyun egmeyen biri oldugu icin amiri bunu cekemedi zorina gitti etrafinda devamli yardakci ve yalaka olunca esiminde kuyusunukazmsak icin elinden geleni ardina koymadi ve sonunda yapacagini yapti
Yazının tamamınını bilseydik iyi olurdu ama bu sonucu değiştirmez. Sizin eşi olduğunuz biliniyor, karşı taraf avukatı, sizin isim vermeden hedef gösterdiğiniz yolunda karşı atağa geçebilir, bence risk almayın.
Yapılabilecek şey, eşinizin elini güçlendirecek somut deliller bulmak. Olayın detayını bilmiyorum ama eğer işyerinde geçen bir olayla ilgiliyse ve işyerinde güvenlik kamerası varsa kayıtlara tedbir amaçlı el koyma isteyebilirsiniz mesela.
Farketmez. Az önce de söyledim. Eşi olduğunuz biliniyor. Bu kişiler görse bu yazıyı avukatı da bilgilendirseler avukat karşı hamleye başlar. Hedef gösterilme, eşinizin sizi zorlaması gibi nedenler öne sürebilirler duruşmada. Hatta tehdit ediliyoruz a kadar gidebilir bile iş.
Dediğim gibi, önceliğiniz davada eşinizin elini kuvvetlendirecek delilleri bulmak olmalı. İşyerinde geçen bir olaydan dolayıysa, kavga vs. gibi, güvenlik kamerası da varsa işiniz kolay. Tedbir amaçlı el koyma kararı aldırın kayıtlara yönelik.
Resmi evrakta tahrifatsa, iş biraz daha zor. Belgenin aslını bulmanız gerek ama şirkette depoda ya da bilgisayar sisteminde vardır.
Şundan dolayı da soruyorum. Eğer eşiniz haklıysa bu olayda, mobbing+tazminat davası açabilir bu davada aklanırsa. Bu dosya da elinizde güçlü bir done olur ve diğer davaları yani mobbing (işyerinde baskı) ve tazminat davalarını da kazanır.
O yüzden sizin şu anki adımlarınız çok önemli. İlle yazı paylaşacağım diye riske atmayın.
Bence öyle bir sosyal ortamda hiçbirşey paylaşmayın, daha büyük sıkıntılar olabilir.
Soyle soyleyim amiri tarafindan baskilara gelmeyen hakli oldugu konularda boyun egmeyen biri oldugu icin amiri bunu cekemedi zorina gitti etrafinda devamli yardakci ve yalaka olunca esiminde kuyusunukazmsak icin elinden geleni ardina koymadi ve sonunda yapacagini yapti
Belki vicdana gelirler diye soyle dusunun facede bazen bi yazi sizin dikkatinizi cekmiyormu bildiginiz bisey bile olsa size unuttuklarinizi hatirlatmiyomu?
Arkadaşların söylediklerine katılıyorum cnm, benim de şimdi haberim oldu Allah yardımcınız olsun. Yalnız sakın burda tüm detaylarıyla anlatma derim, Veya davayı aleyhinize çevirecek en ufak söylem veya harekette bulunma, bol bol delil ve savunma belgesine ulaşmaya çalışın ve dua edin.Rabbim tez zamanda feraha erdirsin sizi.. iftira edenlerin de yanına bırakmasın, bebeğinizin hakkı için, amin.
Zaten şu iş hayatında yalaka olmayı beceremiyorsan işin zor mutlaka arkadan hançer geliyor yapanın yanınada kar kalıyor ,dürüst olmak zor günümüzde, kayıp edebilir bu davayı ama önemli olan kişiliğini kayıp etmemesi üzücü ama başka kapılar açıla bilir hayatın sonu değil bu kötülüğü yapanında belasını versin tez zaman
face eki yazıları eğer okursam, ki %90 okumuyorum, gülüp geçiyorum. öle laf sokucu imalı sözler çok manasız geliyor gerçek hayatta cesaret edemediğini oraya yazıp rahatlıyor insanlar çok saçma. o yüzdn gerçekt hayatt eşinize yardım etmeye çalışın mahkemeden önce delil vs toplayn
Cesaret edememekle alakali degil.Bu platformlar sayesinde daha cok kisiye hitap edilebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?