• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim lutfen esim iftiralarla isinden oldu....

serraelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
966
45
73
Arkadaslar bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var.Esinizin isini kaybetmesine sebep olan birilerine, esinizin facene onlara ithafen yazi paylasirmisiniz lutfen cok kararsiz kaldim belki ses getirecek bi yazi olcak ama ben karasizim.Onumuzdeki ay mahkeme var esim haksiz yere suclaniyor gercekleri bilenler amirleri tarafindan tehtit ediliyor.Ne yapmaliyim arkadaslar sizce dusuncem dogrumu??

Arkadaslar bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var.Esinizin isini kaybetmesine sebep olan birilerine, esinizin facene onlara ithafen yazi paylasirmisiniz lutfen cok kararsiz kaldim belki ses getirecek bi yazi olcak ama ben karasizim.Onumuzdeki ay mahkeme var esim haksiz yere suclaniyor gercekleri bilenler amirleri tarafindan tehtit ediliyor.Ne yapmaliyim arkadaslar sizce dusuncem dogrumu??[/QUOT

siz karisip isleri daha da sarpa sardirabilirsiniz.

Hayır paylaşmam .

Ne işe yarayacak , göz mü korkutacak bu yaptığınız ya da susanlar konuşmaya mı karar verecek ?

Sosyal platformlarda yazı paylaşmak yerine , o bilen birilerini konuşturun , delil toplayın , şahit bulun , susturulanları kendi tarafınıza çekin vs...

Yani ben olsam böyle yapardım herhalde.

Belki vicdana gelirler diye soyle dusunun facede bazen bi yazi sizin dikkatinizi cekmiyormu bildiginiz bisey bile olsa size unuttuklarinizi hatirlatmiyomu?

Arkadaslar aylardir biz neler cekiyoz orda esiin arkadadlari sozde dostlari var onlarin sikintisini paylastigi her ihtiyaclarina kostugu arkadaslari ama onlar nankorluk yaptilar onlarada sitem eden bi yazi olacak herkesi kapsayan...

Arkadaslar bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var.Esinizin isini kaybetmesine sebep olan birilerine, esinizin facene onlara ithafen yazi paylasirmisiniz lutfen cok kararsiz kaldim belki ses getirecek bi yazi olcak ama ben karasizim.Onumuzdeki ay mahkeme var esim haksiz yere suclaniyor gercekleri bilenler amirleri tarafindan tehtit ediliyor.Ne yapmaliyim arkadaslar sizce dusuncem dogrumu??

Düşündüğünüz yöntem çok yanlış eğer siz o yazıyı paylaşırsanız karşı taraf bunu mahkemede delil olarak kullanır haklıyken haksız konuma düşersiniz sizin yapacağınız tek şey eğer siz haklıysanız şahit ve delil toplamak.

Canm isim vermiycem yarasi olan gocunacak iftiraya ugramis bi adamin esinin sitemi feryadi yurek yangini...

Canm isim vermiycem yarasi olan gocunacak iftiraya ugramis bi adamin esinin sitemi feryadi yurek yangini...

İsim verin yada vermeyin sonuçta o yazı onlara yazılmış bir yazı anlarlar kendilerine yazıldığını ayrıca face,twit gibi yerlerde birilerine karşı yazılan yazılar mahkemelerde delil olarak kullanılır sosyal medya yüzünden bile açılmış bir sürü davalar var yazılan mesajlardan ötürü.

Bu yontem cozum getirmez. Isleri zora sokar. Atilan iftira cok adice bir sey mi? Insallah aklanir kisa zamanda..

​Herkes fikrini söylüyor canım benim fikrimde paylaşmaman yönünde yapacağınız yöntem işi iyice zora sokar devam eden mahkemeniz var ve paylaşılan yazı sizi ve özelliklede eşinizi zora sokar.

İftira atacak ya da iftiraya ön ayak olacak kadar RABBİNi unutmuş insanlar, sizin birkaç cümleniz ile vicdana mı gelecekler ?
Bence yanılıyorsunuz hem de çok.
ALLAH onları ıslah etsin.

Son düzenleme:
serin kanlı olmanız gereken bir zaman yazacağınız şey aleyhinize kullanılabilir
Allah a havale edin dua edin

Anladim canm bende diyodum bu yaziyi paylasirsam hersey esimin lehine doner zannediyodm

Back
X