Yardım lütfen 🙏🏻

Dogru karar vermişsin. Bi sapikla ayni evde yasamayi secmedigin icin tebrik ederim

Kusura bakmayın ama eşiniz karaktersizin tekiymiş.Bari yedin bir halt arkasında dur ama nerede o yürek. Allah yardımcınız olsun. (Valla böyle konuları okudukça evlenmeye korkuyorum 33 yaşındayım)
İyi ki çocuk falan yok.Bu karaktersizden sana koca olmaz canım.Tüm ailesine anlat, avukatlar iyi bilir ama yüklü tazminat iste.Sana da yazık.

hastalık falan bulaştırmasa bari lütfen bu virüsten bir an önce kurtulun. midem kalktı bu nasıl şerefsizlik.
6 aylık gül gibi karın var senin .Allahım sen yardım et bize .Kime guvenıcez kocalarımızada guvenmıceksek.

Kesinlikle katılıyorum dava süreci nasıl ? Barodan avukat nasıl temin ediliniyor ? Alacağım bir sürü şey var ondan bunlarla ilgili baro avukat ı ilgileniyor mu help me ?
Baro avukatları ücret almadıkları için çokta ilgilenmezler eğer durumunuz varsa bi avukat tutun

Yok beklemiycem vurucam tekmeyi
Bir daha mı gelcem bu dünyaya

Hemen boşanmalısınız buda yediii.
Bu insan değişmez en azından çocuk olmadan ayrılın.

Whatsappta görüntülü görüşmelernde nişanlıyken gecenin bir saatinde yabancı uyruklu kadınla görüştüğünü gördüm bu beşşşş
Buna rağmen bile bile lades demişsiniz. Yani nişanlıyken bunu görmeseniz anlarım ama bunu görüp yine de evlenip sonra da sızlanmak niye?

Sizi Ya Latif topiğinden tanırım, çok üzüldüm yaşadıklarınıza

Konuya gelecek olursak bu insan illa ki açık vermiştir, belki siz görmek istememişsinizdir.

Merak ediyorum konu sahibesi neler yaşandı acaba? Pazar günü topluycam herkesi demiştiniz.Haberlerinizi bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun.

Oyyy hemen kaç kurtar kendini..nereden başlayım diye düşünmekte saçma olmuş herşey önüne serilmiş zaten..

Merak eden arkadaşlar teşekkürler çok naziksiniz

Bir konuda açıklama getireyim
Nişanlıyken gördüğümü söylememe rağmen öyle anlaşılmış
Evliliğim esnasında geçmişe yönelik kayıtlara baktığımda gördüm
Velhasıl kelam pazar günü toplanıldı büyükler arasında da konuşuldu tekrarlanması halinde her şekilde herkesin benim yanımda olmasına karar verildi
Son olay içinse Kuran-ı Kerim e el basıldı haksız olduğum üzere

Gelişmeler bu kadar iyi dilekleriniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…