- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Önceki 3 aya göre bat 21 yada 22 siydi ama hala adet olmadım olucakmışım gibi hissediyorum kasık ağrısı oluyor ara sıra bel ağrım 7 24 geçmedi eşime masaj yaptırıyorum sürekli kopcak gibiydi şuan biraz hafifledi beklemedeyimGamzemdwf Senin regline var mi canim ne durumdasin
hayırlı olsun inşallah benim ilk değerim 9 civarı idi gebelik başlangıcı olabilir yada dış gebelik dedi. iki günde bir kan verdim önce 41 sonra 84 ve bir hafta sonra 1453ondan sonra kese sonra minik bir kalp pıt pıt yapıyordu.sonra şekil almış eli ayağı belli bir bebek şimdi 12. haftam bakalım muayenede ne olacak :) o kadar güzel bir duygu ki :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin :)
Aminn cumlemize insallah cok sagol canimCnm tebrik ederim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Kan testi verme imkanin var ise hic durma,en azindan var mi yok mu net birsekilde anlar belirsizlikten kurtulursun canimÖnceki 3 aya göre bat 21 yada 22 siydi ama hala adet olmadım olucakmışım gibi hissediyorum kasık ağrısı oluyor ara sıra bel ağrım 7 24 geçmedi eşime masaj yaptırıyorum sürekli kopcak gibiydi şuan biraz hafifledi beklemedeyim
Geçen ay 26sında adet olmuştum o yuzden biraz daha bekliyim dedim korkuyorumda çıkmazsa diye dua edin banaKan testi verme imkanin var ise hic durma,en azindan var mi yok mu net birsekilde anlar belirsizlikten kurtulursun canim
Geçen ay 26sında adet olmuştum o yuzden biraz daha bekliyim dedim korkuyorumda çıkmazsa diye dua edin bana
Aminn inşaallahbenim sat 26 ağustos canım,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
benimki doktor hesabı yada ultrason da ki gelişime göre:) kese hgc değeri binlere çıkınca görülüyor sanırım tam hatırlamıyorum yanıltmayımmnt cok sagol insallah,bende simdi beklemedeyim pzt kan testi vericem insallah skntsiz artar..kese ilk ne zaman gormustunuz kacinci haftada,bir de sen 12.hafta diyorsun son adet tarihine gore degil mi,doktor hesabi yani
sayılara takılma artış olsun yeter öyle matematiksel iki katı 160 iki katı 320 diye düşünme. bana değer ortalama yüzde 60 artar iki günde demişti doktor sanki :) e güzel değer kese görünür yakında sanırım :)mnt canim ben bugun kan testi verdim 1280 cikti,carsamba gunu 83 idi.gun asiri 2 kati olmasi gerekiyor denmisti cok fazla artmamis mi?doktorumla henuz gorusemesim dogumdaydi
sayılara takılma artış olsun yeter öyle matematiksel iki katı 160 iki katı 320 diye düşünme. bana değer ortalama yüzde 60 artar iki günde demişti doktor sanki :) e güzel değer kese görünür yakında sanırım :)
hayırlısı canım :) herşey yolunda inşallah :)Ayyy cok heyecanliyim ya,doktorla da bir gorussem bakalim hangi tarihi vericek kese icin
birde ikiz olurmuş :) değer çok takılma derim, artması mühim olanmnt canim ben bugun kan testi verdim 1280 cikti,carsamba gunu 83 idi.gun asiri 2 kati olmasi gerekiyor denmisti cok fazla artmamis mi?doktorumla henuz gorusemesim dogumdaydi
birde ikiz olurmuş :) değer çok takılma derim, artması mühim olan
neden olmasın, olabilir tabi ki :) herşeyin hayırlısı canımpnrcng ya benimde aklima geldi ama olabilir mi,aynen canim artsinda gerisi muhim degil,ama malum herseye illa bir takilacagiz
Hayirlisi olsun insallah hakkimizda aynen canimneden olmasın, olabilir tabi ki :) herşeyin hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?