yardım lütfen,gebelik testime bakar misiniz

hayırlı olsun inşallah benim ilk değerim 9 civarı idi gebelik başlangıcı olabilir yada dış gebelik dedi. iki günde bir kan verdim önce 41 sonra 84 ve bir hafta sonra 1453 ondan sonra kese sonra minik bir kalp pıt pıt yapıyordu.sonra şekil almış eli ayağı belli bir bebek şimdi 12. haftam bakalım muayenede ne olacak :) o kadar güzel bir duygu ki :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin :)

mnt cok sagol insallah,bende simdi beklemedeyim pzt kan testi vericem insallah skntsiz artar..kese ilk ne zaman gormustunuz kacinci haftada,bir de sen 12.hafta diyorsun son adet tarihine gore degil mi,doktor hesabi yani

Kan testi verme imkanin var ise hic durma,en azindan var mi yok mu net birsekilde anlar belirsizlikten kurtulursun canim

mnt cok sagol insallah,bende simdi beklemedeyim pzt kan testi vericem insallah skntsiz artar..kese ilk ne zaman gormustunuz kacinci haftada,bir de sen 12.hafta diyorsun son adet tarihine gore degil mi,doktor hesabi yani
benimki doktor hesabı yada ultrason da ki gelişime göre:) kese hgc değeri binlere çıkınca görülüyor sanırım tam hatırlamıyorum yanıltmayım

mnt canim ben bugun kan testi verdim 1280 cikti,carsamba gunu 83 idi.gun asiri 2 kati olmasi gerekiyor denmisti cok fazla artmamis mi?doktorumla henuz gorusemesim dogumdaydi

mnt canim ben bugun kan testi verdim 1280 cikti,carsamba gunu 83 idi.gun asiri 2 kati olmasi gerekiyor denmisti cok fazla artmamis mi?doktorumla henuz gorusemesim dogumdaydi
sayılara takılma artış olsun yeter öyle matematiksel iki katı 160 iki katı 320 diye düşünme. bana değer ortalama yüzde 60 artar iki günde demişti doktor sanki :) e güzel değer kese görünür yakında sanırım :)

Ayyy cok heyecanliyim ya,doktorla da bir gorussem bakalim hangi tarihi vericek kese icin

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…