yardım lütfen,gebelik testime bakar misiniz

Merhabalar adetim 6 gün gecikti 4 saat once test yaptım ikinci cizgiyi görür gibi oluyorum da benden başka gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim
testiniz bebetime sanırım bu testte hep silik ikinci çizgi çıkıyor çok arkadaş yanıldı bununla bence testiniz bebetime ise başka bir testle sabah idrarıyla tekrar deneyin

Mevsimdende olabilir ama inşaallah vardır haber ver. Daha önce geciktin mi bu kadar
Benim 5 sene cocugum olmadı çok şükür şuan 10 aylık bi kızım var dogumdan sonra ilk 29 ağustos ta adet oldum günüm de geçince acaba tuttumu diye sevindim Rabbim nasip ederse ikinci hemen olsun istiyoruz bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Olsun canimm hic onemli degil:))
Ben yeni hamileler diye konu da actim,oraya da degerli yorumlarinizi beklerim ne de olsa bizden tecrubelisiniz
Estağfurullah canim sen de bir annesin artık Rabbim guzel bir hamilelik,hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin insaallah annesi

Adetinizi kaç gün geçmişti. Kac kere testi tekrarladiniz bu sonucu aldiniz acaba gec dollenmeden dolayı fln olabilir mi
dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.hergün beta ma bakacak..artış olmasını gözlemlıyor sanırım. benimde dıs gebelık belirtim hıc yok. bugun kontrolum var bakalım.hayırlısı olsun.

dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.hergün beta ma bakacak..artış olmasını gözlemlıyor sanırım. benimde dıs gebelık belirtim hıc yok. bugun kontrolum var bakalım.hayırlısı olsun.
Rabbim sağlıklı bi şekilde bebegini nasip sana insallah hakkinizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…