- Konu Sahibi yesiltazenane
-
testiniz bebetime sanırım bu testte hep silik ikinci çizgi çıkıyor çok arkadaş yanıldı bununla bence testiniz bebetime ise başka bir testle sabah idrarıyla tekrar deneyinMerhabalar adetim 6 gün gecikti 4 saat once test yaptım ikinci cizgiyi görür gibi oluyorum da benden başka gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim
Tesekkur ederim sadece ben görüyorum sanırım hayırlısı artıkBen göremedim ya ...
Aynen öyle olsun canım ama neden kan vermiyon 6 gün geçmiş madem ...Tesekkur ederim sadece ben görüyorum sanırım hayırlısı artık
Yarın gidicem inşallah da bi evde test yapıyım dedimAynen öyle olsun canım ama neden kan vermiyon 6 gün geçmiş madem ...
yok canım göremedim ama sen yinede daha güvenilir bir testle yap çok silikse biz göremeyiz zatenAl bi yaziyo üstünde ama ben yine de yarın tekrarlıyım testi peki siz de gördünüz mü ikinciyi.
Tm canım teşekkür ederimyok canım göremedim ama sen yinede daha güvenilir bir testle yap çok silikse biz göremeyiz zaten
Mevsimdende olabilir ama inşaallah vardır haber ver. Daha önce geciktin mi bu kadarYarın gidicem inşallah da bi evde test yapıyım dedim
Benim 5 sene cocugum olmadı çok şükür şuan 10 aylık bi kızım var dogumdan sonra ilk 29 ağustos ta adet oldum günüm de geçince acaba tuttumu diye sevindimMevsimdende olabilir ama inşaallah vardır haber ver. Daha önce geciktin mi bu kadar
Estağfurullah canim sen de bir annesin artık Rabbim guzel bir hamilelik,hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin insaallah annesiOlsun canimm hic onemli degil:))
Ben yeni hamileler diye konu da actim,oraya da degerli yorumlarinizi beklerim ne de olsa bizden tecrubelisiniz
Tesekkur ederimgoremedim bende
Adetinizi kaç gün geçmişti. Kac kere testi tekrarladiniz bu sonucu aldiniz acaba gec dollenmeden dolayı fln olabilir mibugun ku degerım 374 ???sanırım artmıycak
dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.hergün beta ma bakacak..artış olmasını gözlemlıyor sanırım. benimde dıs gebelık belirtim hıc yok. bugun kontrolum var bakalım.hayırlısı olsun.Adetinizi kaç gün geçmişti. Kac kere testi tekrarladiniz bu sonucu aldiniz acaba gec dollenmeden dolayı fln olabilir mi
Rabbim sağlıklı bi şekilde bebegini nasip sana insallah hakkinizda hayirlisidış gebelikten şüpheleniyor doktorum.hergün beta ma bakacak..artış olmasını gözlemlıyor sanırım. benimde dıs gebelık belirtim hıc yok. bugun kontrolum var bakalım.hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?