yardım lütfen,gebelik testime bakar misiniz

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
Canim benim 21inde 83 olmustu,bana dedigi doktorun saglikli ise gun asiri 2 kati artiyormus.hakkinda hayirlisi olsun,hic uzme kendini,hemen olumsuz kosullanma benve canim.Rabbim nasibi varsa zaten buyutur,bu ay olmazda insallah diger ay olur.sevinmelisin demekki hamile kalmakta bir engelin yok,hic kalamayabilirdin de degil mi canim.bu arada testi kendin bireysel de tekrarlayabilirsin 1 hafta uzun bir sure bence anlamak icin

tatlım doktorda senin kurduğun cümlelerin aynısını kurdu.doktorumu seviyorum.rabbim hayırlısını versin.ben biraz evham yaptım.üzüldüm.rabbime çok şükür.

tatlım doktorda senin kurduğun cümlelerin aynısını kurdu.doktorumu seviyorum.rabbim hayırlısını versin.ben biraz evham yaptım.üzüldüm.rabbime çok şükür.
Ben doktorunum dermisim
Aynen oyle canim hic skma canini,hersey Allahtan.en kisa zamanda saglikla insallah..​

Kızlar doktor ne kesede ne de tüplerde görebildi. sürekli hcg bakacak kontrol edecek. Ne dediğini de tam kavrayamadım doktorun kafam Allah bullak oldu

çok normal,2 katı artışlar olması lazım gün aşırı..hamilesindir inşallah canım,değer gayet yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…