- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Canim benim 21inde 83 olmustu,bana dedigi doktorun saglikli ise gun asiri 2 kati artiyormus.hakkinda hayirlisi olsun,hic uzme kendini,hemen olumsuz kosullanma benve canim.Rabbim nasibi varsa zaten buyutur,bu ay olmazda insallah diger ay olur.sevinmelisin demekki hamile kalmakta bir engelin yok,hic kalamayabilirdin de degil mi canim.bu arada testi kendin bireysel de tekrarlayabilirsin 1 hafta uzun bir sure bence anlamak icin24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
tatlım doktorda senin kurduğun cümlelerin aynısını kurdu.doktorumu seviyorum.rabbim hayırlısını versin.ben biraz evham yaptım.üzüldüm.rabbime çok şükür.Canim benim 21inde 83 olmustu,bana dedigi doktorun saglikli ise gun asiri 2 kati artiyormus.hakkinda hayirlisi olsun,hic uzme kendini,hemen olumsuz kosullanma benve canim.Rabbim nasibi varsa zaten buyutur,bu ay olmazda insallah diger ay olur.sevinmelisin demekki hamile kalmakta bir engelin yok,hic kalamayabilirdin de degil mi canim.bu arada testi kendin bireysel de tekrarlayabilirsin 1 hafta uzun bir sure bence anlamak icin
tatlım doktorda senin kurduğun cümlelerin aynısını kurdu.doktorumu seviyorum.rabbim hayırlısını versin.ben biraz evham yaptım.üzüldüm.rabbime çok şükür.
Hayırlı olsunnnnnnçoook şükür bugün kesemizi de gördük..nasip 2 hafta sonra kalp atışına olsun
hayırlı olsun. bende bugun gidicem bakalım görebilecek mi doktor keseyi dua edin kızlar
Kızlar doktor ne kesede ne de tüplerde görebildi. sürekli hcg bakacak kontrol edecek. Ne dediğini de tam kavrayamadım doktorun kafam Allah bullak oldu
kızlar hcg 5.74 ? sica hamilelik var mıdır
4-5 gün var canımadetine kaç gün var canım?
ay inşallah canım çok teşekkür ederimmm...çok normal,2 katı artışlar olması lazım gün aşırı..hamilesindir inşallah canım,değer gayet yerinde
5 ve üstü pozitif canım çok sınırda bir değer artış olması önemli şu an pozitif görünüyor inşaAllah sağlıkla devam eder hayırlı olsun :)kızlar hcg 5.74 ? sica hamilelik var mıdır
inşallaaaaah çok teşekkürler bazı yerlerde 10 ve altı negatiftir yazıyo moralim bozuldu5 ve üstü pozitif canım çok sınırda bir değer artış olması önemli şu an pozitif görünüyor inşaAllah sağlıkla devam eder hayırlı olsun :)
bazı yerlerde 10 ve altı negatif yazıyor aklım karıştıçok normal,2 katı artışlar olması lazım gün aşırı..hamilesindir inşallah canım,değer gayet yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?