- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Yok canım genelde 5 ve üstü pozitiftir o bazı yerler istisna takma kafanı ama çokta kaptırma kendini o kimyasal a dönebilir çok erken baktırmışsın şimdi sakın stres yapma sakin bi şekilde 2 günde bir kan ver zor bir süreç Rabbim hakkında hayırlısını versininşallaaaaah çok teşekkürler bazı yerlerde 10 ve altı negatiftir yazıyo moralim bozuldu
ben adetimi beklesem kan vermesem mi acaba diye düşünüyorum..Yok canım genelde 5 ve üstü pozitiftir o bazı yerler istisna takma kafanı ama çokta kaptırma kendini o kimyasal a dönebilir çok erken baktırmışsın şimdi sakın stres yapma sakin bi şekilde 2 günde bir kan ver zor bir süreç Rabbim hakkında hayırlısını versin
Sen bilirsin tatlım öyle de olur adet olmazsan hamilesin demektir kan verirsin olursan kimyasal geçirdin demektir aslında iyi fikir sabredebilirsenben adetimi beklesem kan vermesem mi acaba diye düşünüyorum..
aynen diğer türlü çok stres yapacağım çünkü sürekli gün sayacağım sonuçta 8 ine az kaldı..Sen bilirsin tatlım öyle de olur adet olmazsan hamilesin demektir kan verirsin olursan kimyasal geçirdin demektir aslında iyi fikir sabredebilirsen
sanırım bu ayın 9 da 4 hafta olucak. nasıl hesaplanıyo onu da bilmiyorum. son adetim agustos 22 ydı. eylülde gelmedi.gelmeyınce doktora gıttık gebelik cıktı. doktor rahım dışı bır yere tutunmuş olabılır dedı. beta hcg yukselme oranlarını kontrol edelım dedı. onemlı olan tüplere zarar vermememek dedi. her gun beta hcg konrtol edilecek bakalım.canım şimdi bu senin kaçıncı haftan oluyor?peki kan testi istedi mi bugün ne çıktı mesela?
Allah yardimcin olsun...ins güzel haber verirsin kesen gözükür normal gebelik gecirirsin sağlıklı şekildesanırım bu ayın 9 da 4 hafta olucak. nasıl hesaplanıyo onu da bilmiyorum. son adetim agustos 22 ydı. eylülde gelmedi.gelmeyınce doktora gıttık gebelik cıktı. doktor rahım dışı bır yere tutunmuş olabılır dedı. beta hcg yukselme oranlarını kontrol edelım dedı. onemlı olan tüplere zarar vermememek dedi. her gun beta hcg konrtol edilecek bakalım.
Canim istedigin.yerden hesaplayabilirsin cogu sitede yaziyor.sat tarihini giriyorsun,mesela seninki.22 agustos ise 6 hafta 1 gunluk hamilesin demektir.dun beta hcg kac cikmisti canim,insallah hayirlisiyla olsun dua edelim..sanırım bu ayın 9 da 4 hafta olucak. nasıl hesaplanıyo onu da bilmiyorum. son adetim agustos 22 ydı. eylülde gelmedi.gelmeyınce doktora gıttık gebelik cıktı. doktor rahım dışı bır yere tutunmuş olabılır dedı. beta hcg yukselme oranlarını kontrol edelım dedı. onemlı olan tüplere zarar vermememek dedi. her gun beta hcg konrtol edilecek bakalım.
dun 320 çıktı. bıraz once kan vermeye gıttım 1 saat sonra alıcam sonucu doktora göndericem.Canim istedigin.yerden hesaplayabilirsin cogu sitede yaziyor.sat tarihini giriyorsun,mesela seninki.22 agustos ise 6 hafta 1 gunluk hamilesin demektir.dun beta hcg kac cikmisti canim,insallah hayirlisiyla olsun dua edelim..
dun 320 çıktı. bıraz once kan vermeye gıttım 1 saat sonra alıcam sonucu doktora göndericem.
364 çıktı.Kalp6378 . kac cikti canim bugun?
Az az ama yukseliyor yine de canim.cok asiri derece de dikkat et,calisiyorsan izin alabilirsin.evdeysen de surekli yat dinlen364 çıktı.
Çalışıyorum sürekli ayakta değilim oturuyorum. Allah'ın izniyle düzelir. Duanda bana da yer ver tatlım.Az az ama yukseliyor yine de canim.cok asiri derece de dikkat et,calisiyorsan izin alabilirsin.evdeysen de surekli yat dinlen
Sağlıklı bir bebek haberi alın inşaAllah yarınki sonuca göre de :)) kızlar bu testleri sabah kalkar kalkmaz aç karinla yapın bazen negatif çıkıyor uzuluyorsunuzAyy yaa kizlar bat persembe gunu benim,kac gundur test yapiyordum negatifti.aksamustu tekrar denedim kenara koymustum,az once aklima geldi gozle cok zor secilebilen bir cizgi farkettim.2.testi yaptim onda da silik pembe cikti.yarina kadin dogum randevusu almistim,kan testi de yaptirmak amaciyla.sizce bebek varmidir?yorumlarinizi bekliyorum cok heyecanlandim yaa
Bu arada akşamları ne zaman yorum yapsam jeton gec düşüyor benim kusura bakma konu sahibi yarınki sonuca göre dedim teee ilk sayfaya göre bakıp yorum yapmışım..dalginlik unutkanlık oh ohAz az ama yukseliyor yine de canim.cok asiri derece de dikkat et,calisiyorsan izin alabilirsin.evdeysen de surekli yat dinlen
Olsun canimm hic onemli degil:))Bu arada akşamları ne zaman yorum yapsam jeton gec düşüyor benim kusura bakma konu sahibi yarınki sonuca göre dedim teee ilk sayfaya göre bakıp yorum yapmışım..dalginlik unutkanlık oh oh
Hayirlisiyla canim insallahhÇalışıyorum sürekli ayakta değilim oturuyorum. Allah'ın izniyle düzelir. Duanda bana da yer ver tatlım.
OAyy yaa kizlar bat persembe gunu benim,kac gundur test yapiyordum negatifti.aksamustu tekrar denedim kenara koymustum,az once aklima geldi gozle cok zor secilebilen bir cizgi farkettim.2.testi yaptim onda da silik pembe cikti.yarina kadin dogum randevusu almistim,kan testi de yaptirmak amaciyla.sizce bebek varmidir?yorumlarinizi bekliyorum cok heyecanlandim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?