yardım lütfen,gebelik testime bakar misiniz

inşallaaaaah çok teşekkürler bazı yerlerde 10 ve altı negatiftir yazıyo moralim bozuldu
Yok canım genelde 5 ve üstü pozitiftir o bazı yerler istisna takma kafanı ama çokta kaptırma kendini o kimyasal a dönebilir çok erken baktırmışsın şimdi sakın stres yapma sakin bi şekilde 2 günde bir kan ver zor bir süreç Rabbim hakkında hayırlısını versin

ben adetimi beklesem kan vermesem mi acaba diye düşünüyorum..

canım şimdi bu senin kaçıncı haftan oluyor?peki kan testi istedi mi bugün ne çıktı mesela?
sanırım bu ayın 9 da 4 hafta olucak. nasıl hesaplanıyo onu da bilmiyorum. son adetim agustos 22 ydı. eylülde gelmedi.gelmeyınce doktora gıttık gebelik cıktı. doktor rahım dışı bır yere tutunmuş olabılır dedı. beta hcg yukselme oranlarını kontrol edelım dedı. onemlı olan tüplere zarar vermememek dedi. her gun beta hcg konrtol edilecek bakalım.

Allah yardimcin olsun...ins güzel haber verirsin kesen gözükür normal gebelik gecirirsin sağlıklı şekilde

Canim istedigin.yerden hesaplayabilirsin cogu sitede yaziyor.sat tarihini giriyorsun,mesela seninki.22 agustos ise 6 hafta 1 gunluk hamilesin demektir.dun beta hcg kac cikmisti canim,insallah hayirlisiyla olsun dua edelim..

Canim istedigin.yerden hesaplayabilirsin cogu sitede yaziyor.sat tarihini giriyorsun,mesela seninki.22 agustos ise 6 hafta 1 gunluk hamilesin demektir.dun beta hcg kac cikmisti canim,insallah hayirlisiyla olsun dua edelim..
dun 320 çıktı. bıraz once kan vermeye gıttım 1 saat sonra alıcam sonucu doktora göndericem.

Sağlıklı bir bebek haberi alın inşaAllah yarınki sonuca göre de :)) kızlar bu testleri sabah kalkar kalkmaz aç karinla yapın bazen negatif çıkıyor uzuluyorsunuz

Az az ama yukseliyor yine de canim.cok asiri derece de dikkat et,calisiyorsan izin alabilirsin.evdeysen de surekli yat dinlen
Bu arada akşamları ne zaman yorum yapsam jeton gec düşüyor benim kusura bakma konu sahibi yarınki sonuca göre dedim teee ilk sayfaya göre bakıp yorum yapmışım..dalginlik unutkanlık oh oh

Bu arada akşamları ne zaman yorum yapsam jeton gec düşüyor benim kusura bakma konu sahibi yarınki sonuca göre dedim teee ilk sayfaya göre bakıp yorum yapmışım..dalginlik unutkanlık oh oh
Olsun canimm hic onemli degil:))
Ben yeni hamileler diye konu da actim,oraya da degerli yorumlarinizi beklerim ne de olsa bizden tecrubelisiniz

benmde adetime 4 gün var . bugun sabah evde test yaptm. silik cizgi cıktı. ama adet olcakmısım gıbı belim ve kasıklarım agryor. bugn gecede asrı derecede midem bulandı hıc uyuyamdm. sizce hamilemiyimkıı

Hay
O

Hayırlı olsun .

Merhabalar adetim 6 gün gecikti 4 saat once test yaptım ikinci cizgiyi görür gibi oluyorum da benden başka gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim

Eklentiler

• 20161005_100809.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…