Yardım Lütfen -Kendini Toparlama-

Merhaba,

Sizlere danışmak istediğim bir konu var ancak daha iyi anlaşılabilmesi için biraz özetle kendimden bahsetmek istiyorum.

27 yaşında bekar ve yalnız biriyim, yalnız yaşıyorum, ailem sağlıklı ancak başka bir şehre taşındı bu yüzden yalnız kaldım gibi ama aslında hiç bir zaman tam olarak yanımızda olmadılar ( bir erkek kardeşim var o da farklı bir şehirde yaşıyor).
Hep çalıştıkları için yalnız büyüdüm ve çok pejmürde bir haldeyim. Tam olarak bir özgüvensizlik abidesiyim, konuşmayi beceremiyorum, kendime bakamıyorum ve çok dağınığım. Çok iyi okullarda eğitim almis olmama rağmen, bunu hiç belli edemiyorum.
Daha derli toplu, bakimli ve özgüvenli olmak istiyorum. Bakımlı derken kuaförden falan da bahsetmiyorum, sağlığımdan kendime verdiğim değerden bahsediyorum çünkü bunlar olmayinca güzellik olmuyor.
Temiz ve ütülü kıyafetlerde giysem pis gibi görünüyorum hani bazı insanlar parlar, eşyalarına özen gösterirler kendilerine özen gösterirler öyle olmak istiyorum ama hep yalnızdım bunları görerek büyümedim, nasıl başlasam bilemiyorum.
Biraz sorunlu bir ergenlik geçirdim ve bununla başa çıkmak için sürekli ders çalıştim ardından da yurt dışına çıktım okul için ve hiç arkadaşim da olmadı. Şimdi normal ilişki de kuramiyorum.
Terapist'e de gittim gitmeye devam da edeceğim ama bana bir nevi ablalık yapacak tertip düzen ile ilgili yol gösterecek birine ihtiyacım var.
Fikirlerinizi bekliyorum
Petit Moche

Sana günlük iki doz Danla Bilic videosu yazıyorum.
Ve ciddiyim.

İmza: Kendinin doktoru :D :D

Aslında tamamen sizin kendinizi nasıl gördüğünüz ile alakalı değişim yaşamanız...
aynanın karşısında perjmurde birini görüyorsanız bu iş zor...
aynada bakımlı pırıl pırıl birini görmek istiyorsanız şunları yapabilirsiniz belki yapıyorsunuz bilemem ama bu tavsiyeler bence hep işe yarıyor...

- diş bakımınızı ihmal etmeyin... her gece yatarken ve sabah kalkınca fırçalayın dişlerinizi...
-cilt bakımınızı ihmal etmeyin... her gece cilt tipinize uygun bakımınızı yapın...
-yatmadan önce ve sabah mutlaka saçlarınızı tarayın
-el ve yaka tırnak ve cilt bakımını ihmal etmeyin...

bunları neden yazdım... bunlar ruhunuzu da besleyecek şeyler...değerliyim fikri için ilk adımlar...

- muhakkak sevdiğiniz türde film ve kitaplar vardır alın ve okuyun/izleyin...
- evinizi baştan aşağı temizleyin... halılar koltuklar perdeler derzler banyo mutfak pırıl pırıl yapın...
- gardrobunuzda en az 1 senedir giymediğiniz ne varsa birilerine verin. yeni bi alışveriş listesi yapın ve alın..
- evinize sizi ferah hissettirecek kokular alın...
- parfümünüzü değiştirin..
- saç renginizi ve şeklini değiştirn...

benim aklıma gelen bu....
ha bir de kişisel gelişim kitapları okunabilir.
beden dili kitapları vs...

Teşekkür ederim mesajınız için.

Yaşadıklarımin etki ettiğini düşünmüyorum da bazı alışkanlıklari edinemedigimi görüyorum.
Nasıl başlanır?

Teşekkür ederim mesajınız için.

Yaşadıklarımin etki ettiğini düşünmüyorum da bazı alışkanlıklari edinemedigimi görüyorum.
Nasıl başlanır?

Şu konumda baya tavsiye geldiğini hatırlıyorum:

Bakabilirsin.

Meslegınız avukat olacaksa ; kendınıze belli kalıpta bir kaç takım elbise edinin.. Yaklaşık 10 çeşt gömleğiniz olsun... Gömlekleriniz takımlarınızı kuru temizlemeciye bırakın yada yardımcı kadından destek alın Hem daha uzun ömürlü olur hemde size kolaylık olur.. Saç modelinizi eğer saçlarınız düz ise belli bir boy kestirin her sabah elektriğini alacak bir krem ile birlikte tarayın düzgün görünür, kıvırcıksa köpük... Rimel ruj allıktan oluşan hafif bir makyaj hareketiniz olsun.. Kaş, bıyık,Manikür,pedikür gibi işleride haftada bir kuaföre gidin... Epilasyon için lazer yada ağdacıya , Cilt bakımı hakkında bilginiz yoksa hiç arada eczacınıza danışarak alacağınız cilt bakım ürünlerini düzenli kullanarak kendinize iyilik yapabilirsinz... Ama önce kendinizi sevin..

Back
X