yardım lütfen yardim

garipcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
4
0
6
Kütahya
Ister kızın ister hakaret edin ama okuyun lütfen ben 28 yaşındayım 2 oğlum var eşimle görücüye usulü evlendim anne babası babannesi ve gorumcemle birlikte aynı evde kalıyoruz tahmin edersiniz ki evliligimden hiç birşey anlamadım zehir oldu hayatım ama bigün yine ruhsal çöküntü içindeyken tamamen tesadüf biriyle tanıştım bi erkekle sadece telefonla konuşup dertlesiyoduk çünkü evden dışarı cikamiyodum eşimle yalnız kalmiyo dum yani bi arkadasa çok ihtiyacım vardı o kişiyle konuşup herseyi anlatiyodum ama zamanla bu konuşmalar aşka dönüştü o kişi benimle evlenmek istiyo herseye razi olduğunu soyluyo ben ne yapcagi mi bilmezken birde onun boşanmak üzere olduğu eşi benim telefonlarimi bulup beni aramaya başladı bana hakaretler edi benim yüzümden bosandigini soyluyo ama ama kesinlikle oyle değil ben tanidigimda mahkemelik olmuşlardı zaten ama beni arayıp benim yüzümden bosandigini eşimi arayıp herseyi onada anlatcagni soyluyo ne yapcam bilmiyorum gerçekten çok zordayim suan lütfen biseyler yazin

Öyle değil mi?

Siz böyle düşünüyorsunuz evli erkekle yaşanan yasak ilişkideki her kadın gibi...

Şimdi "Ama öyle" diye açıklama da yaparsınız... Ben de sorarım sadece telefonda konuştuğunuz adamın sizinle konuşmadan evvel eşiyle mahkemelik olduğunu nereden biliyorsunuz diye... Bunu söylemeyen evli erkekleri dövüyorlar yahu...

Umarım eşinizi arar... Başka bir kadın sizin kocanızla görüşse siz de aynısını yapardınız...

aşka dönüştü diyosunuz. sizi eşinizle nasıl paylaştı geceleri.
yada siz onu

Valla biz burdan napalım, bunalmış olabilirsin ama git kız arkadaş edin,
Neden erkeğe ihtiyaç duyuluyor hemen yalnızlık olunca..
Ve ayrıca nasıl tanıştınız o şahısla..
Kendiniz temizleyinn, biz ne desek boşşş..

Son düzenleme:

başa gelen çekilir

eşine ulaşabilcekmi peki
telefonunu bilmesi mümkünmü

peki sen neyapacaksın
inkarmı edersin
kabüllenirmisin
diğer taraftan eminmisin
ortada kalma ihtimalin büyük

açıkcası çokta üzülmedim ama
çocuklarına yazık
sen zaten herşeyi göze almışsın ki bu kadar karatmışssın gözünü

yapabilceğin iki şey var
1- kadınla konuşup bu ilişkinin bittiğini ve birdaha asla tekraqr etmeyeceğini söyleyerek eşine ulaşmasını engelle
adamla da konuş yuvanı yıkma ben seninle olamam de
2- adam la konuş ortada kalıp kalmayacağına ikna ol . ve kadın aramadan sen eşine durumu anlat
heee o göze karalığa rağmen bunu yapamam diyorsan
2 çocucuğunu geri de bırak
ve annelerinden herzamna utanacak iki sübyanın günahı üzerindeyken
henüz boşanmamış olan o adamla yaşa

ama ne yaşarsan yaşa
kendi tercihlerinin sonucu olduğunu da bil

telefonla konuşuyodunuz sürekli. evdende cıkamıyodunuz
bu zatı muhteremle nerde nasıl nicin tanıştınız

peki korkuyor musun eşine bu durumu anlattığında sence ne olacaka ????:85:

Rahatlığa bak ya evliliğinden hicbir şey anlamadın ama iki cocuk yaptın, cocuktan da birşey anlamadın sevgili yaptın.

Allah sonunuzu hayretsin, akıl fikir versin!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Size haraket etmeye hakkımız yok. Fakat yaptığınız şeyin yanlış olduğunun farkındasınızdır umarım. Eşimle görücü usulü evlendim anne babası, babaannesi ve görümcemle birlikte aynı evde kalıyoruz, eşimle baş başa kalamıyoruz gibi bahanelerin arkasına sığınmayın. En kızdığım şey de bu eşime karşı duygularım bitti hayatımda yeni heyecanlar aradım deseniz daha dürüst olursunuz. 2 çocuğunuz varmış onlara yazık günah değil mi, belki karşınızdaki kişinin de çocukları vardır kaç tane günahsızın günahına giriyorsunuz, bir de eşinin ahı olacak tabii ki. O kişinin eşi öğrendiyse sizin eşinizin öğrenmesi de an meselesi emin olun. O zaman ne cevap vereceksiniz eşinize. Bir de anlamıyorum ki dertleşmek istiyorsanız neden bunu bir bayan arkadaş bulup yapmıyorsunuz farklı cinsten biriyle dertleşmek daha mi iyi. Bu arada iyiki evden dışarı çıkamıyormuşsunuz bir de çıkabilseydiniz neler olurdu acaba?

Son düzenleme:
Eşini aldatacak kadar gözünü kararttiysan sonuclarına da katlanırsın degil mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O kişi hep sahip çıktı kesinlikle ortada bırakmaz ama ben ne yapcam bilmiyorum

Ambencw onu bunu bosverin kocanizi katil yapmayin, uzak durun yda bir sey demeden defoluo gidin cocuklarinizin hayatindan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yeni üye olmuş fakemi acaba..Allahım nolur fake olsun.....çocuklarıının annesi eşini aldatmamış olsun.....bir anne bunu yapmamış olsun....

O kişi hep sahip çıktı kesinlikle ortada bırakmaz ama ben ne yapcam bilmiyorum

Kocaman kadınsın zaten senin nerde kalacağını düşündüğümüz yok
Çocuklarını düşünüyoruz, sen düşünmeyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…