Yardım Lütfen

visne_receli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
168
169
23
Yaklaşık bir ay önce BIM'den Kütahya Porselen 48 parça 12 kişilik yemek takımı aldım. Çeyiz olduğu için kutuyu direkt köşeye ayırdım. Bugün çeyizlerimi yerleştirirken kutuyu açar açmaz şok oldum. 21 parça tabak var. Üzerinden zaman geçtiği için fişi falan yok kime nasıl anlatıp derdimi çözebilirim. Şimdiden teşekkürler

Tanıdıgınız personel yok mu gidip durumu anlatsanız.Anlayışlı olanlar ilgileniyorlar.

Bim bu konuda oldukca musteri odakli bir firma, arkadasimin memnun kalmadigi cay makinesini, benim de fisini attigim oyuncagi iade almislardi. Genel merkez ya da musteri iliskileri bolumunu arayip durumu anlatin, barkoddan falan tespit ediyor olabilirler.

Bir zamanlar bim'de çalışmış biri olarak :) ne yazıkki fiş olmadan yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Ben sizin yerinizde olsam kütahya porselen ile iletişime geçerim. Eksik olan parçaları onlarda tamamlayabiliyorlar

Eksik parça 1 2 hatta 3 4 bile olsa anlarım da tamı tamına 27 parça eksiğim var

Kuzum direk baktıysan olabilirdi ama bir ay geçmiş başka mal getirmediğini, parçalarını değişmediğini falan nerden bilecekler. Normalde kızlar merakla açar incelerler... Sanmıyorum. Umutsuz.

Inşallah sabah arayayım yardımcı olurlar

Benim kardeşimde bimden, a101den kendi çeyizine sürekli bir şeyler alıyor. :) Bardak takımı almıştı bimden, açılmamış bantlı paket..eve gelince 5 tanesinin kırık olduğunu ve renginin attığını soyulmuş olduğunu gördük. Fişleri de hiç saklamaz direkt çöpe atar kardeşim. Ertesi gün gittik,malesef iade almadılar, değiştirme yapmadılar. Kesinlikle fiş şart, kural bu dediler. Fakat belki sizde değiştirirler, yarın mutlaka gidip anlatın durumunuzu..

katılıyorum. yakın zamanda bizim de bi tanıdığımızın bişeyi bozulduydu, fişini de atmış. bimdeki eleman malı tanımış, tamam abla git yenisini al demiş geçirmiş valla. ama malın ne olduğunu anımsayamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…