- 29 Mayıs 2017
- 168
- 169
- 23
- Konu Sahibi visne_receli
-
Sabah ilk iş aldığım şubeye gideceğim ama başına böyle bir şey gelen ya da bilgisi olan yol göstericek olan varsa diye burda paylaşmak istedimTanıdıgınız personel yok mu gidip durumu anlatsanız.Anlayışlı olanlar ilgileniyorlar.
Eksik parça 1 2 hatta 3 4 bile olsa anlarım da tamı tamına 27 parça eksiğim varBir zamanlar bim'de çalışmış biri olarak :) ne yazıkki fiş olmadan yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Ben sizin yerinizde olsam kütahya porselen ile iletişime geçerim. Eksik olan parçaları onlarda tamamlayabiliyorlar
Inşallah sabah arayayım yardımcı olurlarBim bu konuda oldukca musteri odakli bir firma, arkadasimin memnun kalmadigi cay makinesini, benim de fisini attigim oyuncagi iade almislardi. Genel merkez ya da musteri iliskileri bolumunu arayip durumu anlatin, barkoddan falan tespit ediyor olabilirler.
Eksik parça 1 2 hatta 3 4 bile olsa anlarım da tamı tamına 27 parça eksiğim var
Evet var ama nasıl atacağımı bilmiyorumResmi var mı merak ettim
Mesaj yazdığımız yerin altında cevapla yazıyor ya onun sağ yanında dosya ekle var. Becerebilirsen bakalım nasılmış ben de çeyiz yapıyorum merak ettimEvet var ama nasıl atacağımı bilmiyorum
Telefondan giediğimden midir ne ağ hatası diyor :/Mesaj yazdığımız yerin altında cevapla yazıyor ya onun sağ yanında dosya ekle var. Becerebilirsen bakalım nasılmış ben de çeyiz yapıyorum merak ettim
Bim bu konuda oldukca musteri odakli bir firma, arkadasimin memnun kalmadigi cay makinesini, benim de fisini attigim oyuncagi iade almislardi. Genel merkez ya da musteri iliskileri bolumunu arayip durumu anlatin, barkoddan falan tespit ediyor olabilirler.
Yok bu değil 48 parça benimkisi pembe çiçek desenli günlük kullanım için almıştımBu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?