Yardım Lütfen

kredi kartınızla mı aldınız ,yoksa peşin mi ödediniz ,kart ekstresindeki detayda oldukça işe yarar sonuçtan o tutarda bimden ne alınır ki ?
hoş fiş olsa bile taşırken kutuyu ,kırmış olabilirsiniz ,tabak çanak iade olmuyor ,madame coco ,migros hep kontrol ettiniz mi diye uyarıyor

Kredi kartı ile aldık şuan fiyatı tam hatırlamıyorum ama 150 160 falandı. Ayrıca yengeme de aldım ev hediyesi olarak yarın arayıp onda sorun olup olmadığını da soracağım

bimdeyken kutunun içine aç, bak say, eksik var mı diye...bundan sonra deneyimli olursun....dikkat ederek alırsın....

Valla nereden almış olursan ol, mutlaka kontrol etmiş olman gerekiyordu. Üzülmenin faydası yok. Annene ver bim e sık sık geliyor.

Arkadaşlar ceyiz likte alsanız mutlaka kontrol edip tekrar bantlayin.başkalarına ders olsun senin hatana düşmesinler dedim

Alırken kontrol etmeliydin belki sen taşırken kırdın
Şansını dene müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar onlar belki değiştirirler

Dionee duyarsan ses ver bacıı :)
Sen anlarsın bu konudan.

Dionee bir çeyiz mevzu var. Uzmanından dinlemek isteriz.

Alırken kontrol etmeliydin belki sen taşırken kırdın
Şansını dene müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar onlar belki değiştirirler
Benim hatam kontrol etmemek oldu. Onların hatası da reklam ürünü diye kutunun yarısını masaya dizmişler. Diğer yarısı kutuda kalmış ve kutuyu diğerlerinden ayrı koymamışlar bütün ürünler satıldıktan sonra da yarim sattıklarını farkına varıp benim gelmemi beklemişler.

Kizlar kıyma makinesi geliyor kurban bayrami oncesi alayim diyorum tavsiye edermisiniz http://www.aktuel.shop/a101-aktuel-urunler-katalogu-24-agustos-2017/
A101 indirimli ürünler; incelememize kurban bayramı için gerekli malzemelerle devam ediyoruz. bu broşürde en çarpıcı ürünler kurbanlık için gerekli malzemeler eti doğramaktan kıyma makinesine kadar mangal severler için yardımcı malzemelere kadar bir sürü ürün var. bu katalogda şimdi indirimli fiyatlara göz atalım; kiwi kıyma makinesi 129.90 tl arzum blender seti 129 tl sıyırma yüzme et kesme dilimleme bıçakları tanesi 4.95 tl ahşap kesim tahtası 9.50 tl et dövme demiri masat keser sinbo türk kahvesi makinesi şövale resim çerçevesi 3,50 tl buzdolabı poşeti 3,95 tl mangal severler için jel tutuşturucu 5.50 tl battal boy çöp torbası 2.95 tl…

Niye yoruldunuz bunlarn reklamları dönüyor zaten bir soralım Mune almak ister mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…