Yardım lütfen

durusucan

durusucan
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
70
27
298
Arkadaslar Merhaba benim derdim sorunum 2.evliligimi yaptığım eşimle.ilk evliligimi evliligimden bir kızım var 28 yaşında evli birde torunum var.1.5 yaşında rabbim güzel ömürler versin inşallah hepimizin çocuğuna torununa evlatlarimiza kızım maalesef yeni boşandı ve ben genelde hep kizima gidiyorum torun çok hareketli sürekli ilgi istiyor yardım amaçlı hep yanlarındayım eşim bunu sorun ediyo sabah 8 de gidip akşam 6 da evde olucakmisim yoksa bosuycakmis beni bende evladima gitmemin saati olmaz dedim bu yüzden ayriliyoruz fikirlerinize ihtiyacım var ve kaç kere bu yüzden ayrıldık resmi olmadan geldi yalvardi yakardi tamam dedi sonra yine aynı ne yapacağımı şaşırdım maddi olarakta güçlü değilim bir emekli maasim var🙏

Afedersiniz ama adam haklı yani. Hatta çok bile kalıyorsunuz, 8-6 çok uzun bir süre. Tabiki sırf verdiğiniz bilgilere dayanarak söylüyorum. Başka durumlar varsa orası ayrı.
Sadece kısa bir süre için bu durum geçerli olur tamam ama hergün hergün bilemedim.

Afedersiniz ama adam haklı yani. Hatta çok bile kalıyorsunuz, 8-6 çok uzun bir süre. Tabiki sırf verdiğiniz bilgilere dayanarak söylüyorum. Başka durumlar varsa orası ayrı.
Sadece kısa bir süre için bu durum geçerli olur tamam ama hergün hergün bilemedim.
Nasil hakli ya kendi öz kizi olsa kosa kosa gider

Nasil hakli ya kendi öz kizi olsa kosa kosa gider
Evlilik sorumluluk gerektirir. Bir süreliğine tamam, hatta gece gündüz kalsın. Ama sürekli bir durumda adam karısını yanında istemekte haklı. Üstelik sabah git akşam gel demiş daha ne yapsın?

Kızım yeni boşandı bu süre zarfında tabikide hep yanındayım ve evladima gitmemin saati sınırı olmaz siz anne değilsiniz sanirim

Kızınız için siz şu an ekmek gibi tuz gibi su gibisiniz. Gayette iyi haldesiniz bir emekli var. Adam bence çok bencil kendi kızı olsa ateşin üstünde yürürdü kızınızı sakın boş bırakmayın. Annem böyle birşey yapsa öyle bir boşlukta insan her felaketi yapar herşeyi düşünür

Kızım yeni boşandı bu süre zarfında tabikide hep yanındayım ve evladima gitmemin saati sınırı olmaz siz anne değilsiniz sanirim
Estağfurullah tabiki yanında olmalısınız. Dediğim gibi ben sadece sizin verdiğiniz bilgilere dayanarak söyledim hani sürekli bu böyle olacak düşüncesi ile. Öteki türlü haklısınız elbette.

tamam da 8-6 bile bütün gününüzü kızınızda geçirmeniz demek.siz demekki gayriresmi bir şekilde kızınıza taşınmış gibi yaşıyorsunuz.ve bence bunu uzun zamandır yapıyorsunuz.adam da haklı siz bekar değilsiniz evlisiniz.kendi evinize ve eşinize karşı da sorumluluklarınız var.eğer bu sorumlulukları istemiyorsanız boşanın kızınızla yaşayın.ya da gün içinde yardımcı olun, dönün evinize normal saat aralıklarında.ya da kızınız gelsin sizle kalsın.ama kendi evinizi aksatmamanız lazım.adam da "bu benle kızı evlenince evlendi şimdi beni takmıyor kızına taşındı evden koptu benim işim bitti" diye düşünüyor.

Kızınız için siz şu an ekmek gibi tuz gibi su gibisiniz. Gayette iyi haldesiniz bir emekli var. Adam bence çok bencil kendi kızı olsa ateşin üstünde yürürdü kızınızı sakın boş bırakmayın. Annem böyle birşey yapsa öyle bir boşlukta insan her felaketi yapar herşeyi düşünür
Çok teşekkür ederim çok haklısıniz annelik herseyden önemli bide torunum varki canlarım benim ❤

Hem bir anne olarak hem de annesine düşkün bir evlat olarak benim düşüncem sinir tanımadan kızınız sizi istedikçe size ihtiyaçı olduğunu düşündüğünüz sürece gitmelisiniz.

Annem benimle , evlendigi bir erkek icin mesafeli davransaydi ona karsi cok kirilir ve saygimi.yitirirdim.
Tbai burda kizinizin size verdigi.deger de onemli. Aranizda sorunlar yoksa kiziniz.bencil degilse ben olsam alirim maasimi kizimla otururum . Baslarim erkege !!!

tamam da 8-6 bile bütün gününüzü kızınızda geçirmeniz demek.siz demekki gayriresmi bir şekilde kızınıza taşınmış gibi yaşıyorsunuz.ve bence bunu uzun zamandır yapıyorsunuz.adam da haklı siz bekar değilsiniz evlisiniz.kendi evinize ve eşinize karşı da sorumluluklarınız var.eğer bu sorumlulukları istemiyorsanız boşanın kızınızla yaşayın.ya da gün içinde yardımcı olun, dönün evinize normal saat aralıklarında.ya da kızınız gelsin sizle kalsın.
Ben sorumluluklarimi aksatmiyorum ve benden başka kimse yok yanlarında şu bosanma evresinde tabikide kizimin yanında olucam uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim ben cocuguma devlet memuru saati gibi gidip gelemem ne zaman ihtiyaçları varsa yanlarında olurum ben önce anneyim vede anneaneyim

Back
X