- 30 Temmuz 2019
- 23
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Pinar_tasci
-
Evet haklısınız ama o zaman yaşım küçüktü 18 yaşındaydım cahildim evlenicez sandımAileden bu kadar korkup ilişki yaşamak da ne biliyim.
Kendiniz yazmışsınız zaten. Olmuş ve değiştiremezsiniz. Zaten pişman da olmuşsunuz. Yaşınız kaç?Merhaba arkadaşlar ve hanımlar ben bugüne kadar üye olmadan okurdum hep burda anlatılanları ama bende üye olup anlatmak istedim derdimi.
Çok sevdiğim aşık olduğum biri vardı. Onunla evleneceğimi düşünürdüm cinsellik de yaşadık. Ama sonra anlaşamadık ve ben bitirdim. Ama içimde hep bi koeku var bir gün bi hastalığım çıkar da doktora gidersem ailem öğrenir bakire olmadığımı diye ya da farklı bir şekilde öğrenirler diye hep korkuyorum. Yaşadığım şey için evet pişmanım her zaman da tövbe ediyorum ama oldu bi kere değiştiremiyorum. Bişey diyin bana çünkü bu korkuyla yaşamak çok zor.
Şuan 24 yaşındayım. O zaman 18 yaşındaydım ama işte korkuyorum bi rahatsızlığım olsa doktor anlatır mı acaba ailemeKendiniz yazmışsınız zaten. Olmuş ve değiştiremezsiniz. Zaten pişman da olmuşsunuz. Yaşınız kaç?
Evet haklısınız ama o zaman yaşım küçüktü 18 yaşındaydım cahildim evlenicez sandım
Ben zaten dini boyutta hep pişmanlık yaşıyorum tövbe ediyorumHasta olup doktora gitsen farzimisal hangi doktor aa sen kız değilsin der ki ?
Ayrıca korkman gereken ailen değil ama neyse
Asla kabul etmezlerİleride evleneceğiniz kişi bu durumu kabul etmezse yine aileniz duyabilir. Olmuş bi kere söylemeyi düşündünüz mü? Tepki ne olur?
Asla kabul etmezler
Ailem çok tutucu onlar kabul etmezler onlara göre ben hep lekeli namusu kirli biri olurum kimsenin yüzüne bakamam. Ben böyle düşünmüyorum benim namusumu bi zar belirlemez biliyorum ama insan ailesini değiştiremiyor24 yaşına gelmişsiniz kabul etmeyip ne yapıcak?
Canım su saatten sonra yapilacak bir sey yok dedigin gibi. Pişmanlığını da yaşıyorsun belli ki. Her insan hata yapar. Bu korkuyu uzerinden atarsin insallah. Profesyonel yardim alabilirsin.
Ailem çok tutucu onlar kabul etmezler onlara göre ben hep lekeli namusu kirli biri olurum kimsenin yüzüne bakamam. Ben böyle düşünmüyorum benim namusumu bi zar belirlemez biliyorum ama insan ailesini değiştiremiyor
Ben beni böyle kabul edecek biriyle evlenmek isterimEvleneceğiniz zaman ne olcak peki? Diktirme olayları falan var
Sizce doktorlar bişey der mi ben annemle giderim hep beni asla yalnız bırakmaz
Bacım hic bi doktor kızlık zarını durduk yere duruyor veya durmuyor diye dile getirmez merak etmeBen zaten dini boyutta hep pişmanlık yaşıyorum tövbe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?