- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Arkadaşlar merhabalar. Aranızda pko hastası olup kendiliğinden hamile kalanlar oldu mu? Yoksa yardımsız imkansız mi
aspir yağı, funda suyu, elma sirkesi felan zayıflamaya çok yardımcı oluyor... eğer doğal katkısız bulabilirseniz deneyin derim.. ilac takviyesi yada zayıflama çayları yerimeBende pkoluyum doktor zayıflamami soledi 61 kiloyumhormon testi verdim pko hormonlarına fazla yansimamis dedi ama hazirandan beri deniyoruz bakalım bide inofolic combi verdi bende her ay adet olurdum sadece bi kaç gun gecikirdi eşim korunurdu korunmayı biraktiktan sonra geçen ay tarlusal kullanarak adet oldum pkodan dolayı mi geçikti yoksa korunmayı bırakınca oluyormu gecikme onu cozemedim
Allah rahmet eylesin her çay bir değil maalesef ıyi araştırıp öyle kullanmak lazım hatta kullanırken doktor kontrolünde olmakta fayda var ben o şekilde yaptım böbreklerim için özellikle 2 buçuk ayda 3 kere kontrole gittim çok şükür tertemiz çıktı her seferinde. Cevremde akrabalarımda kullanan çok kişi oldu kimsede bi problem çıkmadı. Rabbim hepimize akıl vermiş o aklı kullanıp araştırmamızı yapabiliriz diye düşünüyorum. Ha bu arada hamile olduğumu öğrendiğim gün bile sabah kullanmıştım çayı tabiki hemen doktoruma söyledim bi zararı olmaz bitki çayı sayılır çünkü ama bundan sonra kullanma dedi.Bir yakinimiz 10 gun once zatiflama cayini bir ay kullanarak vefat etti asla onermeyin ve ismi silin bence. Malesef zayiflama caylari cok riskli! Bir ay icinde tummm organlar iflas etmis...
Cok fazla asitli içecekler içiyordum ve aşırı tatli yiyordum bunları 10 gundur tamamen çıkardım hayatımdan inşallah zayıflarım ve hayirli haberleri alirim ben deRABBİM evladınıza hayırlı ömür versin öncelikle
Vala ben 20 kg verdim hala da yok gelen giden bu ay ilk defa ilaç tedavisine başladık bklm biz de insAllah Rabbim kimseye aratmasin zor bi durum hayirlisindan versin insAllah K Kakulimmm pcolu olup hemen hamile kalan kişi de var cnm gönlünü ferah tut ama tabi kilo vermeyi de dene insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm
Pek cesaretim yok zaten kullanmam sağolunBir tanidigimiz zayiflama cayiyla 1 ay icinde vefat etti asla ve asla zatiflama cayi kullanmayin
ben de her zayıflayacagim dediğim zaman üstüne kilo alıyorum zaten insülin direncim veremiyorum da. Niye derseniz eşimle aynı şeyleri yaptık bir ay boyunca ev de hiç beyaz ekmek yemedik çavdarli ve tam buğday aldık evde ki sekeri arabaya koydum şeker hiç kullanmadik pirinç pilav hiç yapmadım iki günde bir yürüyüş yaptık eşim 4 kilo verdi ben hiç veremedimTeşekkür ederimVala yavaş yavaş gitti hepsi şubattan bu yana 15 kg verdim dengeli beslenme yürüyüş falan hazır gıdaları tamamen çıkardım hayatımdan disarda yemek yeme alışkanlığımz pek yoktu zaten hala da bi 10 kg fazlam var onu da veririm insAllah yürüyüş çok faydalı bu noktada bu aralar yapmıyorum duraksadim veremiyorum yediklerimi artrdm biraz şok etkisi olsun diye bklm
Aaa sen nie veremedin cnm bi yerde yanlış var demek ki degerlerine baktrdn mi guatr tiroit degerlerin falan nasil onlarda verdirmiyor bildgm kadarylaben de her zayıflayacagim dediğim zaman üstüne kilo alıyorum zaten insülin direncim veremiyorum da. Niye derseniz eşimle aynı şeyleri yaptık bir ay boyunca ev de hiç beyaz ekmek yemedik çavdarli ve tam buğday aldık evde ki sekeri arabaya koydum şeker hiç kullanmadik pirinç pilav hiç yapmadım iki günde bir yürüyüş yaptık eşim 4 kilo verdi ben hiç veremedim
Evet o degerlerime dört beskez baktirdim hepsi normal işte en son tahlil verdiğim de insülin direncim yüksek çıktı başka bir problemim yokAaa sen nie veremedin cnm bi yerde yanlış var demek ki degerlerine baktrdn mi guatr tiroit degerlerin falan nasil onlarda verdirmiyor bildgm kadaryla
Canım insülin direnci çok inatçı cidden ben kilo vermeme rağmen düşmedi yine aldım zaten çok yavaş veriyorum en son düzenli yürüyüşle direncimi kırdım inan ilacımi kullandım ama ben glifor 1000mg lik sabah akşam olmak üzere çok şükür artık insülinim düştü en son çıkan sonuç 6 ydi vazgeçme istiyorsan kilo vermeyi bi ay iki ay üç ay sonra belki ama mutlaka o direncte kırılır tartida da eksi görmeye başlarsın ikisi bi döngü yenmek zor cidden kilo insülini tetiklio insülin kilo verdirmiyorEvet o degerlerime dört beskez baktirdim hepsi normal işte en son tahlil verdiğim de insülin direncim yüksek çıktı başka bir problemim yok
Malesef öyle gerçekten zorlanıyorum ama inşallah veririmCanım insülin direnci çok inatçı cidden ben kilo vermeme rağmen düşmedi yine aldım zaten çok yavaş veriyorum en son düzenli yürüyüşle direncimi kırdım inan ilacımi kullandım ama ben glifor 1000mg lik sabah akşam olmak üzere çok şükür artık insülinim düştü en son çıkan sonuç 6 ydi vazgeçme istiyorsan kilo vermeyi bi ay iki ay üç ay sonra belki ama mutlaka o direncte kırılır tartida da eksi görmeye başlarsın ikisi bi döngü yenmek zor cidden kilo insülini tetiklio insülin kilo verdirmiyor
Verirsin cnm cuma zayıflama yarışmaları var katılırsan azmin artar bence cnm bi düşün beni cok gaza getirdi kizlar subatta baslamistm 15 kilo verdimMalesef öyle gerçekten zorlanıyorum ama inşallah veririm
Siz hangisine katılmıştiniz bakayım bende biVerirsin cnm cuma zayıflama yarışmaları var katılırsan azmin artar bence cnm bi düşün beni cok gaza getirdi kizlar subatta baslamistm 15 kilo verdim
9. Takimdayim cnm ben su an izne ayrildm yeniden donucem insAllahSiz hangisine katılmıştiniz bakayım bende bi
Aynen oyle cnm bende de bağlantılı insülin direnci de bağlantılı hatta malesef
[/QUO. Merhaba kilo vermişsiniz Baya kendiliğinizden.hamile kaldinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?