Aile hekimimi aradım zehirlenme değildir dokunmuştur sadece yediğin şey teknik olarak bebeğe bir zarar vermez dedi ama için rahat değil ne yapsam ki bilmiyorum iş yerinde de yalnızım üfff yaa
Çok fena bulantım var sabah yediklerimi hep çıkarttımdoktora gitmeye karar verdim öğleden sonraya Üzülme ama doktordan gelince haber ver..
Az önce geldim doktordan Allaha şükür bebek gayet iyi , ama benim sinirim tavan yapmış durumda oturup sinirimden ağladım resmen. Devlet hastanesine gittim acil giriş beni enfeksiyon odasına yönlendirdi , enfeksiyon odasındaki doktor ultrasona gönderdi , ultrasonda doktor resmen köpek diyorum ki acil bir durum enfeksiyon odasında ki doktor yönlendirdi yok herkes acil burada öğleden sonra ancak buradaki hastalar bitince alabilirimayyy delirdimm orda düşsem bayılsam kadın diyecek ki en son seni alacağım . Bu nasıl bir mantıktırdır birde ben sinirlenince kendimi tutamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti eşimde yanımda değil şehir dışında çalışıyor en son sıfıra sıfır bir vaziyette çıktım hastaneden ama içim rahat değil son bir kez kendi doktoruma gittim ameliyattan çıkmış mı diye şükür çıkmış benim halimi görünce öğle paydosu olmasına rağmen aldı beni ultrasona rahatladım ama dokunsalar ağlıycam
Az önce geldim doktordan Allaha şükür bebek gayet iyi , ama benim sinirim tavan yapmış durumda oturup sinirimden ağladım resmen. Devlet hastanesine gittim acil giriş beni enfeksiyon odasına yönlendirdi , enfeksiyon odasındaki doktor ultrasona gönderdi , ultrasonda doktor resmen köpek diyorum ki acil bir durum enfeksiyon odasında ki doktor yönlendirdi yok herkes acil burada öğleden sonra ancak buradaki hastalar bitince alabilirimayyy delirdimm orda düşsem bayılsam kadın diyecek ki en son seni alacağım . Bu nasıl bir mantıktırdır birde ben sinirlenince kendimi tutamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti eşimde yanımda değil şehir dışında çalışıyor en son sıfıra sıfır bir vaziyette çıktım hastaneden ama içim rahat değil son bir kez kendi doktoruma gittim ameliyattan çıkmış mı diye şükür çıkmış benim halimi görünce öğle paydosu olmasına rağmen aldı beni ultrasona rahatladım ama dokunsalar ağlıycam
kusura bakma da ne hakla gelip doktoruna köpek diyebilirsin sen yahu?
ne sanıosun kendini??
hastanedeki herkes kendine göre acildir herkes hastadır!
kadın orda göbek atmıyo di mi zaten usg yapıo insanlara
sanki orda keyif çatıyo bi de haksız yere milletten köpek diye laf yiyo
umarım sana da bir gün haksız yere köpek demezler!
(( ufff sakin olll bak mutlu ol bebişin gayet iyi. Korktuğn için böylesin ağla için açılsın rahatla git bi duş al kendine gel dinlen ama sıkma canını.
Çok teşekkür ederim MelikeGonca , gözlerim zaten küçüçük ağlamaktan çizgi şeklini aldı resmen :) Eşim izne gelecek birde bugün 1 ay sonra beni şişmiş gözlerle görecekİşyerindeyim şuan eve gider gitmek ilk işim uyumak olacak
Sanırım sizde doktorsunuz ki bu kadar zorunuza gitti. Ne münasebet bende aynısını yaşadım devlet hastanesine gittiğim her zaman köpek gibi davranıyorlar ! asıl onlar ne sanıyorlar kendilerini sormak lazım . bebeğimize bir şey olsa köpek biz oluruz değilmi nasıl bir mantığınız var sizin. Dilerim ki sizde bir gün böle hastane kapılarında ölece kalmazsınız ! Saygısızlık yapmanın alemi yok.
Moon_girl Geçmiş olsun cnm sıkma kendini bebeğin çok iyimiş bak maşallah daha da iyi olsun inş :) hayırlı doğumlar kaç haftalık ?
Oy maşallah Tamam bak sakinleş artık eşin de üzülmesin . Bende 3+2 haftalık ilk hamileliğim çok farklı bir duygu zarar gelecek diye ödüm kopuyor :) Sakınan göze çöp batar cnm sakin durmaya çalış olurmu
ne güzel bak eşine gelicek mutlu ol üzülme bugunku stres yeter sana. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?