Yardım Lütfen !!!

Moon_GirL

Bebekim menimm yeyimm ;)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
29
98
Çok emin olmamakla birlikte ufak çaplı bir gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım , ama ne yediysem çıkardım sabah işe gelir gelmez de doktorumu aradım hemen şuan ameliyat taymış öğleden sonrayı bulurmuş çıkması , acaba bebeğe bir zararı olurmu acayip endişeliyim şuan Bir bilgisi olan yardım etsin lütfen

Normalde olsa endişenlenme derim ama bbeğin var.. Ama kusman iyi bir şey canım bnce bekleme hemen doktorunun bulundugu hastaneın acil sevisine git.canınıda sıkma canıum belkı zehırlenme fılan yoktur sürekli düşünmekten miden rahatsızlanmıs olabılır

Son düzenleme:
Aile hekimimi aradım zehirlenme değildir dokunmuştur sadece yediğin şey teknik olarak bebeğe bir zarar vermez dedi ama için rahat değil ne yapsam ki bilmiyorum iş yerinde de yalnızım üfff yaa

Aile hekimimi aradım zehirlenme değildir dokunmuştur sadece yediğin şey teknik olarak bebeğe bir zarar vermez dedi ama için rahat değil ne yapsam ki bilmiyorum iş yerinde de yalnızım üfff yaa

canım korkma plasentanın süzme görevi var geçirmemiştir öyle olsa bile ki bu kusmalar gayet normal ishalin varmı bol su iç atarsın öyle birşey varsa bile bebeğe yararlı olanları geçiriyor plasenta

Çok fena bulantım var sabah yediklerimi hep çıkarttım doktora gitmeye karar verdim öğleden sonraya kalır büyük ihtimal , eşimden de bir sürü azar işittim isteyerek zehirlendim sanki

Az önce geldim doktordan Allaha şükür bebek gayet iyi , ama benim sinirim tavan yapmış durumda oturup sinirimden ağladım resmen. Devlet hastanesine gittim acil giriş beni enfeksiyon odasına yönlendirdi , enfeksiyon odasındaki doktor ultrasona gönderdi , ultrasonda doktor resmen köpek diyorum ki acil bir durum enfeksiyon odasında ki doktor yönlendirdi yok herkes acil burada öğleden sonra ancak buradaki hastalar bitince alabilirim ayyy delirdimm orda düşsem bayılsam kadın diyecek ki en son seni alacağım . Bu nasıl bir mantıktırdır birde ben sinirlenince kendimi tutamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti eşimde yanımda değil şehir dışında çalışıyor en son sıfıra sıfır bir vaziyette çıktım hastaneden ama içim rahat değil son bir kez kendi doktoruma gittim ameliyattan çıkmış mı diye şükür çıkmış benim halimi görünce öğle paydosu olmasına rağmen aldı beni ultrasona rahatladım ama dokunsalar ağlıycam

(( ufff sakin olll bak mutlu ol bebişin gayet iyi. Korktuğn için böylesin ağla için açılsın rahatla git bi duş al kendine gel dinlen ama sıkma canını.

kusura bakma da ne hakla gelip doktoruna köpek diyebilirsin sen yahu?
ne sanıosun kendini??
hastanedeki herkes kendine göre acildir herkes hastadır!
kadın orda göbek atmıyo di mi zaten usg yapıo insanlara
sanki orda keyif çatıyo bi de haksız yere milletten köpek diye laf yiyo
umarım sana da bir gün haksız yere köpek demezler!

Kendimi birşey sandığım yok oradaki doktorun tavrı aynen böyleydi , ben acilden giriş yapmış bir hastayım normal polikilinikten giriş yapmış beklmeye vakti olan biri olsam başka bir doktor beni oraya yönlendirmez di , ben o doktora başka bir doktorun beni yönlendirdiğini söylediğim halde kapıyı benim yüzüme kapattı ben ne yaptım kapıyı benim yüzüme kapatmasını gerektirecek zorla ultarson odasına dalıp kendimi muayne mi ettirecektim ? orada yaşadığım durumu ben biliyorum hayatım boyunca ilk defa hastaneye giden cahil bilgisiz görgüsüz biri değilimki ben bu muameleyi hakkettim desem birde aynı hastanede kuzenim hemşire millete haksızlık olmasın diye beni öne alsın torpil yapsın diye aramadım bile bumudur kendini birşey sanmak hadi kendimi geçtim benim bebeğime birşey olsa kim hesap verecekti Allah aşkına azcık şuan ki psikolojimi düşünüp bir cevap yaz halen etkisinden çıkamadım bana göre çok önemli birşey!!!

Sanırım sizde doktorsunuz ki bu kadar zorunuza gitti. Ne münasebet bende aynısını yaşadım devlet hastanesine gittiğim her zaman köpek gibi davranıyorlar ! asıl onlar ne sanıyorlar kendilerini sormak lazım . bebeğimize bir şey olsa köpek biz oluruz değilmi nasıl bir mantığınız var sizin. Dilerim ki sizde bir gün böle hastane kapılarında ölece kalmazsınız ! Saygısızlık yapmanın alemi yok.

Moon_girl Geçmiş olsun cnm sıkma kendini bebeğin çok iyimiş bak maşallah daha da iyi olsun inş :) hayırlı doğumlar kaç haftalık ?

(( ufff sakin olll bak mutlu ol bebişin gayet iyi. Korktuğn için böylesin ağla için açılsın rahatla git bi duş al kendine gel dinlen ama sıkma canını.

Çok teşekkür ederim MelikeGonca , gözlerim zaten küçüçük ağlamaktan çizgi şeklini aldı resmen :) Eşim izne gelecek birde bugün 1 ay sonra beni şişmiş gözlerle görecek İşyerindeyim şuan eve gider gitmek ilk işim uyumak olacak

ne güzel bak eşine gelicek mutlu ol üzülme bugunku stres yeter sana. :)

Çok sağol Elaysu , ultrasonda baktı doktor 14 hafta 2 günlük şuan , ilk hamileliğim belki o yüzden o kadar kötü oldum ki kaç saat oldu sakinleşemedim bir türlü kasım sonu aralık başı gibi olacak bebeğim bekliyorum 4 gözle :)

Oy maşallah Tamam bak sakinleş artık eşin de üzülmesin . Bende 3+2 haftalık ilk hamileliğim çok farklı bir duygu zarar gelecek diye ödüm kopuyor :) Sakınan göze çöp batar cnm sakin durmaya çalış olurmu

Son düzenleme:

Annem hep derdi de anlamazdım anne olunca anlarsın derdi şimdi daha bebeğim doğmadan bile o kadar endişeleniyorum ki doğunca ne olur hiç bilmiyorum. Allah herkesin bebeğini sağ sağlim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin aminnnnnn seninde hayırlı olsun canım hamileliğin daha yeniymiş seninki böyle ultrasonda gör ayağını ellerini filan ağlarsın yaa ben nasıl ağladım ilk kalp atışını duyuncaa ayy içim bir garip oldu

hayırlısı ile canım bi göreyim o günleri de başka bir şey istemem :) 13 yıldır içtiğim sigarayı bi anda kestim :)

Görürsün canım inşallah bende görürüm inşallah amin :) aynen bende 10 yıldır kullanıyordum sigara günde 1 paket bitiyordu hamilelik dışında hiç bir kuvvet bana bıraktırmaz sigarayı diyordum dediğim gibi hamilelik bıraktırdı

Son düzenleme:
Aferim ozaman bize ama bazen canım çok fena istiyor :))) ama içmiyorum direk meyveye saldırıyorum :) Amin inş herşey istediğimiz gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…