arkadaşlar kulübe yeni üye oldum...nolur bana yardım edin...kıskançlık duygusu beni yedi bitirdi...eşimle 7 yıllık beraberlik sonucunda iki ay önce evlendik...saygın bir işi var..ve bende yanında çalışarak ona yardım ediyorum...ama herşeyden kıskanıyorum..ve bu durum canımı acıtıyor..yakında huzurumuda bozacak...yardımınıza gerçekten ihtiyacım var
arkadaşlar kulübe yeni üye oldum...nolur bana yardım edin...kıskançlık duygusu beni yedi bitirdi...eşimle 7 yıllık beraberlik sonucunda iki ay önce evlendik...saygın bir işi var..ve bende yanında çalışarak ona yardım ediyorum...ama herşeyden kıskanıyorum..ve bu durum canımı acıtıyor..yakında huzurumuda bozacak...yardımınıza gerçekten ihtiyacım var
haklısınız hemde çok...eşim baskıyı sevmeyen biri aslında..bile bile kendimden soğutucam onu..elimde değil...çıldıracak gibi oluyorum.maillerini kontrol ediyorum...cep telefonu sürekli kontrol altında...vede şüphe uyandıracak bişeyde yok...insan bilerek huzurunu bozarmı ya...psikolojik tedavi bile gördüm. doktorum "senin için en iyi olanı düşün"dedi....ALLAHIM YARDIM ET.....
haklısınız hemde çok...eşim baskıyı sevmeyen biri aslında..bile bile kendimden soğutucam onu..elimde değil...çıldıracak gibi oluyorum.maillerini kontrol ediyorum...cep telefonu sürekli kontrol altında...vede şüphe uyandıracak bişeyde yok...insan bilerek huzurunu bozarmı ya...psikolojik tedavi bile gördüm. doktorum "senin için en iyi olanı düşün"dedi....ALLAHIM YARDIM ET.....
Bir de yanlıs anlama senın esın de herkesın esı de yanı butun erkekler kıskanıldıgını anladımı dünyadakı en yakısklı sanslı ksıkanılan adam olarak goruyolar ve sımarıyorlar, neye yapma dıosanız tam tersını yapıp sızı bılınmeyen bı cukura atıyorlar, hıc bellı etmeden yavasca iç huzurumuzu bulmamız gerekıyor. ben olsam direk eşime ben senı cok kıskanıyorum lutfen bu konularda benı mazur gor gel beraber yenelım bu durumu deyığp güçlü olmayı denerdım!haklısınız hemde çok...eşim baskıyı sevmeyen biri aslında..bile bile kendimden soğutucam onu..elimde değil...çıldıracak gibi oluyorum.maillerini kontrol ediyorum...cep telefonu sürekli kontrol altında...vede şüphe uyandıracak bişeyde yok...insan bilerek huzurunu bozarmı ya...psikolojik tedavi bile gördüm. doktorum "senin için en iyi olanı düşün"dedi....ALLAHIM YARDIM ET.....
aynı şeyleri yaşıyoruz canım balkona çıksa peşinden gidiyorum o derece. öyle biri olmadığını biliyorum çok şükür Rabbime ama elimde değil işte çıldıracak durumdayım herşeyini kontrol ediyorum hiç bişey yok. işyerinde bayan yok ama o işteyken bile çıldırıyorum durmadan arıyorum ne yapayım seviyorum Allahım bozmasın cümlesinide,onuda doğru yoldan ayırmasın hep böylehaklısınız hemde çok...eşim baskıyı sevmeyen biri aslında..bile bile kendimden soğutucam onu..elimde değil...çıldıracak gibi oluyorum.maillerini kontrol ediyorum...cep telefonu sürekli kontrol altında...vede şüphe uyandıracak bişeyde yok...insan bilerek huzurunu bozarmı ya...psikolojik tedavi bile gördüm. doktorum "senin için en iyi olanı düşün"dedi....ALLAHIM YARDIM ET.....
Yalvarırım akıl verin yuvam yıkılmak üzere......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?