• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

yasmin51

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
15
0
6
Niğde
arkadaşlar kulübe yeni üye oldum...nolur bana yardım edin...kıskançlık duygusu beni yedi bitirdi...eşimle 7 yıllık beraberlik sonucunda iki ay önce evlendik...saygın bir işi var..ve bende yanında çalışarak ona yardım ediyorum...ama herşeyden kıskanıyorum..ve bu durum canımı acıtıyor..yakında huzurumuda bozacak...yardımınıza gerçekten ihtiyacım var

arkadaşlar kulübe yeni üye oldum...nolur bana yardım edin...kıskançlık duygusu beni yedi bitirdi...eşimle 7 yıllık beraberlik sonucunda iki ay önce evlendik...saygın bir işi var..ve bende yanında çalışarak ona yardım ediyorum...ama herşeyden kıskanıyorum..ve bu durum canımı acıtıyor..yakında huzurumuda bozacak...yardımınıza gerçekten ihtiyacım var

aynı yerde çalışmak zor bilirim. ama ona güveniyorsan kıskanmanı gerektirecek bişey yok bence. hem seni sevmese evlenmezdiniz o seni seçti sende onu böyle düşün ve huzurunu boşyere kaçırma derim.. üzme kendini boş yere.

hmmm aslında çok normal biraz zaman geçsin evliliğinizde bence bu kıskançlık ortadan kalkar . bir de erkekleri kıskandığımızı belli ederken aslında bazı erkekler bizden soğuyabiliyorlar bunu sakın unutma .

haklısınız hemde çok...eşim baskıyı sevmeyen biri aslında..bile bile kendimden soğutucam onu..elimde değil...çıldıracak gibi oluyorum.maillerini kontrol ediyorum...cep telefonu sürekli kontrol altında...vede şüphe uyandıracak bişeyde yok...insan bilerek huzurunu bozarmı ya...psikolojik tedavi bile gördüm. doktorum "senin için en iyi olanı düşün"dedi....ALLAHIM YARDIM ET.....

haklısınız hemde çok...eşim baskıyı sevmeyen biri aslında..bile bile kendimden soğutucam onu..elimde değil...çıldıracak gibi oluyorum.maillerini kontrol ediyorum...cep telefonu sürekli kontrol altında...vede şüphe uyandıracak bişeyde yok...insan bilerek huzurunu bozarmı ya...psikolojik tedavi bile gördüm. doktorum "senin için en iyi olanı düşün"dedi....ALLAHIM YARDIM ET.....

kıskançlık kötü ya yenmeye çalış bu durumu. içini ferah tut allah yardımcın olsn cnm.

Valla ne diceğimi bilemiorum ama bak hiç bişi yok tertemizsen bu nu yenmen lazım gerçekten zaman geçtikçe daha da zor olcak ..

Kıskanclık cok gozlemledıgım ve bana yapılan bır seydı zamanında, ben 6 senelık evlıyım, bundan oncekı ılıskım sevgılımın benı kıskanması ve sıkmasıyla bıtmıstı tek nedenı buydu, ne aldatmıslıgım ne de yan gozle baskasına bakmıslıgım oldugu halde ben herseyden ucan kustan kıskanırdı, telefonumu karıstırarark, benı heryerde sık sık arayarak, maıllerıme gızlıce bakarak, benı artık donulmez bı yola kendı ellerıyle ıtmıstı, ben bu kıskanclıgı cok arastırdım, kesınlıkle kişinin artık bu yasamda kendıne guvenmemesınden kaynaklanıor. Bıraz kendımıze guvenelım kızlar. Erkekler olmadan da hayatmızı devam ettırırız, ılla bırı kıskancaksa onlar kıskansın, bız yolumuza bakalım, eger bır seyler ters gıdecekse ınanın önune gecmek cok zor olan oluyo akıısna bırakmak ve eşlerimizi serbest bırakmak ve onlara Allaha dua ederek sonsuz guvenmemız lazım, helekı sızı sevıosa sakına kaybetmeyın onları.

Bir de yanlıs anlama senın esın de herkesın esı de yanı butun erkekler kıskanıldıgını anladımı dünyadakı en yakısklı sanslı ksıkanılan adam olarak goruyolar ve sımarıyorlar, neye yapma dıosanız tam tersını yapıp sızı bılınmeyen bı cukura atıyorlar, hıc bellı etmeden yavasca iç huzurumuzu bulmamız gerekıyor. ben olsam direk eşime ben senı cok kıskanıyorum lutfen bu konularda benı mazur gor gel beraber yenelım bu durumu deyığp güçlü olmayı denerdım!

Kıskanma duygusunu bende iyi bilir ve aşırı dozda gösteririm sırf bu yüzden bende sevgilimden ayrıldım.Üstüne çok düştüm bir kızla konuşması ona bakması bile yer bitirirdi beni lakin bilemiyorum hepimizin kıskançlıgının altından birşey çıkıyor ona ne kadar güvensemde kıskanmam aşırı dozdu ayrıldıktan bir kaç gün sonra da onu başka kıza asılırken yakaladım.Yararı olabilir mi bilmiyorum ama bu konu hakkında konuşmalısınız kıskançlıgının nedeni .. niye böyle oldugunu ve durduramadıgını açıklarsan anlayışla karşılayabilir veya saygı gösterebilir ben denemedim ve acısını halen yaşıyorum

aynı şeyleri yaşıyoruz canım balkona çıksa peşinden gidiyorum o derece. öyle biri olmadığını biliyorum çok şükür Rabbime ama elimde değil işte çıldıracak durumdayım herşeyini kontrol ediyorum hiç bişey yok. işyerinde bayan yok ama o işteyken bile çıldırıyorum durmadan arıyorum ne yapayım seviyorum Allahım bozmasın cümlesinide,onuda doğru yoldan ayırmasın hep böyle :16:

Yalvarırım akıl verin yuvam yıkılmak üzere......

bak seninki bildiğimiz panik atak bir psikiyatriste git ve tedavi ol,ne yaşıyorsan yaşa ama bunu içinde yaşa eşine bu duygularını asla hissettirme yani tabiri caizse ''eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma'' ve bir şeyi 40 kez söylersen olur aklını başına topla.
Ayrıca şüpheleneceğim birşey yok diyorsun mantıklı davran ve bunu yen,zaten sürekli yanındasın ne yapabilir ne zaman yapabilir bunun imkansız olduğunu düşün rahat davran

Back
X