Yardim lutfen :(

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
318
31
Ya arkadaslar size bir sey sorcam fb'dan sevgilimin eski ciktigina bakiyodum ve yanlislikla durumunu begendim hemen vazgectim aninda da kizi engelledim. Bildirim gider mi ona bi bilginiz var mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet gidiyor malesef. Ancak bağlantıya tıklamaya çalıştığında bağlantıya ulaşışamıyor der.

benım bılgıgım olmuyor

Evet gidiyor malesef. Ancak bağlantıya tıklamaya çalıştığında bağlantıya ulaşışamıyor der.

Yaaa engelledim ama adim gozukur mu yani

Engellediyseniz bildiğim kadarıyla bildirim gider ama adınız gözükmez.

Hayır cnm gitmez için rahat olsun

Sevgilinin facesinden gir bişeyini begen sonra engelle kendi faceni. Gir bak sana bildirim gelmiş mi? Bu kadarcık hepsi.

Aslinda bizim facelerimiz yok kardesimin facesinden bakiyodum yani kardesimin adini bilmesede soyadindan anlar benim oldugumu

Bildirim gidiyor ama sizin adınız görünmüyor eğer beğendiğiniz anda ona bildirim gitmediyse.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya arkadaslar size bir sey sorcam fb'dan sevgilimin eski ciktigina bakiyodum ve yanlislikla durumunu begendim hemen vazgectim aninda da kizi engelledim. Bildirim gider mi ona bi bilginiz var mi ?

off Kötü olmus, senin Kim oldugunu biliyomu

O zaman fake hesap ac. Kardesinin biseyini begenip engelle. :)

Bildirim gidiyor ama sizin adınız görünmüyor eğer beğendiğiniz anda ona bildirim gitmediyse.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O anda insallah facede degildir yoksa görür 😢 ve dedigin gibi adim gozukmuyosa iyi yoksa rezil olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…