Yardim lutfen :(

Gidiyo mail fln alıyosa bildirimleri özellikle
Kesin gitmstr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh yaptim arkadaslar fake hesap actim 2 saat ugrasmamin sonucunda ogrendim ki cikmiyo oh icim rahatladi rezil olmaktan kurtuldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohhh gözünaydın :)))))

Tesekkurler 😘😀

ismin falan da çıkmıyor heralde dimi engellediğin için.. benm bildiğim hemen geri alıncada gitmiyor ama tam emin değilim o kısımda :44: neyse halletmişsin zaten

Engellediysen sorun yok

ismin falan da çıkmıyor heralde dimi engellediğin için.. benm bildiğim hemen geri alıncada gitmiyor ama tam emin değilim o kısımda :44: neyse halletmişsin zaten

Yok engelleyince ismin cikmiyor. Durumu begenip geri alirsan o zaman cikiyo ama bakiyo ki sen begenmemissin. Eger hemen engellersen sorun kalmiyor 😊

Yok engelleyince ismin cikmiyor. Durumu begenip geri alirsan o zaman cikiyo ama bakiyo ki sen begenmemissin. Eger hemen engellersen sorun kalmiyor 😊

ucuz kurtulmuşsun ozaman, gözün aydın

güler misin ağlar mısın... bence bildirim gider. eski eskide kalmıştır .sevgilin eski sevgilisinin face ıne bakmakta neymiş. boşver gitsin...

:))niye bakiyosun? O senden guzel mi?

dua edin o an da aktif olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…