Yardım lütfen :((((

MelisaRV

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
22
0
86
İstanbul
İyi geceler benim gibi uyku tutmayanlar.. 21 yaşındayım ve 3 aylık bir kızım var. Eşimle aramızda 15 yaş fark var Hamileliğimde tam 20kilo aldım zaten balık etiydim ve şuan kilolu bi kız oldum. Eşim benden oldukça uzaklaştı kızım doğalı aylar oldu ama biz beraber bile olamadık ben sarılmadan sarılmıyor öpmüyor konuşmuyor seni seviyorum bile demiyor. Evlenelim diye ne kadar uğraşmıştı oysaki.. Sürekli yorgun olduğunu halsiz hsta olduğunu söyleyip duruyor ve ben sürekli kendimi kötü hissediyorum acaba kilo aldım diyemi diyorum emzirdiğim için zayıflayamıyorumda nolur yardım edin kendime özgüvenim kalmadı kocam yüzünden artık .. Öpüyorum

emzirirken daha çok kilo verme şansınız var aslında..
diyet topıklerıne bı goz atın eger kılonuz yuzunden oldugunu dusunuyorsanız..

kilo verip sonra aynısını siz ona yapın erkeklerin bu davranıslarına cileden cıkıyorum demekki ilgileri sevgileri hep fiziksel

Kesinlikle dışarda orda burda bi kız görünce içine düşüyo somra aşkım sen farklısım diyo yalan. Ben yanaşınca Bana bugün sen annesin emziriyosun ondan dedi bende bende seni babam gibi hissediyorum artık dedim dayanamadım. insanım yani sonuçta çok mutsuz hissediyorum kemdimi gerçekten yaşım küçük onun yaşamaktan sıkıldığı hayata ben daha yeni başladım Allahtan kızım var o benim herşeyim (

Eger ki kilo aldiniz diye böyle yapiyorsa,dunyaya ikinizden bir parca getirirken aldiginiz 20 kilonun altinda ezilsin o adam.

ben bebeğimizin annesiyim senin değil deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…