Çok çok minik kurtlardı, sayısızAlt tarafı meyve kurdu hiçbir şey olmaz merak etmeyin :)
Kustum zaten istemeden başladı :) üzümden önce yediklerimi de kustum hatta.Kus. Parmagini agzina sok biseler yap iste.
Nasıl rahatladım şimdi kız deli mi olayımİçinde onlardan onlarca var dert etme panpa
Tamam o zaman gitmistir ya. Kalmamistir bisey.Kustum zaten istemeden başladı :) üzümden önce yediklerimi de kustum hatta.
Ay inşallah. Köşede bir yerde bir tane kaldıysa diye böyle psikopata bağladım iki dakikada vallahi.Tamam o zaman gitmistir ya. Kalmamistir bisey.
Nasıl rahatladım şimdi kız deli mi olayımÇok fena tiksindim ya kendimden soğudum. Yarım litre ayran içtim, üstüne su içiyorum. Meyveden soğudum.
meyve kurdu bee proteine sayAz önce üzüm yerken kurtlu olduğunu tadından farkettim malesef, ağzımda kalanı da çıkardım, midemdekileri de ama içim hiç rahat değil. Böyle çamaşır suyu içesim var resmen. Ne yapmam gerekiyor ve birşey olur mu? Bir fikri olan var mı? Yada içmem gereken birşey var mı? Doktora mı gideyim? Of çok aptalca bir telaştayım.
canım korkma ben gıda müh. hiç bişeycik olmaz organikmiş demek en fazla miden bulanır sadece dometesin kurduna dikkat edin . mide asidin halleder zaten :)Az önce üzüm yerken kurtlu olduğunu tadından farkettim malesef, ağzımda kalanı da çıkardım, midemdekileri de ama içim hiç rahat değil. Böyle çamaşır suyu içesim var resmen. Ne yapmam gerekiyor ve birşey olur mu? Bir fikri olan var mı? Yada içmem gereken birşey var mı? Doktora mı gideyim? Of çok aptalca bir telaştayım.
Bir daha yemem ki :) Bir yıldır incir yemiyordum bu yüzden. Artık üzüm de yemem. Bian şok oldum, korktum, çok telaşlandım. Ama yatışıyorum :)küçücük kurttan bişey olmaz.
Bir dahakine inceleyerek ye
Vallahi Allah razı olsun, rahatladım artık. Mide asiti yok edecek ya daha başka birşey istemem. :)canım korkma ben gıda müh. hiç bişeycik olmaz organikmiş demek en fazla miden bulanır sadece dometesin kurduna dikkat edin . mide asidin halleder zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?