Yardım lütfennnn!

Bu arada annemi aradım sordum ...
yenmez dedi ...
Annmde sasırdı ölmeden önce domates mi ? Yemiş dedi sen bilirsin..
oooyy sımdı daha Bi fena oldum,bunu düşünmemiştim ama okadar derınden yüzeye ulasabılırmı ki,tohum yeşerip? Çok ılgınç yaa

bi de dini açıdan anlamını sormuş konu sahibi, yenir mi demiş? yenirse ne yapmayı düşünüyosunuz kısır mı? mideniz alacak mı cidden merak ediyorum?

oooyy sımdı daha Bi fena oldum,bunu düşünmemiştim ama okadar derınden yüzeye ulasabılırmı ki,tohum yeşerip? Çok ılgınç yaa
Simdi millan söyle acayım en son domates yemiş ...
Gömüldükten sonra ceset kurur kemige dönüşür...
ordaki domateste filizlenip domates olmuş ..
tövbe tövbe bismillahrahmanirrahim...hamileyim bide ...

ben bir şey anlamadım
neden üstü kapalı söylüyorsunuz ? , nasıl yani konu sahibinin vefat eden babasının midesinden mi yetişmiş o domates ..
ben ilk defa böyle bir şey duydum ve ben olsam bende kopartırdım herhalde çünkü ilk kez duyuyorum ben kendi kendine yetişti felan zanneder kopartırdım walla

oradan filizlenmesini geç,o topraktan beslenmiş. gerisini düşünün siz artık

Konunun dini yönü bi tarafa, birkac ay once tanidigim bi cografya hocasi anlatmıştı: " Bizler topraktan geldik toprağa dönüyoruz karışiyoruz. Sonucta insanligin baslangici buna bağlı ve beden bi şekilde bu maddeye aslında özüne karışıp yine bitkilere can veren toprak oluyor. Yediğimiz sebze ve meyvelerde de bu var ne yazık ki. " demişti.

Başınız sağolsun ama yenir mi yenmez mi bilemiyorum şu durumda.

Kendi kendine nasıl yetisecek allah icin yaa..

Midesinden filizlenmese bile gübresi içinde merhum olan bir mezar toprağı olan domatesden söz ediyoruz. Midesi alanlara afiyet olsun o zaman.

Midesinden filizlenmese bile gübresi içinde merhum olan bir mezar toprağı olan domatesden söz ediyoruz. Midesi alanlara afiyet olsun o zaman.
yerim demedim kopartırım dedim . iyi de nasıl oluyor domates o kadar derinden mi yetişiyor valla bilmiyorum şaşırdım şu an dalga ve hakaret etmeden güzelce açıklasanız ve bilmediğim bir şeyi öğrensem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…