Yardım lütfennnn!

Ne kadar ilginc konu bu. Donatesin okadar derinden filizlene-
Cegine ihtimal vermiyorum bende, am ozaman kim Ekti

arkadaşım açıklamaya inan gerek. yok. o mezarda, cenazenin olduğu toprakte yetişen domates yenirmi. sadece bunu düşün .cevabı belli.

arkadaşım açıklamaya inan gerek. yok. o mezarda, cenazenin olduğu toprakte yetişen domates yenirmi. sadece bunu düşün .cevabı belli.
ben yenir yenmez olayında değilim
yani nasıl oluyor onu merak ettim
mideden mi yetişiyor diyorsunuz yani

illa öyle olmaz. biri eker. bir yerden gelir tohumlar. yada vardır toprakta tohumları çıkmıştır. illa cenazeden olmayabilir
yani cenazeden de olabiliyor öyle mi ? şimdi anladım işte teşekkür ederim

ay nerden bileyim domates kendi kendine nasıl yetişiyor işte mezarda , mideden mi yetişiyor yani , valla meraktan ölcem açıklasanız da anlasam
Canım hamileyim evde yanlızım ..midesinden yetişti en son domates yemişse.. yoksa domates nasıl orda filizlnsin kim mezara domates eker... yaa

Canım hamileyim evde yanlızım ..midesinden yetişti en son domates yemişse.. yoksa domates nasıl orda filizlnsin kim mezara domates eker... yaa
çok ilginç , valla hayatımda ilk kez duydum , herkes üstü kapalı olarak söyleyince merak ettim .
k bakmayın ya , merak işte..

Ne midesinde yetişıcek öyle şey olmaz dometesin tohumlari rüzgarla birlikte gelmiştir oraya başka açiklaması yok bence
bana da pek olası gelmedi , çünkü o kadar derinden gelmez tahminimce , bence de bir yerden rüzgarla gelmiştir , ve mezarlar sürekli sulandığı için yetişmiştir

Canım şöyle açıklayayım o toprağın altında bir ceset yattığı için ve domates o toprakta yetiştiği için merhumun bedeninden kalıntılar da içerir ve hatta doğruluğundan emin olmamakla birlikte o domatesin tohumunun merhumdan oluşmuş olması ihtimali de var

aynını diyorum bende. ne olursa olsun o domates asla yenmez

tşk ederim açıkladığınız için evet mutlaka kalıntılar vardır , ben mideden yetişme kısmını ilk kez duyduğum için onu merak etmiştim sağolsun arkadaşlar ve siz açıkladınız .

Ya ben eşimin annesiyle babasının mezarlarına ekmediğim şey bırakmadım hiç biri yaşamadı. Siz orda yetişmiş bitkiyi neden koparttınız ki? Nerden yetiştiyse yetişti de kökünden sökmeye anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…