Yardım Lütfennnn

bebeksikedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
37
31
3
Kızlar benim 5 aylık tekir bir kedim var. Uykuyu acayip seviyor. He bir de topkeki . İlk 3/4 ay falan bizi gayet seviyordu. Sürekli bizimle uyuyordu sırnaşık birşeydi ama nedense birden delirdi sürekli herkese saldırıyor deli gibi ısırıyor. ve amansız bir biçimde tırmalıyor. Serçe parmağımı ikiye ayırdı diyebilirim abartısız. Hayır asla zarar verecek bir ailem de yok ben işteyken kediye ama nedir bunun asiliği anlamıyorum ne yapabilirim. ? Onu sahiplendirmek istemiyorum en zor zamanım da yanımda oldu fakat babam böyle devam ederse onu sahiplendirmem konusunda baskı yapacak ... Ayrıca sürekli pencere önüne geçip dışarıyı izliyor mart ayı da değil :KK43:

Son düzenleme:
kızgınlık dönemi filan olmasın? çiftleştirmeniz gerekiyodur belki.

Kızlar benim 5 aylık tekir bir kedim var. Uykuyu acayip seviyor. He bir de topkeki . İlk 3/4 ay falan bizi gayet seviyordu. Sürekli bizimle uyuyordu sırnaşık birşeydi ama nedense birden delirdi sürekli herkese saldırıyor deli gibi ısırıyor. ve amansız bir biçimde tırmalıyor. Serçe parmağımı ikiye ayırdı diyebilirim abartısız. Hayır asla zarar verecek bir ailem de yok ben işteyken kediye ama nedir bunun asiliği anlamıyorum ne yapabilirim. ? Onu sahiplendirmek istemiyorum en zor zamanım da yanımda oldu fakat babam böyle devam ederse onu sahiplendirmem konusunda baskı yapacak ... :KK43:

Düzenli gittiğiniz bir veterineriniz var mı?
Tırnaklarını uzayınca düzenli bir şekilde kesiyor musunuz?
Kedinizin de insanlar gibi bir yaşam döngüsü var. O şimdi şımarık bir çocuk. İnanılmaz enerjisi var. Oyuncu ve oynamak istiyor. ısırmalar tırmalamalar genellikle uzun süre severseniz oluyor. yapmanız gereken ısırmaya başladığında sevmeyi bırakmak. Çünkü sevilirken birden arka ayaklaır ile çok tatlı tırmalayabiliyor. Eğer tırnaklarını keserseniz (nasıl yapılacağını iyice araştırın. Onların kendi tırnak makasları var. Ve hatta aşı için götürdüğünüzde veteriner de kesebilir) ısırmayı abarttığında sevmeyi ilgiyi keserseniz sorun olmayacaktır.

Düzenli gittiğiniz bir veterineriniz var mı?
Tırnaklarını uzayınca düzenli bir şekilde kesiyor musunuz?
Kedinizin de insanlar gibi bir yaşam döngüsü var. O şimdi şımarık bir çocuk. İnanılmaz enerjisi var. Oyuncu ve oynamak istiyor. ısırmalar tırmalamalar genellikle uzun süre severseniz oluyor. yapmanız gereken ısırmaya başladığında sevmeyi bırakmak. Çünkü sevilirken birden arka ayaklaır ile çok tatlı tırmalayabiliyor. Eğer tırnaklarını keserseniz (nasıl yapılacağını iyice araştırın. Onların kendi tırnak makasları var. Ve hatta aşı için götürdüğünüzde veteriner de kesebilir) ısırmayı abarttığında sevmeyi ilgiyi keserseniz sorun olmayacaktır.

tırnaklarını düzenli kesiyorum veterinere de gidiyoruz .. da neden bu denli ınu anlamadım

Oyun alanı bulmalısınız ve kedi oyuncakları.
Diger türlü sizle oynamaya devam eder.

Sizi tirmaladigi zaman tek tonda tek kelime kullanmalisiniz ve elinizi oyun yapar gibi cekmemelisiniz. Örnegin 'Hayır ' ve susun. Oyunu bırakın. Oyuncağı ile devam etsin.
1-2 haftaya öğrenir
Evdeki herkes uygulamali ama.

Bunun tek bir açıklaması var: o bir kedi :) yavru kediler haşin oynarlar. Kedi yaşlanďıkça sakinleşir. Ayrıca 5 aylık kedi kısırlaştırılamaz.

Sana önerim kedi oltası gibi onu uzaktan oynatabileceğin bi oyuncakla enerjisini atman. Her gün yarım saat evde deli danalar gibi oyuncağın peşinden koşarsa yorulur, seni darlamaz ;)

5 aylık bize küçük gibi geliyor ama aslında değil. Kızgınlık döneminde olabilir, veterinerinizle görüşün bence bu konuyu. Hatta şu da olabilir. Başka kedi görüyorsa, kedi onu delirtiyor olabilir.

Oyun alanı bulmalısınız ve kedi oyuncakları.
Diger türlü sizle oynamaya devam eder.

Sizi tirmaladigi zaman tek tonda tek kelime kullanmalisiniz ve elinizi oyun yapar gibi cekmemelisiniz. Örnegin 'Hayır ' ve susun. Oyunu bırakın. Oyuncağı ile devam etsin.
1-2 haftaya öğrenir
Evdeki herkes uygulamali ama.

küçük bir tavşan bebeği var ilk geldiğinde çok seviyordu ta ki gecen aya kadar şimdi tek yaptığı uyumak yemek yemek ve pencereden dışarıyı heyecanlı heyecanlı izlemek

5 aylık bize küçük gibi geliyor ama aslında değil. Kızgınlık döneminde olabilir, veterinerinizle görüşün bence bu konuyu. Hatta şu da olabilir. Başka kedi görüyorsa, kedi onu delirtiyor olabilir.
sadece bir kedim var ::( yaşadığım şehirde veteriner çok uzak sıklıkla gidemiyoruz

Bunun tek bir açıklaması var: o bir kedi :) yavru kediler haşin oynarlar. Kedi yaşlanďıkça sakinleşir. Ayrıca 5 aylık kedi kısırlaştırılamaz.

Sana önerim kedi oltası gibi onu uzaktan oynatabileceğin bi oyuncakla enerjisini atman. Her gün yarım saat evde deli danalar gibi oyuncağın peşinden koşarsa yorulur, seni darlamaz :KK66:
aslında haklısın böyle uzun kablo ip gibi şeyler aşırı ilgisini çekiyor

Kızışma döneminde dışarıda olmak ve çiftleşecek birilerini ister. Kapıyı açın çıksın gezsin korkmuyorsa çıkacaktır. Geri Gelir 1 haftaya. Bu dönemde sevgi dolu değil saldırgan olur. Siz onun için bir engelsiniz şu anda. Bir de mart ayı muhabbeti hurafedir. Benim kedim aralık ayında kaybolur, ocak ayında geri gelirdi. Meavv meavv diyerek dolanırdı sokaklarda dişi bulmak için :KK49:Eve hapsetmeyin ya da bir partner bulun.

sadece bir kedim var ::KK43: yaşadığım şehirde veteriner çok uzak sıklıkla gidemiyoruz

Şöyle diyeyim o zaman. Dışarıdaki kedileri görebilecek bir yerdeyseniz, bazen kediler birbirinden haz etmiyor ve kötü koku yayıyor. O yüzden dedim acaba başka kedi mi görüyor diye

Kızışma döneminde dışarıda olmak ve çiftleşecek birilerini ister. Kapıyı açın çıksın gezsin korkmuyorsa çıkacaktır. Geri Gelir 1 haftaya. Bu dönemde sevgi dolu değil saldırgan olur. Siz onun için bir engelsiniz şu anda. Bir de mart ayı muhabbeti hurafedir. Benim kedim aralık ayında kaybolur, ocak ayında geri gelirdi. Meavv meavv diyerek dolanırdı sokaklarda dişi bulmak için. Eve hapsetmeyin ya da bir partner bulun.

1. Henüz yavru ve oyun istiyor. Elinizle oynattiginiz için elinizi oyuncak sanıyor. Olta ya da lazer alıp enerjisini atana kadar oynarsınız sakinleşecektir.

2. Kediye topkek vermeyin. Içinde şeker olan şeyler zararlıdır onlar için.

3. Tırnaklarını düzenli olarak kesin.

şimdi komik olacak ama ben onu küçücük bebek gibi görüyorum çocuğum gibi o yüzden korkuyorum dışarı salmaya kedni de çok korkuyor kapının önüne çıkardık içeri geri girdi bir adım artmıyor

1. Henüz yavru ve oyun istiyor. Elinizle oynattiginiz için elinizi oyuncak sanıyor. Olta ya da lazer alıp enerjisini atana kadar oynarsınız sakinleşecektir.

2. Kediye topkek vermeyin. Içinde şeker olan şeyler zararlıdır onlar için.

3. Tırnaklarını düzenli olarak kesin.
fakat keki çok seviyor paketini görse kendisi parçalayarak çıkarıp yiyo

Back
X