Yardım ricası

Borç yaptıysa kendi adresini değiştirirdi karısının değil
O da doğru, sonuçta borçla ilgili tebliğ/haciz vb adamın yeni gösterdiği ikametgaha gelirdi ama tedbiren eşininkini de değiştirdi belki. Beni bu adreste bulamazlarsa karımın ikametgahindan bulamasinlar gibisinden..

O da doğru, sonuçta borçla ilgili tebliğ/haciz vb adamın yeni gösterdiği ikametgaha gelirdi ama tedbiren eşininkini de değiştirdi belki. Beni bu adreste bulamazlarsa karımın ikametgahindan bulamasinlar gibisinden..
Alacaklılar devlet mi banka haciz mi,yoksa karanlık kişiler mi bilemediğinizden her şey olabilir.
Ailemi bulaştırmayın ben ayırıyım mı dedi önlemini aldı her şey olabilir

Artık eskisi gibi kolay kolay icra gelmiyor ki ayrıca evleri ne oldu ortada mülk varken ev eşyasıni kim napsin ki haczi direk eve getirirler.

Ama tüm apartman kadının çocuklarının başında bu evde olduğunu biliyor, şahit gösterebileceği bir sürü de insan var , bu durumda adamın iddiası çürümüş olmaz mı, ne kadar işine yarayacak bu durum

Sevgilisi için ev tutmuş, gizli gizli görüşüyorlarmiş bunca zaman gibi bir iddiayı yalanlamaz şahit olması.

Çok karışık bir durum. Her şey olabilir. Adamın haberi yok metres de yapmış olabilir sonuçta adamın telefonuna erişmesi yeterli,şifreler de kayıtlıysa.Pislik olsun diye.

En iyisi arkadaşınız en yakın nüfus dairesine gidip adresim bilgim dışında değişmiş,nasıl olmuş olabilir diye sorup adresini oturduğu eve geri alsın. Ve e devlet dahil tüm banka vs her şeyin şifresini değiştirsin. Eşine de vermesin.Bu konuyu da açmasın.Adam kendi farkederse niye geri aldı acaba diye kıvranmaya başlar belli eder.

Sevgilisi için ev tutmuş, gizli gizli görüşüyorlarmiş bunca zaman gibi bir iddiayı yalanlamaz şahit olması.
Kadınların zekası ile kimse başedemez, valla harikasınız. Bizim aklımız durdu gerçekten. Kafamı açtınız valla, hepinize çok teşekkür ediyorum Adam gerçekten bu kadar sinsice olan yaptıysa da pess diyorum

Siz bence akrabanizin e devletine nasıl girmiş onu nasıl kanitlayabilirsiniz onu bulun. Şahit olması bu durumu yalanlamiyor. Ayrıca avukatla görüşmeden de kendi kendinize değiştirmeyin henüz hiçbir şeyi, belki öncesinde şikayet edilecek bir kurum bir şey vardır bu konuyla ilgili siz duzeltince bozulabilir önce bilirkişilere sorun bi.

Ya şifreleri hep adamda varmış zaten, kendi eliyle vermiş, mail adresleri, Instagram maşallah hepsini vermiş, bı bahaneyle almış adam zamanında, değiştirse de mailine gidiyor, mailin de şifresini adam değiştirmis, kız giremiyor kendi mailine, şaka gibi

Asil yasadigi eve ikametini geri alamaz, cunku ev dolu, ikamette yasayan kisinin kadını adrese tekrar tasimasi lazım.

Bu iste bir bit yenigi var. Ben iftira atmasindan yana oyumu kullaniyorum.

1) e-devlet'e giris yapilan ip adresleri gozukuyorsa eger hemen o adreslerin ekran goruntusunu alsın.

2) adres degistirilme tarihini goruyorsa onun da ekran goruntusunu alsin.

3) kendisinin her gun yasadigi evde tarihi belli edecek bir gazete vs bir sekilde kanit olusturacak fotograflairni ceksin. Çocuklarıylayken, eşiyleyken vs...

4) bir an once o adreste (yeni adres) oturanlar varsa baksin.
O adresin iyi veya kotu herneyse, neresi oldugunu ogrensin.

Avukat degilim ama aklima gelen onlemler bunlar. Acilen bir avukatla gorussun.

Avukatlar halt etmiş Bu ihtimalleri değerlendirelim, çok teşekkürler

Bak şimdi aklıma bişey daha geldi belki de o ev sevgilisiyle takildigi evdir ev sahibine ulaşıp kira kontratinda kimin imzası var kim adına tutulmuş onu da öğrenmek lazım.

Belki düzenli olarak bı kadın bı adam giriyorsa o apartmandakilerden birini falan ayarlayıp şahit falan gösterirse mahkemede, evet bu kadın bı adamla sürekli girip çıkıyordu eve diye ya da ne aldatması efendim hatta metres dediği kadının yaşadığı evi bile kendi ayarladi bir yakinimiz dedi yardım etmek istedi şimdi de bana iftira atıyor ben aldatmadim diyebilir mi? Sağlam kanitiniz var mı elinizde aldatmaya ilgili?

Kendi kadınla takildigi evin adresini kaç ay önceden karısının ikametgahı niye yapsin, kendi eliyle kendini yakalatmis olmaz mı, gece gece beynim yandı , dediğinizi anlamadiysam kusura bakmayın lütfen

Hee 2.defa okuyunca jetonum düştü, of çok dallas çevirmiş olur sanki ya , bu kadarına kapasite yeter mi

Hee 2.defa okuyunca jetonum düştü, of çok dallas çevirmiş olur sanki ya , bu kadarına kapasite yeter mi
Belki kendi kapasitesi yetmez ama aldattığı kadınla hala gorusuyosa o vermiş olabilir aklı, ya da direk avukatı da önermiş olabilir, burda biri vardı direk metresi avukatti mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…