- 22 Aralık 2021
- 2.315
- 3.169
- 83
- Konu Sahibi Damdakiperi
-
Bir çok sebebi olabilirHanımlar merhaba,
Bir insan eşinin e-devletinden gizlice neden adres değişikliği yapar hem de alakasız bir adrese? Fikri olan var mı?
Teşekkürler şimdiden
Kendi adresi hala aynı evde mi? Çok ilginç boşanma vs gibi bir durumunuz var mı acaba evi terk etti gibi bişey mi yapacak? Ya da e devletini kontrol edebilecek bir manyakla aldatıyor mu yani aklıma hep kötü şeyler geldi nedense.Hanımlar merhaba,
Bir insan eşinin e-devletinden gizlice neden adres değişikliği yapar hem de alakasız bir adrese? Fikri olan var mı?
Teşekkürler şimdiden
Mantıklı geldi bana yorumunuzBorçları vardır. Tebligat gelsin istemiyordur. İcra müdürlüklerinde adresi çıksın istemiyordur
Haklısınız aceleyle yazdım, detayları sonraki yorumda belirttimMuhtemelen soru şöyle doğru mu anladım kişinin haberi olmadan eşi onun adresini değiştirmiş ? Biraz karışık konu anlatımı
Yok ya kadınla ikisi ayni apartmanda oturuyor, adres belliSevgilisine "eşimle evleri ayırdık" demek için?
Umarım bu değildir ya.
Öncelikle şunu netlemeniz lazım kendi adresini mi değiştirmiş yoksa gizlice eşinin adresini mi? Çocukların adres kaydı nerede? Birşeyler hesaplanmış ama borç harç vs gibi gelmedi bana daha çok dava sürecini belki velayeti bile etkileyecek birşey gibi geldi. Eğer eşinin adresini degistirmisse.Şöyle arkadaşlar ben de detayları çok yeni öğreniyorum, konuyu da hemen açayım diye detaylari sonra yazarım dedim ama tabii haklısınız havada kaldı. Boşanma davası yeni başladı ama adres 2-3 ay önce aldırilmis. Evet uzun süreli bir ihanet var ama karşı taraf zaten adresi biliyor, 2 yıllık bir ihanet. 3 çocuk var ortada, en küçüğü 3 yaşında. Benim değil akrabamizin başına geldi. Düşünüyoruz ama çözemiyoruz, mantıklı birşey bulamadık. Belki başından benzeri bir durum geçen vardir diye düşündük. Malum burdaki tecrübeler derya deniz
Hangi kadınla? Kocan sevgilisiyle mi? (Beynim yandı)Yok ya kadınla ikisi ayni apartmanda oturuyor, adres belli
Komşu ile mi aldatıyormuş bu pislikYok ya kadınla ikisi ayni apartmanda oturuyor, adres belli
Öncelikle şunu netlemeniz lazım kendi adresini mi değiştirmiş yoksa gizlice eşinin adresini mi? Çocukların adres kaydı nerede? Birşeyler hesaplanmış ama borç harç vs gibi gelmedi bana daha çok dava sürecini belki velayeti bile etkileyecek birşey gibi geldi. Eğer eşinin adresini degistirmisse.
Eşinin adresini. Çocukların adres kaydı Manisa'da. Yani yaşadıkları şehirde. Ama dava surecinden birkaç ay önce yapmışÖncelikle şunu netlemeniz lazım kendi adresini mi değiştirmiş yoksa gizlice eşinin adresini mi? Çocukların adres kaydı nerede? Birşeyler hesaplanmış ama borç harç vs gibi gelmedi bana daha çok dava sürecini belki velayeti bile etkileyecek birşey gibi geldi. Eğer eşinin adresini degistirmisse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?