Yardım ricası

Eşinin adresini. Çocukların adres kaydı Manisa'da. Yani yaşadıkları şehirde. Ama dava surecinden birkaç ay önce
Yeni gösterilen adresle ilgili fikrimiz yok. Eşinin adresi evet ama ortak ikametgah adresleri oluyor tabii..

Yani evet dediğiniz mantıklı, kafasına göre de yapamaz ki adres değişikliğini. O adreste faturası veya kontratı vb. belgesi olması gerekir mantıken

Şimdi, doğru mu anladım teyit ediyorum; yakınınız hanım, eşi ile boşanma aşamasında. Normalde A ilinde ikamet ederken bir bakıyor e devletten sadece kendisinin ikametgahı B iline alınmış, öyle mi? Mesela bunu eşinin yaptığına dair ya da e devlet üzerinden yapıldığına dair kesinlik var mı?

Ben de böyle anladim.

Erkek kadinin ikametini degistirmis.

Eger yeni ikamet hakkinda bilginiz varsa durumu cozebilirsiniz aslinda? Boş daire mi, birinin yani mi?

Ya aldatma iftirasi atacak ya da evi terketti, evlilik birligini yıktı diyecek hakli sebep cikartacak kendine.

Çogu insan boşanma davasıni beklemez ev ayırmak için ya hani, öncesinde ikameti değişmesi zaten önden plan kurduğu anlamına gelir bir de eşi eşi diyorsunuz orda da karışıyor adam kadın diye ayırarak bı anlatsaniz çok karıştı çocuklarla anne aynı evde mi ikametleri yoksa babayla mi aynı evde görünüyor? Yaşanan evden ikameti değişen sadece kadın mi? Çocukları bıraktı zaten terk etti gibi bişey olabilir mi?

Adam karisini aldatiyor.
Sonra e devlettine girip davadan birkac ay once kadinin ikamet adresini degistiriyor.
Karisini evi terk etti diye kusurlu cikartmak icin olabilir mi acaba
Kadinin elinde aldatildigina dair kanit var mi?
Evet ama o zamanlar boşanmanın, ihanetin esamesi yoktu. Gayet mutlu görünüyorlardi, ev falan aldılar hatta..Elinde kanıt yok görünüyor.

Aynı ilde ancak başka semte alınmış. Başkası yapamaz diyor. E-devlet olduğunu düşünüyorlar.

Adresle ilgili en ufak fikrimiz yok. İhanet, boşanma falan ortada değilken yapılmış bir adım. Ama bir önlem olarak (ihaneti öğrenme olasılığına karşı) yani eşim evi çok önceden terketmisti demek için olabilir mi yani bu da diğer durumları çok desteklemiyor aslında. Çocuğun okulu belli ne bileyim kızın burda yaşadığını/yaşadıklarını tüm apartman biliyor vs. Yani bilmiyorum ki belki de eşiyle birlikte kendi adresini de değiştirmiştir. Borç varsa öğrenilmesini engellemek için desem kimin adresini kullanmış olabilir ki

Kaymakamlıktan adres değişikliğinin kim tarafından ve ne zaman yapıldığını neden sorgulamiyorsunuz? Adres değişikliği yapılacak ev boş ise e-devlet ten oluyor, evde birisi yaşıyor ise yaşayan kişinin e devletten onaylaması gerekiyor. Yani adresi kontrol etmekte çok zor değildir bence.

Karı-koca aynı evde 3 çocuklarıyla yaşıyordu. İkametgahin alındığı adresin kime ait olduğu ile ilgili en ufak bir fikrimiz yok. Karısının ikametgah adresini değiştirmiş ama kendisinin ikametgah adresini değiştirip değiştirmediğini bilemiyoruz. Karısı için çocukları terketti gibi birşey demek için olabilir mi diye düşünüyorum ama o kadar zaman önceden planlayıp bu kadarini kurabilmek için şeytan olmak lazım, Aklım hafsalam almıyor gerçekten. Bu arada adam eşinden ayrılmak istemiyor asla.. Bir de böyle bir durum var. Çekişmeli bir süreç olacak belli ki..

Çok taze öğrendik. Boş evi direk nasıl adres gösterebiliyor. Diyelim ki yoldan geçerken boş bı daire gördük. Adresini bulup ikametgah gösterebiliyor muyuz, ilginç geldi...O kadar kolay yapılabilir mi ki

Evet ama o zamanlar boşanmanın, ihanetin esamesi yoktu. Gayet mutlu görünüyorlardi, ev falan aldılar hatta..Elinde kanıt yok görünüyor.
Adam plan yapmis gibi.
Aklima iki ihtimal geliyor. Eger yanlis biliyorsam arkadaslar duzeltir zaten.
Evi haksiz sebep ile terk eden kisi kusurlu sayiliyor, bu durum bosanmayi kolaylastiriyor diye biliyorum.Suan kadın resmi olarak o evde degil, evi terk etti dese der.
Bir de kadin eve aile konutu serhi koydurmasin diye olabilir. Serhi koymak icin muhtarliktan belge gerekiyor kadin o adreste kayitli degil ki muhtar nasil aile konutu belgesi versin.

Çok taze öğrendik. Boş evi direk nasıl adres gösterebiliyor. Diyelim ki yoldan geçerken boş bı daire gördük. Adresini bulup ikametgah gösterebiliyor muyuz, ilginç geldi...O kadar kolay yapılabilir mi ki
Annemlerin yanına ikametgahı mı almak için kaymakamlığa gittim, fatura ile birlikte anne/ babamın gelmesi ya da babamın e-devletten onay vermesi gerekiyormuş. Memura acil yapmam lazım dedim, boş olan başka bir kata adresimi anında aldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…