Yardım tırnamı yiyorum

liiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
270
0
96
İstanbul
ARKADAŞLAR TIRNAMI YİYORUM OJE KUULANDIN ACI FAYDASI OLMADI NASIL BIRAKIRIM BU TIRNAK YEMEGİ BİLGİSİ OLAN YAZSIN:oklava::oklava::oklava::oklava:

arkadaşımda acı oje nin faydası olmuştu. kafanıza takılan birşeyler mi var? genelde arkadaşım düşünceli olunca yediğini söylemişti. :uhm:

Gebelik bölümünde tırnak yiyorum sorusu kaydirigubbakcemile3

bugun herkes sasirmis durumdakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canim tirnaklarini her zaman kisa tutmayi dene....belki faydasi olur...

kısss ilahiii bu topicin burda ne işi var :)))) güzellik bakım kozmetikler topicine yaz kısss :)))

pardon kızlar yannış yere actımın farkındayım konunun fakat güzellik bölümde acamamdım.

arkadaşımda acı oje nin faydası olmuştu. kafanıza takılan birşeyler mi var? genelde arkadaşım düşünceli olunca yediğini söylemişti. :uhm:

hayatım 10 yasından beri tırnagımı yiyorum tabi moral bozuklugu cok eykılıyo direk tırnamı yiyorum ama sebebsiz oluncada elim agzıma gidiyo oje işe yaramadı canım bende.

bende kendimi bildim bileli tırnagımı yiyorum bıktım artık ama istemeden olan bişey ne yapalım her zaman yiyorum saglık sorunum yok ondan oldugunu zannetmiyorum ama hiç bişey engel olmuyor yememe düşündükçe bişeyleri daha çok yiyorum dr gitmeyi düşünüyorum bunun bi çaresi olmalı off :((((:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:a.s.

Back
X