- 24 Nisan 2015
- 6.929
- 7.139
- 398
- Konu Sahibi annemiolcamben
olay şu ki evde kim olursa olsun eş harici bir yabancı var, ayağını uzatıp yatmak istersin, belki havalar sıcak çıplak dolaşmak ister (uç örnek olsada olabilir), yemek yapmak isteemzsin, eşinle başbaşa takılmak istersin vs vs evde neden kadın uzun süre bir başkasını hemde ihtiyaç yokken misafir etsin ki???boşanmış bir görümce olarak yazıyorum 12 yıllık gelinimizle aynı binada oturuyoruz.. ve onlar istediler oraya taşınmamızı ısrar ettiler.. her zaman düşünürüm bi zararrım oluyor mudur diye ama faydam var zararım yok çok şükür.. yüzüne de sorarım görümce değil börülcesin sen der:)
7 aylık hamile olsam bana iyi gelirdi görümcem sohbetle muhabbetle son günlerimin nasıl geçtiğini anlamazdım.. hadi halası şunu da yapalım hadi halası bunu da yapalım derken bi bakmışsın doğum olmuş...
hem halanın da yani görümcenin de kafası dağılmış olur..
bu kadar ne sorun ediliyor anlamıyorum ben. hamilesin kim senin kusuruna bakacak ki.. 5 yıl çocuğu olmayan bir anne olarak yazıyorum hamilelik hastalık değildir.. hayatınızı idame ettirebilirsiniz gayette normal bir şekilde abartmasak mı
ben konu sahibine hak verdim yani, eşi ile konuşşun istemediğini net bir şekilde söylesin çünkü erkekler anlamaz öyle mırın kırından net olacaksın nokta atışı yapacaksın..
hem herkes görümcesi ile iyi anlaşacak değil ya belki birbirleri ile kafalar uyuşmuyor bu da var yani..