• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım yuvam dağılıyor: (

Senin kaynanadan bende de var canim. Ama sakin pes etme. Ben bir kere bile boyun egmedim. Bu kadar bosaticam diyen insan ilk once altinlari alir sonra seni kapiya koyar. Sakin verme. O kadar istiyorsa evlerden birini esimin uzerine yap. Biz oturalim. Ben kiradayim birde benim olanlari mi istiyorsun de. Eve gelmeye kalkarlarsa hesap sormak icin o zaman da sizin yalanci ve iftiracilarla işiniz olmasin benim soyleyecek lafim yok de. Eger o zaman muhattap olursan demedigin yapmadigin şeyleri de dedi yaptı der sana daha kotu iftira atabilir. Eşinde yaşlılar idare et dediginde tek tarafli gemi yurumez hersey karsilikli bunlar ayip seyler de koy lafi. Gitme gorusme. Istenmedigim yerde bulunmam onlar boyle istedi de. Bak butun kapilari kapatinca nasil cildiricaklar. O zaman eşinde onlara dayanamicak ya yuvam ya ailem diyecek. O zaman gorusun neyin ne oldugunu.

Merhaba kk uyeleri;
Yeni uyeyim fakat üyeligim olmadanda bu siteyi çok sık ziyaret ediyordum çok güzel önerilerde tavsiyelerde bulunduğunuz için size derdimi anlatmak istedim :KK43:

Benim 2.evliligim ilk .evliligim 10 ay kadar sürdü şiddet ve ihanetten dolayı sonlandırdim. 6 yıl boyunca evlenmedim.Sonra şimdiki esimle tanistim aracı kanaliyla onun ilk evliliği.Iki kardeşler birde gorumcem var bekar.

Evleneli henüz 6 ay oldu.Fakat kayinvalidem ve gorumcemden yüzüm gulmedi:KK43: En ufak bir olayda beni arayıp seni bosaticam diyor :KK43:

Eşim biraz anneci.Fakat yeri geldiginde beni de korur.

Gelelim konuya; Bir hafta önce eşim şehir dışına çıktı geldiği gün eşimle dışarı yemek yemeye gittik kayinbabam aradi dönüşte bize gelin çay içelim diye bende oğulları neticede onlarda ozlemistir düşüncesiyle tamam gidelim dedim.
Gittik oturduk.Kayinvalidem sürekli ev yada dükkan alma derdindedir oysaki durumları gayet iyi.3 ev ve yazlık var.

Aniden dediki ev aldim kredi çektim fakat 30 bin kadar eksiğimiz var siz nekadar katkıda bulunabilirsiniz dedi.
Buarada bu kadar ev var ama ben kiradayım kadın evlere kiracılar koymuş.

Katkı derken altınlardan bahsediyor.Bende bizim birikimimiz sadece altınlar dedim fakat kiraciyiz belki ilerde az daha biriktirir ev alırız dedim kayinvalidem ev falan alamazsınız neyle alıcaksınız dedi.Bende ipotek koyup kredi çekeriz dedim.

Aldığım evi kimsenin üzerine yapmicam benim üzerime olucak hayat bu ne olur ne olmaz dedi.

Kızlar daha öncede bir tartışma anında bana oğlum seni istediği kadar sevsin ben bu is bitti dersem biter gör bak seni nasıl bosaticam demişti.Ben de bu sözlerine istinaden güvenmedim ve bu yüzden altınları vermek istemedim.

Altınları vermeyeceğimi anladı.Ciktik eşimle evimize gittik ben biraz sitem ettim eşime üzüldüğümü belirttim.

Aradan 1 saat geçti yada geçmedi kapı çaldı saat gece yarısi kapıyı açtım kayinvalidem ve kayinbabam.

Kayinbabam daha evin giriş kapısında eşimle konuşurken ben odaya doğru yöneldim kayinvalidem bir hışımla peşimden odaya geldi odada ikimiz yalnızız.Bana dediki bana bak o altınlar benim al git madem seninse dedim ama bankada altınlar.Soylendi söylendi gitti eşim gidin artık falan dedi.

Ertesi gün kayinvalide m annemi arıyor senin kızın geçimsiz vs annemede altınları daha öncede istemişti anlatmıştım annemde diyorki ayıptır onlar kiracı zaten ne kadar altın varki istenmez sen kızımdan sürekli altın istiyorsun bak gece yarışı evlerine gitmişsin gene istemişsin demiş

Kayinvalidem çıldırmış kızın yalan söylüyor ben gece evet gittim ama altın istemedim altınlarda benim demedim senin kızın bana iftira atıyor çok tehlikeli bir kiz boşansınlar istemiyorum demiş.Pilini pırtıni alıp gitsin demis.

Ben sozde ona iftira atmışım tehlikeleymişim.Esimede ben bu kızı istemiyorum ama illa evli kalıcam diyorsan sen oğlumsun gel git ama o gelmesin demiş: (

Biktim kızlar ben şimdi ne yapayım: ( Yemin ederim dedi üzerime yürüdü.
Eşim annesi hasta olduğu için arada kalıyor çünkü kadın azcik üzülse bisey olsa hastanelerde.

Nasıl bir yol izlemeliyim :KK43:
Ne guzel iste gitmeyin.onun inadina kocaniza iyi davranin , kv sizi kotuledikce siz tam aksine anlayisli, hosgorulu davranip ,ters kose yapin.Sizin kv gercekten tehlikeli ,mesafeli olun , mutlu olun.

Bence size gelirlerden ki eşinizin evde olmadığı bir saatte geleceklerdir, geldiklerinde telefonunuzun ses kayıt yerini açın öylece kenarda bırakın. Yalnız kaldiginizda evde neler söylendiğini ispatlamis olursunuz. Allah kolaylik versin

Oww dehset bi kadin!
Benim kv anasinin gozudur ama seninki bambaskaymis...
Dedigi gibi esin bunlarin agzina bakarsa yandin..
Sanki altini versen bununla yetinmeyecek ki seni ezmeye bosatmaya elinden ne var ne yok alip hatta oyle bosatmaya calisior cok dikkatli ol bu kadina karsi..
Esin anlarsa annesinin yapmak istediklerini ne ala yoksa eninde sonunda biseyler yapacak tarzda bi kadin gibi geldi bana..
Esinle bir mesafe koyun hatta hic gorusmeyin..

Tamam gelmesin dediyse gitmeyin kesinlikle. Kendiniz alakayi kesseydiniz daha kotu olurdu elinize firsat gecmis
Madem gozu altinlarda siz de ev almaya bakin altin falan kalmasin ortalikta
Altin gider kavga biter boylece...
Ben boyle yuzsuz insan gormedim. Esinize de sitem etmeyin hakliyi haksizi o gormedikten sonra ne kadar soylerseniz okadar kotu olursunuz..Allah yardimciniz olsun.

Bir de son bir tavsiye: Eşinize ya da ailesine boşanmaktan korktuğunuzu asla belli etmeyin. Korktuğunuzu düşünürlerse bunu hep kullanırlar.
+2000000
eş ailesi tarfında kız evladı olmayanlar hele çok daha tehlikeli oluyorlar..asla ma asssla empati yapmıyorlar.bende kız yok nasılsa , eee erkek bu boşansada benim aslan gibi oğlumu alacak çook bile diyebiliyorlar...keşke ölseler

Bak böyle yaşlı tipler cidden paralarını evlerini barklarını öbür tarafa götürecek şekilde yatırım yapar bu hastalık gibi birşey.
Ne hastalığını var bilmiyorum ama yaşı ve mal mülk stresi gereği de hasta oluyorlar.
Zaten size bir daireyi vermemesinden sizi başından istemediği oğluna layık bulmadığı belli. Boşatıcam deyip durması falan çok korkunç.
Siz sakın altınları vermeyin. Sizin geleceğiniz onlar. Yasal olarak da sadece sizin hakkınız kimsenin değil.

Eşinizle aranızı bozmayın. Kendisi de farkındadır herşeyin çok anneci de değil sanırım.

Gelmesin dediyse gitmeyin ama eşiniz gidip geldikten sonra da mümkün mertebe güler yüzle karşılayın hiç bişey yokmuş gibi davranıp iyi geçinin. Çünkü annesi mutlaka doldurmaya çalışacak.

o gelinide bi ana doğurdu aç kaldı susuz kaldı büyüttü okuttu adam etti topluma kazandırdı.güzel yerlere getirebilmek için çoook fedakarlıklar yaptı..ama sonra elin oğlu onu sanki çöpte bulmuşcasına davrandı..yok saydı değersizleştirdi hiçleştirdi hatta en sonunda..ve ahlak yoksunluğu övünülecek birşeymiş gibi arsızca hala oğullarını savunanlar keşke ölseler...hiç değilse sonraki nesiller erdemli insanlarla yaşarlar

o bakımdan öleceğini bilsende assla altınını değil bitini verme onlara.hepsine ama buna eşinde dahil...sen ...çınıda yırtsan seni sevmeyecekler boşver hiç değilse paran sende kalır,zaten sevmiyorlar

Dallasa geeeelll, kayinvaliden harcanmasın buralarda ,ondan iyi Hollywood yıldızı olur ..

Hastaysa doktora gitsin , bu kadar pisliği yapanın hastalığına da inanmam . Duygu sömürüsü ...oglusumu nasıl elimde tutarım hesapları ..

Napacakmis o kadar evi ? Mezara da götürülmüyor ki , Allah gözünü doyursun ..

Asla altınlarını verme ..eşinle de sık sık tartışma , tartışman gerektiğinde çirkinleşme ki asıl çirkinliği ayırt edebilsin ..

o gelinide bi ana doğurdu aç kaldı susuz kaldı büyüttü okuttu adam etti topluma kazandırdı.güzel yerlere getirebilmek için çoook fedakarlıklar yaptı..ama sonra elin oğlu onu sanki çöpte bulmuşcasına davrandı..yok saydı değersizleştirdi hiçleştirdi hatta en sonunda..ve ahlak yoksunluğu övünülecek birşeymiş gibi arsızca hala oğullarını savunanlar keşke ölseler...hiç değilse sonraki nesiller erdemli insanlarla yaşarlar
Ay onlar ölür mu hic insani kim gunaha sokacak bende de var bitane boyle azgin tas gibi beni oldurur..

Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum gerçekten. :S Hayırda insanlar kötülük etmekten ne anlıyor neden huzursuz etmekten zevk alıyorlar anlamıyorum. Bu insanların düzelme ihtimali yok. Tutuldum kaldım.

Ay onlar ölür mu hic insani kim gunaha sokacak bende de var bitane boyle azgin tas gibi beni oldurur..
tekk birrr kırışıklık yok yüzünde inan..dünya yansa kal öbür taraf geçelim der bizimkiler.Allah ıslah etsin..öyle aileden böyle çocuklar oluyor işte.ADAM olamayanlar.

Çok zor vallahi. Eşinle altını vermeme konusunda anlaş bence. Gitmeye de devam et. Göstermelik bi yakınlık kur. Sen gitmediğin sürece zaten eşini dolduracak. En azından prada olursun dolduruşu engellersin.

Merhaba kk uyeleri;
Yeni uyeyim fakat üyeligim olmadanda bu siteyi çok sık ziyaret ediyordum çok güzel önerilerde tavsiyelerde bulunduğunuz için size derdimi anlatmak istedim :KK43:

Benim 2.evliligim ilk .evliligim 10 ay kadar sürdü şiddet ve ihanetten dolayı sonlandırdim. 6 yıl boyunca evlenmedim.Sonra şimdiki esimle tanistim aracı kanaliyla onun ilk evliliği.Iki kardeşler birde gorumcem var bekar.

Evleneli henüz 6 ay oldu.Fakat kayinvalidem ve gorumcemden yüzüm gulmedi:KK43: En ufak bir olayda beni arayıp seni bosaticam diyor :KK43:

Eşim biraz anneci.Fakat yeri geldiginde beni de korur.

Gelelim konuya; Bir hafta önce eşim şehir dışına çıktı geldiği gün eşimle dışarı yemek yemeye gittik kayinbabam aradi dönüşte bize gelin çay içelim diye bende oğulları neticede onlarda ozlemistir düşüncesiyle tamam gidelim dedim.
Gittik oturduk.Kayinvalidem sürekli ev yada dükkan alma derdindedir oysaki durumları gayet iyi.3 ev ve yazlık var.

Aniden dediki ev aldim kredi çektim fakat 30 bin kadar eksiğimiz var siz nekadar katkıda bulunabilirsiniz dedi.
Buarada bu kadar ev var ama ben kiradayım kadın evlere kiracılar koymuş.

Katkı derken altınlardan bahsediyor.Bende bizim birikimimiz sadece altınlar dedim fakat kiraciyiz belki ilerde az daha biriktirir ev alırız dedim kayinvalidem ev falan alamazsınız neyle alıcaksınız dedi.Bende ipotek koyup kredi çekeriz dedim.

Aldığım evi kimsenin üzerine yapmicam benim üzerime olucak hayat bu ne olur ne olmaz dedi.

Kızlar daha öncede bir tartışma anında bana oğlum seni istediği kadar sevsin ben bu is bitti dersem biter gör bak seni nasıl bosaticam demişti.Ben de bu sözlerine istinaden güvenmedim ve bu yüzden altınları vermek istemedim.

Altınları vermeyeceğimi anladı.Ciktik eşimle evimize gittik ben biraz sitem ettim eşime üzüldüğümü belirttim.

Aradan 1 saat geçti yada geçmedi kapı çaldı saat gece yarısi kapıyı açtım kayinvalidem ve kayinbabam.

Kayinbabam daha evin giriş kapısında eşimle konuşurken ben odaya doğru yöneldim kayinvalidem bir hışımla peşimden odaya geldi odada ikimiz yalnızız.Bana dediki bana bak o altınlar benim al git madem seninse dedim ama bankada altınlar.Soylendi söylendi gitti eşim gidin artık falan dedi.

Ertesi gün kayinvalide m annemi arıyor senin kızın geçimsiz vs annemede altınları daha öncede istemişti anlatmıştım annemde diyorki ayıptır onlar kiracı zaten ne kadar altın varki istenmez sen kızımdan sürekli altın istiyorsun bak gece yarışı evlerine gitmişsin gene istemişsin demiş

Kayinvalidem çıldırmış kızın yalan söylüyor ben gece evet gittim ama altın istemedim altınlarda benim demedim senin kızın bana iftira atıyor çok tehlikeli bir kiz boşansınlar istemiyorum demiş.Pilini pırtıni alıp gitsin demis.

Ben sozde ona iftira atmışım tehlikeleymişim.Esimede ben bu kızı istemiyorum ama illa evli kalıcam diyorsan sen oğlumsun gel git ama o gelmesin demiş: (

Biktim kızlar ben şimdi ne yapayım: ( Yemin ederim dedi üzerime yürüdü.
Eşim annesi hasta olduğu için arada kalıyor çünkü kadın azcik üzülse bisey olsa hastanelerde.

Nasıl bir yol izlemeliyim :KK43:
allah kötü niyetlerini ayaklarına dolandırsın inşallah ,
kötü insanla ugraşmak çok zor, allah yardımcın olsun

Çok zor vallahi. Eşinle altını vermeme konusunda anlaş bence. Gitmeye de devam et. Göstermelik bi yakınlık kur. Sen gitmediğin sürece zaten eşini dolduracak. En azından prada olursun dolduruşu engellersin.
iyide o görüşse bile bu adam hiçmi yalnız ansına babasına gitmeyecek telde konuşmayacak...

birde konu sahibi sizin 2.evliliğiniz olduu için artık bundan da ayrılmaya korkar zaten sindirelim iyice köşeye sıkıştırıp her dediğimizi yaptıralım eee madem benim gül gibi evlenmemiş oğlumu kanıdırp evlendi dul haliyle bırak o da çeksin çekecek diyoralr.öleceklerini bilsem son sularını vermem ben olsam..

Back
X