Yardım?

DncR

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
88
51
8
29
Benim iki yıla yakın bi ilişkim var aıleler konuşuldu kışın tanışma olacaktı sonrasında nişan. Erkek arkadışımı denemek için ben seninle evlenmek istmiyorum dedım oda nerden çıktı şimdi bu o zaman benımle neden konuşuyosun dedı? Bende sevdipim için falan dedım o zaman konuşmayalım beni istemeyenı bende istemem dedı. Sonra şaka yaptığımı söyledım akşamına görüntülü konuştuk sana çok sinirliyim ben masumum hep sen yapıyosun herşeyi dedi salı gününden beri kavgalıyız affetmıyor beni engelle o zaman beni dedım engellemıyorda yanıma gelecektı gelecem dıyor ama sıkıldım senın hareketlerınden dedın çok dengesiz biriyim bu arada napmam gerek ?

Evet haklı ama nasıl affettırcem bılmıyorum bi fikrin var mı?
Ozur dile. Yaptigim esseklikti seni bu kadar kiracagini dusunemedim de. Baktin hala uzatiyor ayril. Bir espiriyi bile boyle sakiz givi uzatıyor ozurden anlamiyorsa evlenilmez zaten.

Ozur dile. Yaptigim esseklikti seni bu kadar kiracagini dusunemedim de. Baktin hala uzatiyor ayril. Bir espiriyi bile boyle sakiz givi uzatıyor ozurden anlamiyorsa evlenilmez zaten.
İşin boyutu sadece o değil işte ondan sonra birsürü mesaj atıp saydırdım sen yalancısın falan filan süreklı özür dilemenden bıktım dedı

Yaşım 22 dengesiz biriyim çift kişilik taşıyorum sanki şuan napıcam ben Peki affetırmek için
Sorununuzla ilgili profesyonel destek alabilirsiniz yasaminizin devami icin.
Iliskiniz icin ise kendinizi affettirip unutturmaniz lazim, hatanizi kabul edin, gerginlige girmeyin, fazla da üzerine dusmeyin

Sorununuzla ilgili profesyonel destek alabilirsiniz yasaminizin devami icin.
Iliskiniz icin ise kendinizi affettirip unutturmaniz lazim, hatanizi kabul edin, gerginlige girmeyin, fazla da üzerine dusmeyin
Haklısınız ama içim rahat etmıyor beni affetmediği için çok güzel olan bi ilişkimi kendı ellerımle ateşe attım ben çok pişmanım

Şaka yaptım de sen şimdiden şaka kaldırmayıp böyle diyorsan evlenirken nasıl olacak. Belki Şaka yı sevmiyor olabilir de sevmiyorsa sizde bir daha yapmayı verin

Şaka yaptım de sen şimdiden şaka kaldırmayıp böyle diyorsan evlenirken nasıl olacak. Belki Şaka yı sevmiyor olabilir de sevmiyorsa sizde bir daha yapmayı verin
Aslında o lafı çoktan unuttu diğer yaptıklarım dan bahsedıyor sen hiç kendıne bakıyormusun hareketlerine dedı

Bu huyunuzu çeken birini bulun.
Bu huylar yüzünden 42 yaşındaki arkadaşımla muhabbeti kestim.

Yani 7 sinde neyse 70inde o

İşin boyutu sadece o değil işte ondan sonra birsürü mesaj atıp saydırdım sen yalancısın falan filan süreklı özür dilemenden bıktım dedı
Yapacak bir sey yok o zaman yeni sevgilinde ayni hatalari yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…