Peşimden koşturmak istedim sanırım oda ters tepti ilahi adalet şuan ben koşuyorum yaptığım hata yüzündenNeden böyle yapıyorsun ya? :) heyecan mı arıyorsun acaba?
Evet haklı ama nasıl affettırcem bılmıyorum bi fikrin var mı?Adam hakli.
Yaşım 22 dengesiz biriyim çift kişilik taşıyorum sanki şuan napıcam ben Peki affetırmek içinYaşiniz 16 filan mı?
Erkek arkadasiniz hakli.
Biraz tutarli ve olgun olmayı deneyebilirsiniz.
Ozur dile. Yaptigim esseklikti seni bu kadar kiracagini dusunemedim de. Baktin hala uzatiyor ayril. Bir espiriyi bile boyle sakiz givi uzatıyor ozurden anlamiyorsa evlenilmez zaten.Evet haklı ama nasıl affettırcem bılmıyorum bi fikrin var mı?
İşin boyutu sadece o değil işte ondan sonra birsürü mesaj atıp saydırdım sen yalancısın falan filan süreklı özür dilemenden bıktım dedıOzur dile. Yaptigim esseklikti seni bu kadar kiracagini dusunemedim de. Baktin hala uzatiyor ayril. Bir espiriyi bile boyle sakiz givi uzatıyor ozurden anlamiyorsa evlenilmez zaten.
Sorununuzla ilgili profesyonel destek alabilirsiniz yasaminizin devami icin.Yaşım 22 dengesiz biriyim çift kişilik taşıyorum sanki şuan napıcam ben Peki affetırmek için
Haklısınız ama içim rahat etmıyor beni affetmediği için çok güzel olan bi ilişkimi kendı ellerımle ateşe attım ben çok pişmanımSorununuzla ilgili profesyonel destek alabilirsiniz yasaminizin devami icin.
Iliskiniz icin ise kendinizi affettirip unutturmaniz lazim, hatanizi kabul edin, gerginlige girmeyin, fazla da üzerine dusmeyin
Ve dahası var şakadan sonra defalarca arayıp hakaret ettım daha neler nelererkek arkadaşınız da çocuk gibi uzattıkça uzatmış, insan sevdiğine kıyabilir mi yahu ? ama sizin şakanız da az değil.
Aslında o lafı çoktan unuttu diğer yaptıklarım dan bahsedıyor sen hiç kendıne bakıyormusun hareketlerine dedıŞaka yaptım de sen şimdiden şaka kaldırmayıp böyle diyorsan evlenirken nasıl olacak. Belki Şaka yı sevmiyor olabilir de sevmiyorsa sizde bir daha yapmayı verin
Yapacak bir sey yok o zaman yeni sevgilinde ayni hatalari yapma.İşin boyutu sadece o değil işte ondan sonra birsürü mesaj atıp saydırdım sen yalancısın falan filan süreklı özür dilemenden bıktım dedı
O çekiyordu zaten ama artık zorlanıyor aynı şeylerBu huyunuzu çeken birini bulun.
Bu huylar yüzünden 42 yaşındaki arkadaşımla muhabbeti kestim.
Yani 7 sinde neyse 70inde o
Onu seviyorum kaybetmek istemiyorumYapacak bir sey yok o zaman yeni sevgilinde ayni hatalari yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?