Yardım!

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Yeğenim dün bize geldi ve epeydir görüşmüyorduk. Dolayısıyla sarıldık seviştik falan, kendisi dört yaşında. Gece hastaneye götürmüşler meğersem el ayak hastalığına yakalanmış. Annesi bilmiyormuş ateşlenmiş sadece.
Bana da bulaşmıştır diye çok korkuyorum. 6 aylık hamileyim. (((

Doktorunuzu arasanız daha iyi değil mi? Burada biz ne desek boş. 6 aylık hamileymişsiniz bir de.Konu sağlık olunca bir dakika bile kaybedilmeden doktora danışılması gerektiğini düşünüyorum. Bu hastalık bulaşıcı ve şu an Türkiye'de artış göstermiş. Vakit kaybetmeden gidin yanına.

Aradım gidiyorum doktora şu an zaten ama çok korkuyorum ya bulaştıysa engellenebilir mi ne yapıcam (

Doktora gidin. Yetişkinler zor kapıyormuş ama kapınca daha zor atlatıyorlarmış diye duydum. Umarım hasta olmazsınız.

Benim yiğenlerimde de vardı ailede anne babası dahil kimseye bulasmadı
Cocuk hastalıgı diye geciyor zaten sanmam ki sizede bulassın

Cok nadir büyüklere bulaşması ama olmayacak şey değil malesef. Ateş sonrasında döküntüler oluyor.

İnternette baktım şimdi. İlk 3 ayda riskli olabiliyormuş. Biraz sıkıntılı geçebilir sizin için 1-2 hafta ama bebişe bişey olmuyormuş, korkmayın.

Arkadaşlar doktorum gelmene gerek yok dedi tahlillerde falan çıkmıyormuş. Çıkarsa 1 haftaya belli edermiş ama bulaşmamıştır büyük ihtimal dedi. Korkuyorum hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…