Yardım

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
İyi günler yaklaşık 9 ay tanıştığım erkek arkadaşım var 2 aydır da nişanlıyız toplam 11 aydır tanışıyoruz. Ailem başta istemedi ben lisans mezunuyum o önlisans mezunu ben 25 o 32 yaşında ailesi ile beraber işleri yürütüyor ailesi varlıklı. Tek oğlan. Sorum şu ailem her defasında istemediğini belirtiyor annem özellikle . Ben ise seviyorum oda beni seviyor fakat bazen garibime giden yönleri var ama onu da görmezden geliyorum seviyorum. Annem şimdi ayrılsam tamam der belli bu. İleriye dönük annem endişe duyuyor ailesi ile olmasından iş yönünden . Yaşı sorun ediyor . Sizce ne yapmalıyım ailemi dinlenmeli miyim

Anneler ne derse dogru söler dogru hisseder amaaaaa cok seviyorsanız ve güveniyorsanız nişanlınızı annenize de sevdirin ..beraber vakit geçirin onun iyi yönlerini gösterin sizi sevdiğini ve sahip çıkacağına inandirin bi sekilde tabiii önce sen inan buna

Aileniz neden istemiyor vardır bir sebebi..Anneler çocuklarının mutluluğunu ister belliki içine sinmeyen birşeyler var..acele etmeyin annenizin düşüncelerini dikkate alın

Büyükler bizim goremediklerimizi görebiliyorlar, o yüzden ailenin söylediklerini kulak ardı etme derim.
Bir de su an seni rahatsız eden yönlerini görmezden gelmek gibi bir hataya düşme. Emin ol nikahtan sonra onları misliyle göreceksin. Mantığı elden bırakmamakta fayda var.

Sorun sadece yaşı ise dinlememelisin. Onun dışında başka sorunları gördüyse annen kulak asmalisin bunu da en iyi sen bilirsin

Anneler anlar. Buraya kaç kez yazıldı ailem istemedi ama sevdim evlendim çok pişmanım diye. Annenle otur konuş. Eğer dedikleri hissettikleri matikliysa Bi kez daha düşün. Annen zaten seni dusunmeseydi varlıklı tek çocuk lafını duyduğu an havalara ucardi. Ayrıca görmezden geldiğin şeyler ilerde seni mutsuz edecek gibi. İyi düşün

Garibime giden yönü ailesinin sözünün dışında bişey yapamıyor gibi bana çok hissettirmemeye çalışıyor ama ben görüyorum ona belli etmiyorum. Nişandan sonra kız evine gelinir bohça vs olur daha bize gelmediler ve çokta aramaz annesi sormaz. Ben arıyorum . Annemle daha önce iş konusunda konuştu ben normal seviyenin üzerinde bir hayat yaşatırım onları sorun etmeyin tarzında. Ama annem hala işsiz güçsüz diyor halbuki işi var ama annem illa memur askeri personeli kastediyor sanıyorum. Bende bilmiyorum ne yapacağımı nişanlım daha benim ne bir gün telefon faturamı sordu ne de bana bi şeye ihtiyacın var mı dedi bunlar da garip. Ama ben ne desem de yapar alır biliyorum ben de nasıl diyeyim oda bende yok (

Ailesi ile beraber çalışması ilerde problem çıkarabilir, nişanlinızın ailesi harcamalarınıza karışabilir veya aranızda problem olursa maddi anlamda rest çekebilir.
Aynı durumda olan ve bu sorunlardan dolayı boşanma aşamasına gelenlerin konuları var burada.
Aileniz tereddüt etmekte haklı, siz şu an aşık olduğunuz için herşeyi dışarıdan bakanlar gibi çok sağlıklı görmüyorsunuz.

Yaş farkı çok değil.
Aileyle birlikte yapılan işe ben de soğuk bakıyorum.
Keseler ayrı mı, hesap vermeden para harcayabilecek mi, düzenli izin günü, yıllık izni falan olacak mı?
Yoksa iş dağılımı belirsiz, kazanılan paranın ortak harcandığı bir düzen mi?

Ortalamanın üstü imkanlar sunmak yeterli değil, bağımsızlık önemli.

Kimseye soramadım en yakınlarıma bile danışamadım çareyi burda buldum. Nişanı atmak benim için de ailem içinde iyi olmayacak ama dediklerinizi yazdıklarınızı annem de diyor

Şunuda belirteyim nişanı attığım zaman da annemin bana diyeceği şey olması gereken buydu deyip beni teselli etmek yerine, bunlarla en başından nişanlanmayacaktın ben sana dedim diyecek ve bunu her zaman diyecek bu açıdanda düşününce daha kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…