- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Aileniz neden istemiyor vardır bir sebebi..Anneler çocuklarının mutluluğunu ister belliki içine sinmeyen birşeyler var..acele etmeyin annenizin düşüncelerini dikkate alınİyi günler yaklaşık 9 ay tanıştığım erkek arkadaşım var 2 aydır da nişanlıyız toplam 11 aydır tanışıyoruz. Ailem başta istemedi ben lisans mezunuyum o önlisans mezunu ben 25 o 32 yaşında ailesi ile beraber işleri yürütüyor ailesi varlıklı. Tek oğlan. Sorum şu ailem her defasında istemediğini belirtiyor annem özellikle . Ben ise seviyorum oda beni seviyor fakat bazen garibime giden yönleri var ama onu da görmezden geliyorum seviyorum. Annem şimdi ayrılsam tamam der belli bu. İleriye dönük annem endişe duyuyor ailesi ile olmasından iş yönünden . Yaşı sorun ediyor . Sizce ne yapmalıyım ailemi dinlenmeli miyim
Büyükler bizim goremediklerimizi görebiliyorlar, o yüzden ailenin söylediklerini kulak ardı etme derim.İyi günler yaklaşık 9 ay tanıştığım erkek arkadaşım var 2 aydır da nişanlıyız toplam 11 aydır tanışıyoruz. Ailem başta istemedi ben lisans mezunuyum o önlisans mezunu ben 25 o 32 yaşında ailesi ile beraber işleri yürütüyor ailesi varlıklı. Tek oğlan. Sorum şu ailem her defasında istemediğini belirtiyor annem özellikle . Ben ise seviyorum oda beni seviyor fakat bazen garibime giden yönleri var ama onu da görmezden geliyorum seviyorum. Annem şimdi ayrılsam tamam der belli bu. İleriye dönük annem endişe duyuyor ailesi ile olmasından iş yönünden . Yaşı sorun ediyor . Sizce ne yapmalıyım ailemi dinlenmeli miyim
Sorun sadece yaşı ise dinlememelisin. Onun dışında başka sorunları gördüyse annen kulak asmalisin bunu da en iyi sen bilirsinİyi günler yaklaşık 9 ay tanıştığım erkek arkadaşım var 2 aydır da nişanlıyız toplam 11 aydır tanışıyoruz. Ailem başta istemedi ben lisans mezunuyum o önlisans mezunu ben 25 o 32 yaşında ailesi ile beraber işleri yürütüyor ailesi varlıklı. Tek oğlan. Sorum şu ailem her defasında istemediğini belirtiyor annem özellikle . Ben ise seviyorum oda beni seviyor fakat bazen garibime giden yönleri var ama onu da görmezden geliyorum seviyorum. Annem şimdi ayrılsam tamam der belli bu. İleriye dönük annem endişe duyuyor ailesi ile olmasından iş yönünden . Yaşı sorun ediyor . Sizce ne yapmalıyım ailemi dinlenmeli miyim
Anneler anlar. Buraya kaç kez yazıldı ailem istemedi ama sevdim evlendim çok pişmanım diye. Annenle otur konuş. Eğer dedikleri hissettikleri matikliysa Bi kez daha düşün. Annen zaten seni dusunmeseydi varlıklı tek çocuk lafını duyduğu an havalara ucardi. Ayrıca görmezden geldiğin şeyler ilerde seni mutsuz edecek gibi. İyi düşünİyi günler yaklaşık 9 ay tanıştığım erkek arkadaşım var 2 aydır da nişanlıyız toplam 11 aydır tanışıyoruz. Ailem başta istemedi ben lisans mezunuyum o önlisans mezunu ben 25 o 32 yaşında ailesi ile beraber işleri yürütüyor ailesi varlıklı. Tek oğlan. Sorum şu ailem her defasında istemediğini belirtiyor annem özellikle . Ben ise seviyorum oda beni seviyor fakat bazen garibime giden yönleri var ama onu da görmezden geliyorum seviyorum. Annem şimdi ayrılsam tamam der belli bu. İleriye dönük annem endişe duyuyor ailesi ile olmasından iş yönünden . Yaşı sorun ediyor . Sizce ne yapmalıyım ailemi dinlenmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?