Yardım

sız tıp fakultesı okudunuz oda fındık eksperligi mı okudu arada boyle ucurum mu var kı aılenız begenmıyor ıkı yıllık olusunu :)
evet bende davul bıle dengı dengıne olmalı derım fakat gozunuzu seveyım ulkemızın egıtım sevıyesı zaten ıcler acısı ha ıkısı ha dordu cok farkı yok eger dedıgım gıbı bırı hekım ya da egıtımcı dıgerı hademe degılse aldıgı egıtım farkı acısından dıyorum.

tek elestırdıklerı nokta bu mu aılenızın ? baska sorunlar da var bence aıleler genelde ıstemıyorsa haklı cıkıyorlarda ondan sordum

Son düzenleme:
Bende bilmiyorum ne yapacağımı nişanlım daha benim ne bir gün telefon faturamı sordu ne de bana bi şeye ihtiyacın var mı dedi bunlar da garip. A
Nişanlın diye sana telefon faturanı sormak zorunda değil
Oldu olacak pedini de alsın
Şöyle uçuk fikirlere nasıl ulaşıyorsunuz aklım almıyor valla

Yas farkiniz cok degil. Detay yazmasaniz size yardimci olamayiz.

Sanki evleneceğiniz adamdan değil de iş arkadaşınızdan bahseder gibisiniz,
hiç duygu yok anlatımınızda.
Bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor bana göre.
Moralim kötü yoksa ben çok seviyorum dış etkenler beni mahvediyor

Ayni benim baslangicim ben dinlemedim evlendim 2 gun oncede bosandim ne olur ne biter bilemem ben sunu anladim anneni mutlaka dinle onun hissettikleri ile senin gorduklerin farkli ben de anneme seviyorum sen onyargilisin derdim soyledigi herseyi yasadim ailesinin eline bagli adam di benim eski esimde sonra borclar cikti sirket onun üzerineydi aaa bi de ne goreyim onun borcu oldu vs vs bence anneni dinle

Moralim kötü yoksa ben çok seviyorum dış etkenler beni mahvediyor
Evlilikte mutlu olmak için sadece çok sevmek yetmiyor genç arkadaşım.
26 yıllık evliyim.
Annenin sözlerini kulak ardı etme derim.
Ayrılınca annenizden başka laflar duymaktan korktuğunuzu yazmışsınız.
İki çift lâf işitmek, boşanmaktan evladır.

Arada kalmak çok zor
Kesinlikle cok zor ben yasadim bunu ailen sana yanlis dusunuyor onyargili geliyo ama oteki tarafta sevdigin adam sana dunyada esi benzeri yokmus gibi geliyo bu tamameb karsindaki adamin karekteriyle alakali ben serefsiz birine dustum ama senin icinde boyle olacak diye bisey yok bilemeyiz tek soyliycegim sey su tc sini al ve arastir bir avukata ver bunu lutfen yap

İyi o zaman sırf anneniz bunları demesin diye tuhafınıza giden şeyleri görmezden gelmeye devam edin. Bakalım evlendikten sonra ne kadar daha görmezden gelebileceksiniz?

Haklısın . Nişandan önce bir dünya insana sorduk kötü diyen yok ama dediğinde yarar var

Siz ne iş yapıyorsunuz? Çalışıyor musunuz?
Ortalamanın üzerinde bir hayat yaşatacağını vadeden nişanlınıza, her konuda tam bir güven duyuyor musunuz? Annenizin içine sinmeyen konular, ilerde sizede sıkıntı verebilir. Emin değilseniz, evlenmeyin. Bir de karşınızdakinin söylemlerinden, daha çok davranışlarını yakından izleyin. Annesinin ilgisizliği, arayıp sormamasıda ilginç. Sebebi ne? Bu insanlar zenginiz diye, size ve ailenize karşı yüksekten mi bakıyor? Bütün bunları bir tartın derim. Ailelerin uyuşması ve anlaşması da önemli.

Hakkınızda hayırlısı ama hiç mi burada açılan konulardan okumadınız. Nişanlı iken bu tip sorunlar yaşatıp Hiç iyi yönde değişen var mı?? Ben denk gelmedim. Adamcık kendini belli etmiş ki bu da hayat size bir şans daha veriyor demek ki. Köprüden önce son bir çıkış şansınız var gibi düşünüyorum

Ben de boşadım 18 sene sonra tam da bunun gibi birini. Benim annem de yok babam da yok çıkarken de yoktu evlenirken de yoktu. Ama hiç akıl edip sorduğunu bilmem ihtiyacımı. İstediğimi alır demişsiniz ya benim eski eşim de alırdı. Ama ne oluyor sonra yazayım. Umursamaz düşüncesiz bencil ailesi olmasa bir fatura ödemekten aciz bir adamcık. Tüm sorumluluğu çocukları da dahil üzerime alıvermişim anlamadan. Daha doğrusu yıkmış. Çünkü o evin prensiydi.

Son düzenleme:

Tip fakultesi deme bana sinirim zipladi zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…