Yardım

Böyle aileler çok kurnaz oluyor.
Ölene kadar çocuklarının üzerine mal mülk vermezler ki el kızı hak iddia etmesin diye.
Evi arabası vardır ama kesin babasının üstüne tapuludur. Size takılan takılar bile babada durur. Çoluk çocukla ayrılmaya kalksanız zırnık koklatmazlar. Nafakayı vermemek için oğullarını işsiz gösterirler.
Neler neler...
Hiç bu riske girmeyin, aşktan ölmüyorsanız.

Ailesine bağımlı gibi olması sorun. Ancak telefon faturanızı sormak zorunda değil.

Anneniz mi takılıyor bunlara? O mu fatura, bohça sorun ediyor?

Ailesine bağımlı gibi olması sorun. Ancak telefon faturanızı sormak zorunda değil.

Anneniz mi takılıyor bunlara? O mu fatura, bohça sorun ediyor?
Çevrem ve annem evet bana itham ediliyor bohça olmaması sorulmaması

Çevrem ve annem evet bana itham ediliyor bohça olmaması sorulmaması

Lütfen yanlış anlamayın ama bazı annelerin fazla beklentileri olduğu için, ben rahatlıkla “annen istemiyorsa bir bildiği vardır.” diyemiyorum. Bohça falan heveslenmiş olabilir anlarım ancak fatura vs. yersiz beklentiler bunlar. Madem eğitiminiz daha iyi, çalışır kendi ihtiyaçlarınızı karşılarsınız. Daha evli bile değilsiniz adam sizin faturanızı ödesin.

İnanın her günüm böyle geçiyor sabah kalkıyorum bu tarz şeyler gece oluyor yine aynı şeyler artık bunaldım

bence anneniz haklı adam ailesiyle bir iş yapıyorsa bu yaşa kadar bu saatten sonrada değişmez.işleri bir olduğu içinde gerektiğinde resti çekemez hep aileye bağımlı olacak çünkü.ailesi şimdi melek gibi görünsede evlenince işler değişebilir.çok iyi düşün gözlemle ona göre karar ver.yaşlar sorun olacak kadar fark yok.

Nişandan sonra 40. Güne geldik daha bize gelmedi nişanlımın ailesi

Bugünde gözüm yaşlı . Nişanlımın ailesi bize geldi bugün düğün günü konuşacaklarmış derken konu eşyaya geldi oturma odası ve düğün salonu bize aitmiş ama bizim tarafta bu hiç yok onu da geçtim benim ailemin durumu buna müsait değil . Ne olacak bilmiyorum ne olur bana dua edin

Ayrılın

İlk kez düğün salonu ödemeyi duyuyorum (kız tarafı için) ama sorun bu değil. Durumunuz yoksa söylersiniz. Onlar da ksrsılamazsa nikahtan evlenitsiniz. Bunlar hiç dert değil. Önemli olan siz nişanlınızla Aynı fikirde olup e birbirinize destek olun. O çözemediğiniz seyleri oturup konusmadan, netlestirmeden evlenmeyin bence.

Nişanlıyken ayrılmak evlenip boşanmaktan daha kolay.
Cesur olun kim ne derse desin, hayat sizin.
Buradan anlattıklarınız kadarıyla evliliğiniz hayırlı görünmüyor. Ayrılın veya devam edin demek istemiyorum ama içinizde bu duygu yoksunluğu, bu kafa karışıklığı varken bir de nişanlınız ve ailesi böyle iken bu iş zor görünüyor.
Gözünüzü açın kendi hayatınızı kaydırmayın.

Kendiler üç gün köy düğünü yapacaklarmış çünkü çok geniş bir ailelermiş. Bizde kına için düğün salonu olsun dedik çünkü annemin babamın akrabaları oraya gelir bizim için o akşam biter düğün . Salon size ait dediler

Takı olarak ne takacaklar peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…