Yardım

denizmenekse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
4
6
1
35
Merhabalar ameliyat sonrası burun kanatlarım Burunumun ortasından daha ileride. Öyle kötü gözüküyor ki burnumun ortasındaki yeri kesip geriden dikmiş doktor. Resimle neresi olduğunu göstereceğim. Eskiden burnum öyle değildi inanın başka hiçbir hastada bu duruma rastlamadım. Lütfen bunun çözülebilir bir problem olduğunu. Bunun dışında bir kanadım da daha 2. Aydan çökük berbat durumdayım 🥺 (resim bana ait değil Burun ortası derken nereyi kast ettiğimi anlatabilmek için ekledim)

Eklentiler

• 6DB599DE-6552-462C-87FF-0B3CCCF60421.webp
    6DB599DE-6552-462C-87FF-0B3CCCF60421.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 76
Merhabalar ameliyat sonrası burun kanatlarım Burunumun ortasından daha ileride. Öyle kötü gözüküyor ki burnumun ortasındaki yeri kesip geriden dikmiş doktor. Resimle neresi olduğunu göstereceğim. Eskiden burnum öyle değildi inanın başka hiçbir hastada bu duruma rastlamadım. Lütfen bunun çözülebilir bir problem olduğunu. Bunun dışında bir kanadım da daha 2. Aydan çökük berbat durumdayım 🥺 (resim bana ait değil Burun ortası derken nereyi kast ettiğimi anlatabilmek için ekledim)
Revizyon yapılabilir korkmayin

Ameliyati yapan doktorla görüşün ücretsiz yapmasini talep edin. Aksi halde dava acacaginizi söyleyin. Acsaniz kazanirsiniz kazandiginiz parayla yaparsiniz.

O kısmı önde olan estetikli burun çok görüyorum. Bu kimilerince bir tercih. Revizyon ile düzeltilir diye düşünüyorum. Ameliyat sonrası Ne kadar zaman oldu? Ödemler iyice geçmeden en az 6 ay. Hiç bir doktor ilgilenmiyor çünkü

Back
X