yardım

okuyup gecmeyın lutfen fıkır ıstıyrum bıde hem arkadasım tanıstırdı hem benı karıstırma dıyor arkadasımda kızdım

Kusura Bakma Arkadaşım Ama Bu İlişkiden Ne Köy Olur Ne Kasaba

suan cok ıyı bır bakıyorum berbat bende anlayamdım tam bıtıremıyoruzda bıtırıyoruz bırsey oluyor gerı konusma kavgasz bır cozm olsa yakında sınırden aglıcam

suan cok ıyı bır bakıyorum berbat bende anlayamdım tam bıtıremıyoruzda bıtırıyoruz bırsey oluyor gerı konusma kavgasz bır cozm olsa yakında sınırden aglıcam

Sen Sana İlişkinin Başında Küfür Eden Bir Adamdan Ne Bekliyorsun ki
Bu Yarın Birgün Dövmeyede Kalkar Seni
Sende Olmayacağının Farkındasın Bence
Boşuna Heycan Yaratma Hayatında Geç Olmadan Yol Ver Gitsin

Neden düzgün yazmıyorsun arkadaşım?
Sen şu kendi yazdıklarını beğeniyor musun?

özet gecelım...
ilk bulsumada zaten zıtlasmıssınız... ilk bulusma sonrası aşkım demıs kızmıssın..sonra hadi ilk gunden tartısma cıkmasın diye (hata 1...dediğinin arkadasında duracaksın) sen canımlı cıcımlı konusmak istemıssın..buseferde o terslemıs dogal olarak...
ikinci bulusma senı terketmıs..bırakmıs gitmiş... ancak kendını bulunmaz hint kuması sanan sevgılın ortak arkasın aracılıgıyla ona msj atmanı istemıs ,sende kuzu kuzu atmıssın bıguzel(hata 2... ayrılıgınız nasıl yuzyuze olduysa tekrar barısmanızda yuzyuze olmadıydı.. , hakıkaten kendısını bulunmaz hınt kuması sanıyor bu cocuk - kızlar tarafından cok pohpohlanıp el ustunde tuutlmus)
bu kufur etmesıde 3.gun anlasılan.....
4.gun sen benım esip gurlediğime bakma benım için degerlısın
5.gun aksam 9dan sonra ilgi gostercem....

allahtan dık baslısın bu senın dık baslı oldugun halınmı? - aman alttan alayım kavga cıkmasın,aramız bozulmasın modunu dik baslılık olarak mı goruyorsun

yasın kaç bılmıyorum ama eger evlılık uzerıne dusunuyorsan kendine kendin gibi agırlıbaslı efendi sakin erkek arkadasın oldun.. bundan sana hayır gelmez

Noktalama isaretlerini akil eden insanlardan Allah razi olsun. Bu nasil bi yazidir? hic birsey anlamadim.

Ozet gecen diger arkadastan okudum. Anladigim kadariyla ortada sevgililik yonunden bi iliski yok.

karısık yazdım hızlı anlattım anlatmayı basaramadım kusura bakmayın olay arkadasın anlattıgı gıbı evet 20 yasındayım bncede sakın bırısı lazım bıtırdım zaten ılıskıyı olmayacagını anladım yapamam onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…