sizlerle paylaşmak istediğim bi konu var. lise 1 e başlarken bi sevgilim vardı 9 sene görüştük nasıl oldu bilmiyorum ailesi beni hiç sevmezdi zaten büyü yapmışlar yani gittikleri kadın falan ortada sonradan gerçek olduğunu söyleyenler oldu apar topar sevmediği bi insanla evlendi yıkıldm ama yapacak bişi yoktu bende başka biri ile nişanlandım tam evlenecekken gene geldi ordan girdi burdn çıktı aklım karıştı nişanlımdan ayrıldım ve görüşmeye başladık karısıda hamileymiş ayrılmaya çalıştım ama olmadı boşanma kararı aldılar ama benim eski sevgilim değildi huyu suyu tüyü değişmiş kaç kere dövdü küfürler bi yandan eskiden yanımda küfür etmeyen adam gitti bi bambaşka bi adam geldi.ayrılmayı çok isterdim onları yaptığında ama beni çok borca soktu kredi kartları karar aldık beraber ödeyelim diye şu an beraber çalışıp aynı yerde kalıyor ödüyoruz ailemin yanına gideceğim ama bu kadar borçla ailem beni reddeder hatta mahveder bi yandan eski nişanlım hala ailemle görüşüyo ailem onunla olma taraftarı aslında beynim benimde öyle ama kalbim nasıl yapacak ona git eski karınl birleş çocuk var diyorum ama bende bunu derken ölüyorum nişanlımla birleşeceğim iyi biri benide çok seviyo maddi durumuda iyi ama bunu nasıl atacağım içimden karşı tarafa haksızlık gerçi o seversin zamanla beni diyor ama o çocuğada acıyorum açıkçası başkasıla olursa onada üzülürüm bilmiyorum çok kötüyüm yardım istiyorum hertürlü eleştiye açığım bu arada onun için ailemi karşıma aldım herşeyi ile kabul ettim ama olmuyor olmuypr