yardım

brmndli

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
8
0
16
İstanbul
sizlerle paylaşmak istediğim bi konu var. lise 1 e başlarken bi sevgilim vardı 9 sene görüştük nasıl oldu bilmiyorum ailesi beni hiç sevmezdi zaten büyü yapmışlar yani gittikleri kadın falan ortada sonradan gerçek olduğunu söyleyenler oldu apar topar sevmediği bi insanla evlendi yıkıldm ama yapacak bişi yoktu bende başka biri ile nişanlandım tam evlenecekken gene geldi ordan girdi burdn çıktı aklım karıştı nişanlımdan ayrıldım ve görüşmeye başladık karısıda hamileymiş ayrılmaya çalıştım ama olmadı boşanma kararı aldılar ama benim eski sevgilim değildi huyu suyu tüyü değişmiş kaç kere dövdü küfürler bi yandan eskiden yanımda küfür etmeyen adam gitti bi bambaşka bi adam geldi.ayrılmayı çok isterdim onları yaptığında ama beni çok borca soktu kredi kartları karar aldık beraber ödeyelim diye şu an beraber çalışıp aynı yerde kalıyor ödüyoruz ailemin yanına gideceğim ama bu kadar borçla ailem beni reddeder hatta mahveder bi yandan eski nişanlım hala ailemle görüşüyo ailem onunla olma taraftarı aslında beynim benimde öyle ama kalbim nasıl yapacak ona git eski karınl birleş çocuk var diyorum ama bende bunu derken ölüyorum nişanlımla birleşeceğim iyi biri benide çok seviyo maddi durumuda iyi ama bunu nasıl atacağım içimden karşı tarafa haksızlık gerçi o seversin zamanla beni diyor ama o çocuğada acıyorum açıkçası başkasıla olursa onada üzülürüm bilmiyorum çok kötüyüm yardım istiyorum hertürlü eleştiye açığım bu arada onun için ailemi karşıma aldım herşeyi ile kabul ettim ama olmuyor olmuypr

Eğer bu konu gerçekse, ettiğinizi bulmuşsunuz.

''Git karına çocuğuna'' derken lutfetmişsiniz.. Bu kadar kolay mı alınıyor aklını ki, aklınıza girip kandırmış sizi o ş...siz adamcık evliyken.

Aman bir çok şey yazılabilir ama haketmiyorsunuz. Bu forumda yazdığım en sert cevap oldu bu, artık hazmedemiyorum bu tür durumlara.

Ha klasik cevap; '' kınama'' diyenler olacak.
Kınıyorum. Şiddetle kınıyorum; Evliyken başkasına göz diken erkek-kadını kınıyorum.
....

Bu arada ne yardımı yapacaktık biz ???

Daha neler duyabilirim çokk merak ediyorumm
:53::53::53::53::53::53::53:
şaka gibisin şaka bile değil kabus falan olmalısın
:53::53::53::53::53::53::53::53:

kendini nasıl bi konuma sokmuşsun ne yapmışsın belli değil ?
bide onla aynı evdemi yaşıyosun ?
borç mu yaptınız birlite bide anlaştınız öle mi birlikte ödüceksiniz?
adamın karısı var bide hamile :53:
sen bunları nasıl kabul etmişsin kızımm
benim aklım mantığım almıyo almıcaktaa

herkesin hayatı saygı duyalım ezmeyelim diyoruz ama hep bi gömlek daha beteri cıkıyo karşımızaa....
Yolun acık olsun bu tarz bi konuda verecek aklım yok benim:53::53::53::53:

Sırf aldatma da değil..

Evli adamı ayartıyorsun..
Nişanlını kandırıyorsun..
Aileni karşına alıyorsun..
Adamın dayağını yiyorsun..
Düünya borca giriyorsun..
Hamile bir kadının ve doğmamış çocuğunun günahına giriyorsun..

Bir de şaka gibi "yardım" diyorsun..

İnanılmazsın..Ve ben hakikaten çok dayanıklıyım..

9 sene birliktelikten sonra olmamış, başkalarıyla olunmuş vs vs..

Yeniden başlarken bile her şey için çok geçmiş zaten.

Durumunuz çoooooooooooook karmaşık.

Eski nişanlınız başka biriyle beraber kaldığınızı bildiği halde sizi kabul ediyor, aileniz buna bir şey demiyor ama borcu öğrenseler sizi reddederler öyle m?

Çok enteresan.

Bence siz o borçları yaptığınız hataların sonucu olarak kabul edip ailenize geri dönün.

Eski nişanlınızı da mutlu edemeyeceğinizi yazdıklarınızdan anlıyorum, dünya iki kişiden ibaret değil.

Bence biraz kendinizle kalın, böylece kimsenin günahına girmemiş olursunuz.

ne kadar rahatsınız birde kalkmış ne yapayım diye bize sormuşsunuz

içiniz hiç mi sızlamıyor nasıl rahat uyuyorsunuz nasıl içiniz alıyor bu durumu

kendinize nasıl konduruyorsunuz 2.kadın olmayı

:53::53::53::53::53::53::53:

Tutuldum resmen :53::53::53::53::53:

Ailen nasıl bir aile, nişanlın nasıl bir erkek, sen nasıl bir kadınsın, birlikte olduğun ş... size zaten diyecek hiç bir şey yok aklım almadı bir türlü

Sorayım bari boşadığı eşi ve bebeği nasıl, afiyetteler mi :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

kimse kimsenin elinden kimseyi alamaz ayrıca dediğim gibi açığım eleştiriye şimdi benim tam 10 yıl verdiğim emeğin üzerine biri gelip bişilerden yararlanıp oturuyo tık yok evet herkez ettiğini buldu sevilmediğini bile bile evlendi üstelik karısı olacak şey ilk beni aradı ve biz boşanıyoruz kendim ettim beni sever sandım seni seviyor bizlik olay bitti dedi seversen yaşarsın arkadaşım bi gün gelir çoluğun çocuğun yaşar malum kınamaya gelmez doğru bende çok memnun olsam zaten yazmam kimseyle aynı yerde yaşamıyorum ben öğrenciyim ve oda burda çalışıyo o kadar yurtta kalıyorum

kimse kimsenin elinden kimseyi alamaz ayrıca dediğim gibi açığım eleştiriye şimdi benim tam 10 yıl verdiğim emeğin üzerine biri gelip bişilerden yararlanıp oturuyo tık yok evet herkez ettiğini buldu sevilmediğini bile bile evlendi üstelik karısı olacak şey ilk beni aradı ve biz boşanıyoruz kendim ettim beni sever sandım seni seviyor bizlik olay bitti dedi seversen yaşarsın arkadaşım bi gün gelir çoluğun çocuğun yaşar malum kınamaya gelmez doğru bende çok memnun olsam zaten yazmam kimseyle aynı yerde yaşamıyorum ben öğrenciyim ve oda burda çalışıyo o kadar yurtta kalıyorum

maşallah cevaba bak

herşey bu kadar basit deme ama seviyorum

insanın iç huzuru karakteri nereye gitti peki

aşık olunca onlar kayboluyor mu

İnanılmaz bir insansın..Sana söylenecek birşey yok..
Bir de beddua ediyorsun ya..
Az sonra küfür de edersin sen..

Zaten nişanlıyı aileyi kandırıp, evli adamı ayartacak ve onunla birlikte kalacak kadar zekisiniz anlaşılan niye bizden akıl istiyorsunuz ki?
Siz bu kafayla zaten en doğrusunu yaparsınız merak etmeyin..Allah daha beter eder sizi çok dayak da yersiniz küfür de..Hakediyorsunuz çünkü bunları..

güçlü bi kadınım 2. kadın değil 10 yıldır zaten ilk kadındım olan oldu ayrılmış anlaşamamış ben mi vardım evlilikleri süresince yanlarında odalarında onlar bu kararı verdi ise ben ne yapabilirim ben sevgime sahip çıktım ayrıca ailem e laf söylemek kadar ilerledi isen konuya çok hakimsin demekki.nişanlıma gelince ben zaten ayrıldım kimseyi aldatmıyorum evet iyi bi insan olabilir aklım karışık ama görüşmediğim bi insana hesap veremem heralde

Siz ne kadar küstah kişiliksiniz ki o adamın çocuğunun annesine ŞEY diye hitap ediyorsunuz!!!
Senin o yanında gezdirdiğin insan müsveddesi ve kendin için ŞEY diyebilirsin ancak!!!

Kitlendim şu an.
Kim, kiminle, nerede anlamak çok güç ama ortada birçok yanlış var. BU NET.
Nasıl bir yardım yapacağımı da bilemedim. :44:

Yüzsüzlüğün bukadarı cevaba bak sennn
adamm olaydıı o 10 seneni verdiğin İt te senin arkanada duraydı bırakmasaydı sana gelince sen de sevdiğini bırakmasaydı ailesi istemiyo bilmem neee yaa bırak git Allah aşkınaa şimdii ağzımaa geleni sölicemm
ne biçim karakteriniz var ne biçim insanlarsınızzz kınamaymıştaa bilmem kimin başına gelirmişteeee
bana gevşek ağızlık yapmaaa sizdee hiçbi suc yokkk kadınn onu sever zannetti evlendi die suçlu öylemii yokyaa bence
en buyuk succc bebek olsa gerekk
nie doğuyosunkii sennn alla allaaaa:47::47::47::47::47:

sennn yaptığın herseyi hakettmişsinnn
o girdiğin borçlarıdaaa herseyiii
yediğin her hakaretii hak ediyosunnn
nasıl sinirlendirdinn insanlarıı beeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaa
senin gibilerii Allah ıslah etsinnn

zamanında banada deseler belki aynı tepkiyi verirdim lakin insanın başına gelmeyince böyle oluyor ne diyeyim kimseye beddua etmiyorum hayat bi gün insanın karşısına olmadık şeyler çıkarıyo ve oluyo o yüzden büyük konuşmamak lazım küfüre gelince hiç adetim değil olmadı bugüne kdar

güçlü bi kadınım 2. kadın değil 10 yıldır zaten ilk kadındım olan oldu ayrılmış anlaşamamış ben mi vardım evlilikleri süresince yanlarında odalarında onlar bu kararı verdi ise ben ne yapabilirim ben sevgime sahip çıktım ayrıca ailem e laf söylemek kadar ilerledi isen konuya çok hakimsin demekki.nişanlıma gelince ben zaten ayrıldım kimseyi aldatmıyorum evet iyi bi insan olabilir aklım karışık ama görüşmediğim bi insana hesap veremem heralde

Sevgiye sahip çıkmak böyle mi oluyor?
Daha neler duyacağız kimbilir..

"Ailemi karşıma aldım" diyen sensin..
"Nişanlımın aklı hala bende"diyen sensin..

Bize bunları anlatan da sensin..

Bir de dövseydin..
Nasıl olsa evli sevgilinden bayağı bir taktik kapmışsındır dayağı yiye yiye :34:

Gerçi memnunsun dayak ve küfürden, o belli..

Yoksa buraya bunları yazmak yerine çoktan ayrılır, ailenide daha fazla üzmezdin..
Yazık..

Ne saçma bir durum bu yaa!! O s..şiz eski karısına çocuğuna dönmesin,yakmasın o masum insanları!!! Sen de her şeyiyle kabul ediyorum diyorsun ama kabul edemiyorsun demek ki..Demek ki her şey "seviyorum" demekle olmuyor!!aşık oldum kandırdı beni deyince işin içinden çıkılmıyor..

O kadıncağızı hamile bırakmış,onunla evlenmiş o adam evliliği oyun sanıyor herhalde... :47: :47: :47:

O borcu nasıl yapmış da sana yığıyor? Bir zahmet kendi borcunu kendi ödesin,sende ayrıl git anana-babana sığın kendini affettir.. Aileni karşına almaya değer insan mı o!! Anlamıyorum yaa,bir insan için aileni karşına alacaksan aklınla,mantığınla,kalbinle,ruhunla ondan emin olmalı,nokta kadar acaba..dememlisin,karşılıklı olarak nokta kadar tereddüt yaşamamalısın ki öyle birini bulduğunda zaten ailen karşı çıkmaz!!!
Ailen elbet affeder ama o kadının çocuğun "ah"ını nasıl ödersin bilemem....

"Yuva yıkanın yuvası olmaz"sözünün ispatı gibisin.. :19:

Back
X