• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım

yenigelinben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
173
4
96
İstanbul
selam arkadaşlar,

Ben 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Boşanmak istiyorum ama emin değilim.Korkularım var.Eşim pek iyi değil memnun değilim mesela aldatma olayımız oldu ama hala onunla beraberim neden anlamıyorum inanın içimden bir his çık git evine diyor bir hisde yapma diyor. Ne zaman ciddileşsek ayrılık kararında sonra ben vazgeçiyorum.Ama bu kararsızlıkta inanın çok kötü.

Deneyimleri olanların yardımlarını bekliyorum

selam arkadaşlar,

Ben 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Boşanmak istiyorum ama emin değilim.Korkularım var.Eşim pek iyi değil memnun değilim mesela aldatma olayımız oldu ama hala onunla beraberim neden anlamıyorum inanın içimden bir his çık git evine diyor bir hisde yapma diyor. Ne zaman ciddileşsek ayrılık kararında sonra ben vazgeçiyorum.Ama bu kararsızlıkta inanın çok kötü.

Deneyimleri olanların yardımlarını bekliyorum

aklın fena karışmış ....

ciddileştigi zaman onun kesınlıkle bosanacagınından emın oldugunuz ıcın hemen vazgecıyorsunuz sanırım onsuz kalmaktan korkuyorsunuz ...

sen neden korkuyorsun bu adamdan ayrılamıyorsun once bunun ayrımını yapman gerek ?

cok mu sevıyorsun ( aldatıldıgın halde ) ayrılamıyorsun
yada baska nedir ?

aklın fena karışmış ....

ciddileştigi zaman onun kesınlıkle bosanacagınından emın oldugunuz ıcın hemen vazgecıyorsunuz sanırım onsuz kalmaktan korkuyorsunuz ...

sen neden korkuyorsun bu adamdan ayrılamıyorsun once bunun ayrımını yapman gerek ?

cok mu sevıyorsun ( aldatıldıgın halde ) ayrılamıyorsun
yada baska nedir ?

Bilemiyorum inan çok sevmiyorum ama alışkanlık olabilir belki.Kafayı yiycem gerçekten bende bunun ayrımına varamıyorum.Normalde çok cesaretliyimdir. Kaç yıllık ilişkimi bile bitirebildim ama bu evlilik işi gerçekten çok zormuş ya

Bilemiyorum inan çok sevmiyorum ama alışkanlık olabilir belki.Kafayı yiycem gerçekten bende bunun ayrımına varamıyorum.Normalde çok cesaretliyimdir. Kaç yıllık ilişkimi bile bitirebildim ama bu evlilik işi gerçekten çok zormuş ya

vallahı canım ben bekarım evlılık psıkolojısını pek bılemıyorum .....

ama buyuklerımız sunu der ;

ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin :ssz:

Birazcık zor olucak aslında.Maddi açıdan hiç sıkıntım olmazda manevi açıdan çok zor olucak gibi.Ailem eşimle evlenmemi istememişti ve ben zorla ikna ettim onları gönülsüzce

böyle de hayat geçmez.
Sevgisiz.
Sürekli boşanma konuşulduğuna göre saygı da biter yakında.
Aileniz istemediyse istemedi.
Siz istediğinizi yaptınız.
Herkes hata yapar.
Yeniden başlamak için çok geç kalmayın.

canım bence şunu düşün 2 yıllık evlisin ve anlattıklarına göre yaşadıklarından dolayı mutsuzsun
bu adamla bir ömür geçirebilecekmisin çocuk olunca ayrılmak daha zor olacak hakkında hayırlısı olsun

canım bence şunu düşün 2 yıllık evlisin ve anlattıklarına göre yaşadıklarından dolayı mutsuzsun
bu adamla bir ömür geçirebilecekmisin çocuk olunca ayrılmak daha zor olacak hakkında hayırlısı olsun

Zaten çocuk yapamıyorum inan bu gel gitlerden artık kafayı yiycem bu nasıl bir zor kararmış. Karakterim bile değişti ne yapıcam hiç bilemiyorum

Back
X