- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
eşiniz kaç yaşında ? garanti bekler falan diye değil ablacım böyle sadece annem biliyor babamda öğrensin istiyorum ama küçük biyerde yaşıyoruz ve öyle sevgiliyim diye gezemiyorsun
şu an 28 yaşındayız ikimizde, bak canım gerek yok böyle çetrefilli işlere, ayrıca bak abla demişsin bana biraz sinir bozucudur nasihat dinlemek ama bak bu sana tavsiyem olsun öyle alışverişe gitmedir ikide bi evlerine gitmedir falan yanlış, yapma, kız kısmı nazlı olur ağırdan satar kendini, hevesli gibi hareketler yapma, yarın bigün bi laf ederler kalırsın öyle,bence yaş farkınızda çok ve sen içten içe korkuyosun seni bırakmasından
merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım sevgilim benden 8 yaş büyük üniversite sınavına hazırlanıyorum bu arada ilişkimiz 1buçuk yıldır var neyse anneme 3 ay önce anlattım ama yeni sevgili oldugumuzu söyledim.onun tüm ailesi beni biliyor annesiyle telefonda konuşuyorum, hep beraber alışverişe bile gittik ama annem bunları duysa delirir herhalde. daha ortada fol yok yumurta yok diyo ama biz çok ciddiyiz benim okulu kazanmamı bekliyoruz sonra söz gibi bişey düşünüyoruz okul bitincede düğün. annemi ciddi olduguma nasıl inandırmalıyım??
ailesini öncedende tanıyorum öyle laf edecek insanlar değil, korkmuyorum zaten bu insanda hemen evlenelim demiyorki bana üniversiteni oku diyor
Bu acele neden? Okulunu bitirmeden bu kadar aile icine girmek neden?
öyle insanlar değil öyle mi, içlerine girmeden bilemezsin falan dicem evliliği anlatıcam sana ama gerek yok Allah bahtını açık etsin
Teşekkür ederim ama öyle uzaktan bakıldığı gibi olmuyor hiç bişey, aynı şeyi yaşamadan insanların hislerini anlayamıyorsunuz
bu konuya yorum yapan herkes uzaktan bakıyo bunu bilerek konu açtın değil mi, bazen senden büyük insanların tecrübelerine güvenmek gerekir
onun ailesi beni çok benimsemiş durumda bende ailemdeki insanların bilmesini istiyorum
Tamam da işi resmiyete dökmeye gerek yok, 4 yıl sözlü kalmanın ağırlığını kaldırabilecek misin?
öylesine çıkıyormuşuz gibi düşünüyo ama ben ciddi oldugumuzu görsün istiyorum, o çocuk senin okumanı beklemez diyo
küçük bi yerde yaşıyoruz ve adı olsun istiyoruz. Ben yaşımdan olgun düşünüyorum herhalde bilmiyorum
bi ağırlığı olacağını düşünmüyorum diyeceğim daha küçüksün diyeceksiniz ama farkındayım herşeyin
Tamam da işi resmiyete dökmeye gerek yok, 4 yıl sözlü kalmanın ağırlığını kaldırabilecek misin?
yüzükle beklemenin ne kadar can sıkıcı bişey olduğunu bilmiyo arkadaş, ben de nişanlanırken sevgilim şark görevini bitirecek o zaman evlenicez diyodum teee 2015 eylülde. bak 15 ay geri aldım düğünü onu bile bekleyemiyorum, insan olsun istiyo bi yandan aileler var bi yandan millet ne zaman düğün ne zaman şu ne zaman bu
insan dört ayda bile ne kararlar alırken, dört yıl nişanlılık aman yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?