yardım :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi eft12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niceleri çıksada fikrim değişmez ki , o çocuk beni bekleyecek ve olayın ciddiyete taşınması gerek o sürede
Sen öyle zannet
Senden küçüğüm ama nelerin olabileceğini şimdiden kestirebiliyorum.
Her ne kadar kendi hayatıma müdahale etmem epey zaman almışsa da..

35 Yasindayim, 12 yildir evloyim, nisani da sozu debilirim, etrafimi da cok iyi gozlemlerim.
Annen kendince hakli olarak ciddi degil diyor, ama bence cok ciddi. Sen gozunu acmadan kendine baglamak istiyor bu adam. Ailesi de girmis isin icine, ne gerek var simdi onlarla ne gorusuyorsun. Simdi sana canim cicim diyenler bak kv rolune soyununca neler diyorlar. Birak onlarla gorusmeyi, annem kiziyor de, sadwce sevgilinle gorusursen gorus.
Universiteyi nerde okuyacaksin, sevgilin var diye ayni swhri yazican galiba.
Cok buyuk hata yaparsin.

çok teşekkür ederim okudum tabikide .ama oda yaşından küçük gösteriyo ve uyum konusundada bi sorunumuz yok.biliyorum üniversiteye gidince ortam değişecek bir sürü şey olacak ama ben gerçekten çok eminim bu insandan

Kucuk bi yerde yasiyoruz diyorsun ailesiyle alisverise gidiyorsun. Anlamadim ben bu isi. Ve bence 2 yil sozlu 2 yil nisanli cok uzun. Ki soz ve nisan arasinda buyuk bi fark oldugunu sanmiyorum.

canım ben 22 yaşındayım. aslında aramızda dağlar kadar yaş farkı yok. benimde 1 buçuk yıllık bir ilişkim var ve benden 4 yaş büyük. yani senin sevgilinle yaşıtlar. o çoktan evliliğe hazır durumda maddi ve manevi olarak. ben üniversitede okuyorum bu yıl 5. ve son senem. ama biz hala ne sözlüyüz ne nişanlı. bunun için acelem de yok. hatta ben ona daha çocuğum ben senin yaşına geldiğimde bende düşünürüm evlenmeyi diyorum. sevgili olmanın tadını çıkar bence bu yaşlar o yaşlar. o seni beklerse yine beklesin. sen onun hala seversen yine seversin. annende şimdilik bilmesin ciddi olup olmadığını ne olur? üniversiteye başlamadan önceki zamanlar insan çok çabuk büyüsün istiyor yaşadığı ilişkiler ciddi olsun herkes onun yetişkin olduğunu bilsin istiyor. bunları herkes yaşadı. hayatı akışına bırak

Evlenmeden önce karsi tarafin ailesiyle görüsmeyi, tanismayi cok yanlis buluyorum. Daha evlenmeden iliskiler iyice lackalasiyor.
Ciddi olan, geli ister. Söz olur, gidis gelis ancak öyle olur belki.

2 yıl sözlü kalıp 2 yılda nişanlı kalmayı

Sonuçta gene aynı şey 2 yıl nişanlı kalınca bir şey fark etmiyor gene evlenemiyorsunuz 4 yıl. Hem okul 4 yılda bitecek mi bakalım bitse bile hemen öyle herkes okulu bitirdiği gibi ertesi gün iş bulamıyor nerden baksan 5 seneniz var daha söz demek evlilik yoluna girmek demek bunların sorumluluğunu almak için çok erken bana göre. Ne zaman okulumu bitirdim işime girdim ki erkek arkadaşım da öyle askerliğini işini halletti öyle sözlendik yani 5 sene flört döneminin sonunda 6. yılımızın içinde de evleneceğiz kısmetse. Şu an bile sözlüyüz hafta içi çalıştığımız için bazı nişanla ilgili alışverişleri haftasonu yapıyoruz bir kaç aydır şöyle bütün gün sadece başbaşa keyfimize göre gezemedik mesela hep bir koşturmaca içinde geçti ama sevgiliyken her hafta en kötü bir iki gün rahat rahat gezerdik sinemaya giderdik şu an inan vakit yok hazırlıklardan iyi ki daha önce bu işe girişmemişiz aileler işin içinde olmadan, büyük sorumluluklara girmeden rahat rahat flört dönemini yaşayıp birbirimize daha çok vakit ayırıp tanımaya çalışmışız diyorum .

Canım senden 2 yaş büyüğüm .
Evlilik için en az 5 senem olduğunu düşünüyorum .
Bak burada öyle çok konu var ki oku .
Erken yaşta evlendim pişmanım gibilerinden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…