derin bir nefes aldım ve yazıyorum.. içimde tutarsam geberip gideceğim çünkü..aile mi? çok mükemmel bir ailem var nazar değmesin herkesin imrenerek baktığı.. bir gram sevgisizlik görmedim ne aralarında ne bana ne kardeşime karşı..herkes babadan mı sevgisizlik diyecek ondan yazıyorum. bir adama aşık oldum yaşını bilmeden en fazla benden 15 yaş büyük sanıyodum, katlanırım diyodum, 30 yaş büyükmüş kendime sövdüm günlerce olmaz dedim o da beni daha büyük sanıyomuş. yaşımı duyunca şok oldu çok çabaladık olmaz babam yaşındasın çocuğum yaşındasın diye diye kaçmaya çalıştık ama oldu. aşk mı? geliveriyor işte.. lanet !!!benim bizim umursadığımız sayıları umursamıyor. ah inanın ne acılar yaşadık. ne tepkiler gördük. parası için mi demeler hangi para ?? kendimi yırttım yıprattım yine vazgeçemedim.. ne oldu biliyomusunuz biz kabullendik çevre kabullendi çok ağladım ama sonunda kadermiş deyip sustum. bir de örnek gösterilen çift olduk.. çevrem öyle inandı bize biz birbirmize inandık düşünün birbirimizin gözünün içine bakardık..30 yaş mı? kimsenin gözünde değildi o kadar sevdik o kadar gösterdik ki herkes parmağıyla ilişkimizi gösterir oldu. sorun bende başladı hiç evlilik istemedim. özgürlük adı altında olmak rahat geldi. rahatım batsın. zamanla çürüttüm bu sevgiyi. aşkı.. sorumluluk alamamaktan belkide..gün geldi fazla sahiplenmeye çalıştım boğdum aşkımdan .. ertesi gün cehennemin dibine git dedim kaldıramadım bu aşkı.. yıllar böyle geçti benim dengesizliklerimle..pes etti adam en sonunda.. hoş hala pes etmedi de yeter ulan dedi artık heralde.. bense boşluğun dibindeyim ne artık bu yaş farkının yükümlülüğünü kaldırabiliyorum ne git diyebiliyorum, ilişkiyse bizimkinin diğerlerinden eksiğimiz yok fazlamız var bizim suçumuz bu kadar yaş farkıyla bu dünyaya gözümüzü açmak mı.. ? kaldıramadım saydım sövdüm başka konulardan bi akşam ayrıldık.. bir ay oldu ne acım dindi ne sevgim.. diyorumki mantığını kullan başka bir adam işi var okumuş etmiş mantık evliliği yap sus.. diğer yanım biliyor ki bu aşk hiç kapanmayacak. şimdi siz karan verin benim suçummu onun suçumu? ben ne yapayım?