yardım

persistent

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
28
2
3
mrb kızlar hep yazıp siliyodum artık yazmaya içimi dökmeye karar verdim bi erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz hala öle..aynı üniversteden ve aynı bölümden mezun olduk ben onun memleketinde okuyordum normalde istanbulda yaşıyorum okul bitti ve ben memleketime geldim biraz zaman sonra oda benm memlekete geldi ve şuanda ikimizde burda farklı yerlerde güzel işlerde çalışıyoruz..ama bi sıkıntım var ki şu sıralar herşey çok gözüme batar oldu ilişkimizi ikimizinde ailesi biliyo tabi bn babama yeni çıtlattım bişeler oda gelsinler dedi tanışalım falan normalde çok asabi sinirli bir insandır herneyse ben söledim tabi erkek arkadaşıma tmm dedi o kadarla kaldı.ne elinde var ne avucunda ailesine kendim söledim telefonda konusurken ama hiçkimse hiçbişey yapmıyo varsa yoksa kızları..evli kızları var evinin kirasını dahi babası veriyo anneside benimkini arayıp sıkıştırıyo ben anlamıyorum ya.zaten destek çıktıkları yok bide hala oğlundan bişeler istiyo..benimkiyle konuşurken geçen ağladı içim parçalandı annesi sürekli hastayım işte şu kadara ihtiyacım var fln yapıyo bu burda kendine zor yettiriyo sıkıştıgı zamanlarda da ben ona destek oluyorum .. burda o anasız babasız ikimizin gelecegi için bişeler yapıcaz onada ailesi izin vermiyo habire arıyo kadın..oğlunu insan kullanırmı resmen öyle yapıyor..tmm bizim durumumuzda o kdr mükemmel değil ama benim annem dahi bişeler yapmaya çalışıyo kendince..benim size sorum şu bu kadın ne yapmaya çalıyo ayrıca biz nasıl birikim yapıcaz böle o anneye ben ona...offfffffffff

Sevgilin kac yasinda? Baska kardesi yok mu ailesine destek olabilecek?

annesiyle konuşun. sadece ailelerimiz tanışsın diyin zaten sonrasında aileler iletişimde olacağı için bişeyler gelişir bence

bu hiç değişmez...........................

Aynı benım kaynanam hep hastayım der oğlu dayanamaz biliyor bide hep parası yok ama kızlarına gelince akıyo oda benim hakkım olsun napayım oraya çok takılmıyorum artık eskıden çok uzulurdum.
Gelelim sana arkadasım bosver aıleden destek beklemeyın sevdıgın adamda evlılıge yanasıyotsa bırlıkte hapın herseyınızı ne senın aılen ne onun aılesınden bısey beklemeyın.
Sevgılın pek evlilik taraftarı gibi gelmedi bana ama orasını da sen buluyorsun artık

sevgilim taraftarı bi dediiğim ikilenmez oda istiyor zar zor bana tek taş aldı teklif etti.ama arkadaşım gel görki herşeyi biz yapalım dıyor ama bizimde durumlar malum bişeler yapamıyoruz destek lazım bi yerde olmuyo.anası babası için varsa yoksa kızları bişey lazım olunca arıyolar ancak bide annesi bana heray belli miktar gönder demiş hadi oglu için bişey yapıp kenara atsa tmm dıcem ne yapıcagı belli kndı ihtiyacları yada kızının ihtiyacları

Ooo ıldu bide anasına paramı vercek sizin iş zor canım evlenınce çok kavga çıkar tavrını koyup düzene sokmak lazım. Beb ıyle yapyım. Maaş cekılır benım elime gelir herseyı bı kağıda yazarız gıderlerı kalanda bende kalır eşimede elli Tl veririm okadar kalan zarurı ıhtıyacta kullanılır yoksa kenara koyulur. Tavrın kesin olmalı bu sebeple huzur kaçar bastan konusunki ılerde basınıza ne gelecegını bulup ona göre plan yapın. Zor işler Allah kolaylık versin

doğru sölüyosun birazn önce adam akıllı knsmam lazım..amin canım.

Evlilik öncesi herseyı konuskı sonradan supruzlerle jarsılasma. Ve Allah başa vermesin boşanmalarında çoğu eşlerin oturup konusmaması bırlıkte karar almamalarından kaynaklanıyor. Tatlı tatlı konuş oraya para verırsen size kalacak paranın nelere ywtecegını birde cocuk olursa masrafları koy onune bak nasıl dumur oluyor. Erkekler hesap yapmaz anlık yaşar herşey toz oembedir kadınlar daha ılerıyı gorur hesap yapar tedarıklidir ve olgundur erkkekler gec olgunlasır. Senin tek ihtiyacın tatlı dille konusman.

Nie annelere bu kadar onyargilisiniz anlamıyorum...siz daha evli deilsiniz nisanli sozlu deilsiniz.sevgilinizin harcadigi para kendi maasi harcadigi kiside kendi ailesi.muhtemelen yokluk cekmisler ve sevgilinizde eli ekmek tuttugu surece onlara yardim etmek isteyecektir.o anne sevgilinizi buyuttu okuttu...uni mezunu oldugunuzu soylemissiniz 3 bine yakin maas aliyordur belki daha fazla.birakin yapsin su asamada mudahale ederseniz siz kotu olursunuz.evlendikten sonra bu durum devam ederse kirmadan bunu istemediginizi soylersiniz.suanda da eger ben ona veriorum o annesine deip bunu istemiosaniz para vermezsiniz olur biter.

allah razı olsun arkadaşım düşüncelerinizden mahrum bırakmıyosunz benı.en kısa zamnda knscam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…