yardım

düşüncelerin gayet mantıklı ama detayına girmediğim için sölemedim kendi çalıştı kendi kendini okuttu yeri geldi ben sıkıstım bana bıle verdi ben şimdi verdiğimin lafını asla yapmam onun bana yaptıklarının yanında benım ona yaptıklarım hiçbişe.ama annesi okutmadıkı kardeş dedigim gibi herşeyini kendi yaptı bari evlenmesine yardımcı olsunlar.bi çok şeyine şahit oldum kadının bana arkadan göz kırpıp oglum para ver şunu şöyle yapıyım böle yapıyım dediğine kaç kere göz yumdum bişeler ciddiye biniyo ama bi destek yok umursamaz aile.

O zaman konus sevgilinle...anlat...madem biz bir yola cikiyoruz artik ona gore yasayalim de.oturun bi hesap yapin.diyelim yaza dugun dusunuosunuz.sunlar sunlar alinacak.bu kadar para lazim kendini ona gore ayarla de...yoksa bu is uzar de.o zamana kadarki gelirini hesaplayip ne kadarlik harcama yapacagina karar vermesi lazım sevgilinin

diğer arkadaşlarda konuş dedi canım konuscam bende en kısaa zamanda gelişmeleri yazarım ..
teşekkürler :)

ara bakalım buradan bekliyoruz sonucunu :)

persistent kızla konuşursan buradan yazarmısın merak ettim

persistent kızla konuşursan buradan yazarmısın merak ettim
aradım kızı bı kadının derdinden en iyi bi kadın aanlar dedim başladım mevzuyu anlatmaya yarıda kesti haberim var dedi gerçekten yanlış anlamışsın dedi olay bana kadar geldi dedi oda anlattı çok güzel konustuk sakin sakin..kapatıcakken sakın erkek arkdaşına söleme ddi bende sölicem asla yalan sölemedim ona dedım bılsın nasıl bi aptallık yaptıgımı söleme erkekler böyle şey yüzünden soğur senden dedi ben kesınlıkle sölemicem dedi kendi erkek arkadaşıma dahi sölemicem dedi bende allah razı olsun dedim oda allaha emanet ol içini ferah tut sakın anlatma dedi tmm dedim kapattık offff çk kötüyüm nasıl şüphelenirim o kdr da yemin etmişti nasıl inanmadım şuan kendımden nefret ediyorum çok kızıyorum kendime.

Aramasaydın hep içinde bir şüphe kalacaktı, o zaman da sen soğuyacaktın zaten.
Bir daha ne kız mesaj atar, ne de erkek arkadaşın, kendi arkadaşlarının sevgililerinin numaralarını telefonuna kaydettirir.

Aramasaydın hep içinde bir şüphe kalacaktı, o zaman da sen soğuyacaktın zaten.
Bir daha ne kız mesaj atar, ne de erkek arkadaşın, kendi arkadaşlarının sevgililerinin numaralarını telefonuna kaydettirir.
inşallah kız sölemez bana o kdr söleme senden soğur dedi sölemicem bende.ama dediğim gibi insallh o sölemez..buda aynen dediğin gibi bizede ders oldu bi daha ne o kaydeder nede ben ararım.

Bak kız ne kadar iyi bir şekilde konuşmuş seninle anlatmış. En azından için rahat değil mi artık? Söylemez merak etme. Kendisi söyleme demiş çünkü sana.

OĞLUNU BİR ÇEŞME GİBİ GÖRÜP SUYUN BAŞINI KESECEĞİNİ DÜŞÜNEREK SİZE ENGEL OLMAYA ÇALIŞIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…