yardım :/

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.941
2.073
30
arkadaşlar memur olucam hayırlısıyla.2 yıllık aöf mezunuyum.sevgilim lise mezunu .askerden gelicek 2 aya.ailem sevgilim ilerde özel de çalıştığı için ben memurum diye sorun yaratırsa haklı olur mu? sürekli ve maaşı bna yakın bi iş bulucak Allahın izniyle.ve biyandan üni okuyacak benm gibi açıktan aynı zamanda.şimdiki şartlarda herkes memur olamıyor ben aileme bunu nasıl anlatıcam.

Bu konudaki düşünceleri bu şekilde mi, yoksa siz mi bu şekilde bir problem olabileceğini tahmin ediyorsunuz?

Düzenli işi olsun çalışsın yeter ne iş yaptığını önemseyeceklerini sanmam

Memur olmadan bunu düşünüyosun memur olsan ailenden önce sen sorun edersin gibime geldi. :p
Umarım iyi bir iş bulur.
yo.ben kendi hayatıma yaşadıklarıma göre bir çıkarım yaparak bu sonuca vardım ve yüzde 80 de sorun edicekler sen memurssun o özelde çalışıyo işi kesn değil diyecekler. ama ben sorunu göze alarak haklılar mı diye sordum canım.yoksa herkese devlet kadro açamaz.özel diye de bişey var.

yo.ben kendi hayatıma yaşadıklarıma göre bir çıkarım yaparak bu sonuca vardım ve yüzde 80 de sorun edicekler sen memurssun o özelde çalışıyo işi kesn değil diyecekler. ama ben sorunu göze alarak haklılar mı diye sordum canım.yoksa herkese devlet kadro açamaz.özel diye de bişey var.
asla haklı olmazlar..

arkadaşlar memur olucam hayırlısıyla.2 yıllık aöf mezunuyum.sevgilim lise mezunu .askerden gelicek 2 aya.ailem sevgilim ilerde özel de çalıştığı için ben memurum diye sorun yaratırsa haklı olur mu? sürekli ve maaşı bna yakın bi iş bulucak Allahın izniyle.ve biyandan üni okuyacak benm gibi açıktan aynı zamanda.şimdiki şartlarda herkes memur olamıyor ben aileme bunu nasıl anlatıcam.
Dayın ankarada mı? Bi sen ol hele güzelim. Allah kerim sonrasına. :-D ama ailenden çok sen sorun etcen gibi.

Dayın ankarada mı? Bi sen ol hele güzelim. Allah kerim sonrasına. :-D ama ailenden çok sen sorun etcen gibi.
biz bazıları gibi dayıya güvenerek konuşmuyoruz tatlım...açık ve net neye dayanarak konuştuğum bellli olmuştur umarım.dedğin gibi ben sorun etseydim burada sevgilim memur değil ayrılmalımıyım diye konu aaçardım.:KK56:

eğer böyle derlerse ve benim evliliğime karşı çıkarlarsa tek bunu bahane ederek,ben de diretirsem saygısızlık yapmış olur muyum.?5 yıllık ilişkimi yarıda bırakamam.

Her şeyin üslubu var size ne be demek var alop karşına düzgünce ifade etmek var tekrar tekrar gerekir ise ve tabi sevgilinin de kapıdan kovsa bacadan girmesi iyi etken olur. Yani her şey yine sizde bence zamanı gelince düşünün strese girmeyin boşuna

Daha önce de söylemiştim sana,bunları düşünmesi gereken sen değilsin.
Sevgilin sana layık olmak için çalışmalı,çabalamalı.
Hiç bir ana baba evladının kötülüğünü istemez,sevgilin kendine sağlam bir gelecek hazırlamışsa kamu ya da özel sektör önemli değil, ailen sorun etmez,yeter ki seni maddi manevi muhtaç etmesin.

Bazı aileler sorun ediyor, haklısın. Benimkiler de hep hakim ya da ateşe,diplomat gibi damat istemişlerdir. Ne yapalım umduğunu değil bulduğunu.. :KK70:

eğer böyle derlerse ve benim evliliğime karşı çıkarlarsa tek bunu bahane ederek,ben de diretirsem saygısızlık yapmış olur muyum.?5 yıllık ilişkimi yarıda bırakamam.
evliliğine sırffff bu sebepten karşı çıkarlarsa ailende sana saygısızlık etmiş olur.. yani bilmiyorum belki sağlam iyi bir iş bulacak. burada ailenin tutumundan çok sevgilinin karakteri önemli sanırım. bende memurum eşim memur değil ve ailem hiçbirzaman sorun etmedi. eşim benden çoook daha fazla kazanıyor ama ailem hiçbirzaman eşimin kazancınıda sorgulamadı. onun efendiliği dürüstlüğü iyi huyluluğu yetti ailem için.

Daha önce de söylemiştim sana,bunları düşünmesi gereken sen değilsin.
Sevgilin sana layık olmak için çalışmalı,çabalamalı.
Hiç bir ana baba evladının kötülüğünü istemez,sevgilin kendine sağlam bir gelecek hazırlamışsa kamu ya da özel sektör önemli değil, ailen sorun etmez,yeter ki seni maddi manevi muhtaç etmesin.
ya ablam sağolasın her konumda bana yardımcı oluyorsun.ama ben evhamlı bi yapıya sahibim.ciddi anlamda endişe aypıyorum belki de psikolojim bozuldu benim.çocuk banaa sen endişelenme ben herşeyi halledicem çok mutlu olucaz azcık bna güven demesine rağmen ben tasalanıyorum.çok saçma biliyorum.çok.

X