yardım

Hayat02

Benden Yana Olan Kalsın Yanına. ..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
370
72
123
31
Kızlar dün evden kaçtım kocamdan bi cocugumla beni aradığında ulaşmasını istemiyorm avea yönlendirme numarasini bilen varsa ne olur yardım edin

Yönlendirmeyi bırak bence telefonun sinyalinden bile bulabilir niye kaçtın evden ?

Allj razı olsun kızlar şiddet gördüm hemde ilk değil en sonunda tak etti aldım oglumu çıktım evden tehditler yağdırdı ama nafile bırakıp geldim ne ilk nede son olacak dayanamyrm artık

Allah yardımcın olsun umarım gidecek yerin vardır ve dahası güvende olabileceğin...

Kızlar dün evden kaçtım kocamdan bi cocugumla beni aradığında ulaşmasını istemiyorm avea yönlendirme numarasini bilen varsa ne olur yardım edin
Allah yardimcin olsun.
Vodafone da musteri hizmetlerini arayip son tel numaranin 2 hanesini degistirebiliyordun. Ilk degistirme ucretsiz di. Diger degistirmeler icin 5 lira alacaklardi. Telefon ederek oturdugun yerden degistirebiliyordun acikcasi.boyle bir hizmetleri vardi.
Avea da var mi bi sor istersen musteri hizmetlerine

Ailemin yanına geldim Bi kuruş param yok üstelik yanlış bavulu getrmsm giyecek elbisem bile yok ne yapacm bilmiyorm

Nasıl yanlış bavulu aldınızki sonuçta bi oğlunuz bir siz... Kusura bakmayın ama konunuzda bir gariplik var gibi geldi..

Ailemin yanına geldim Bi kuruş param yok üstelik yanlış bavulu getrmsm giyecek elbisem bile yok ne yapacm bilmiyorm

İlk bakacağı, sorgulayacagi yere gelmissin..
Keske 1 2 gun hazirlik yapip baska bi tarafa gitseydin. Madem bulunmak istemiyorsun..

15 gun kalirdin siginma evinde gecerdin ordan direk niye baba evine gittin smd huzursuz olacaksin

İlk bakılacak yer zaten baba evidir. Yani işin içinde tehdit vb var ise polise bildirin. Gerçi bu ülkede polis ne kadar yararlı olur orası tartışılır

Sordm canım aradım numaranın tümü değişiyor 15 tl karşılığında

İlk bakılacak yer zaten baba evidir. Yani işin içinde tehdit vb var ise polise bildirin. Gerçi bu ülkede polis ne kadar yararlı olur orası tartışılır

Polise ne hacet var ki kendi polis pislik herif polis bile böyle yapıyorsa kime siginalim durumda bi gariplik yok biz yeni taşındık başka bi eve bavullar açılmadı daha kıyafetler dizilmedi bavullar ayni olunca o telaşla birini kapıp çıktım evden yanlış olanı almışım planlı birsey değildi yani

Yani var ya, milleti yargilamakta ustunuze yok. Kadin telefon yonlendirmesinin nasil yapildigini ogrenmek icin neden evden kactigini soylesin ya, sorar sadece nasil yapiliyor diye... niye herkese yalanci sahtekar gozuyle bakiyosunuz. Olamaz mi, 3 tane bavul vardir aceleyle yanlisi almistir. Kafasi ne durumda kimbilir,belki isnini sorsan dusunerek cevap verir. Ne meraklisiniz hemen yaftalamaya...

Hayatta hic sacma,olaylarin akisina uygun olmayan seyler olmuyor mu... Hersey tikirinde ve mantik cercevesinde mi gidiyor...

Bazilariniz hakikaten hayretliksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…