- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Konuyla alakalı değil ama fotonuzu çok beğendim çok sevimli!!!:)Mesaj at konuşun 3 yıl senden hoşlandığını söylemediyse o erkekte bir sorun var ya da senden hoşlanmıyor taş olsa catlar 3 yil da neler olur neler
Sende bicir bicirsin niye konuşamıyorsun çocukla bazı şeyler hayatta geç kalmaya deymez aşk gibiKonuyla alakalı değil ama fotonuzu çok beğendim çok sevimli!!!:)
Ben pek kullanmıyorum sosyal medya, ama ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayınSosyal medyada daha kolay dökülürsünüz
Ikinizinde ortak ilgi duyduğu bir aktivite falan var mı?Mesela vizyona yeni filmler girince falan birlikte gitseniz.Final vize haftası beraber ders çalışsanız:)
Aynı şekilde ben de açılabilirdim ona bakarsak :) Ben zaten çok ters davrandığım için böyle oldu. Biraz da bende aslında problem :)Ikinizinde ortak ilgi duyduğu bir aktivite falan var mı?Mesela vizyona yeni filmler girince falan birlikte gitseniz.Final vize haftası beraber ders çalışsanız:)
Benim terminolojim biraz değişikBen pek kullanmıyorum sosyal medya, ama ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın
Biz ilişki tarihine geçicez de rekor tam kırılsın diye bekliyor3 sene napti bu adam hööhh yani taş olsa çatlar be
Messi'mi Ronaldo'mu diye sorun,Messi derse sorun yok:)))) şaka şaka...tuttuğunuz takım yok mu?maçları olunca "ben izleyemedim nasıl oldu neler oldu" sorun.bana pek kulak asmayın...hayatımda hiç kimse olmadı...sadece yardımcı olmak için:)Ben pek kullanmıyorum sosyal medya, ama ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın
Filme gitmek mi, keşke o aşamada olsak :) Valla beraber ders çalışmak güzel fikir ama ben bir türlü uygulamaya dökemiyorum bunu çünkü denk gelemiyoruz, zaten yarın son sınavım var, bu dönem için artık o fikir işlemez gibi. Kendisi futbolu çok sever, benim alakam yoktur. Futbolla ilgili muhabbet açsam çok abes olur zaten pek bilgim de yok.
Simdi anladimBiz ilişki tarihine geçicez de rekor tam kırılsın diye bekliyor
Benim terminolojim biraz değişik
Şey diyorum yani
Hani sen çekingen o çekingenmiş ya
Bazen yüzüne söylemek zordur ama yazmak daha kolaydır
Sosyal medyadan ya da numaralarınız varsa telefondan bir girizgah yapın 'Naber?' gibi
Gel zaman git zaman o mesajlaşmalar uzar, dediğin gibi karşılıklı birşey varsa
Ondan sonracıma gelsin 'açılma'
Messi'mi Ronaldo'mu diye sorun,Messi derse sorun yok:)))) şaka şaka...tuttuğunuz takım yok mu?maçları olunca "ben izleyemedim nasıl oldu neler oldu" sorun.bana pek kulak asmayın...hayatımda hiç kimse olmadı...sadece yardımcı olmak için:)
Simdi anladim
Bacım seviyosan git konuş bence
senden hoslandigina emin misin erkekleri sagivsolu belli olmuyor cekingenlikte bir yere kadar ciddi hoslansa 3 yilda acilmasi lazim. asiri cekingen diyorsaniz bile hoslantisindan emin olmadan bir adim atmayin bence. illa atacag diyorsaniz sosyal medyadan yuruyun.
Bence 3 sene kaybetmissiniz zaten daha fazla vakit kaybetmeden bi adım atmalisiniz baktınız o taraftan bi adım gelmedi o zaman vazgeçin bence siz bu işten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?