Bayanlar merhabalar
uzun süren çabalar neticesinde nişanlandık ve düğün tarihimizde belli oldu.aslında herşey genel olarak yolunda ancak dün akşam nişanlımla biraz evlilikten konuştuk.benim çalışmamı kesinlikle istemiyor.baştan beri böyleydi zaten.dün akşamda konusu gecti bende maaş kartını bana verirsin zaten iş yerinde senin paraya ihtiyacın olmaz dedim lazım oldukça alırsın yada haftalık olarak alırsın dedim.nişanlımda öyle bişey yook onu geciceksin demesiyle anlık bir şoka girmedim desem yalan olur.bende neden dedim zaten ihtiyacın olmaz işyerinde dedim bana; ihtiyacım olmasada bende kalıcak ben böyle şeyleri sevmem lazım oldukça benden isteyeceksin dedi bunu söylemesiyle ikinci küçük şokumu da atlatmış oldum.Şimdi şöyle bi durum var ben çalışan bi insanım hiç para isteme gibi bi durumum olmadı dün akşam gecen bu konuşmadan sonra bi kaç kez hayal ettim kendimi para isterken ama düşüncesi bile beni çok kötü hissettirdi. 2 yıldır sevgiliyiz 3.yılımızda nişanlandık her şeyden cok memnun ve emin olan ben,dün akşam gecen bu sohbetten sonra cok korkar oldum.bana para ver nasıl dicem ki.böyle olucağı hiç aklıma hiç gelmedi cünkü kuzu gibi nişanlım var yada ben öyle zannediyorum.ama bu mevzu beni cok bulandırdı.bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı?bu işin yolu yordamı nedir?yardımcı olun lütfen.
eleştiri değil öneri ve bundan sonra nasıl bir yol izlenmesi gerekir ile ilgili görüş istiyorumÇalışmaycaksın demiş, kabul edilmiş. Harçlık alacaksın demiş, kabul edilmesi kesin sayılır. Her dediğine "He" demişsiniz, sonra da adama kuzu gibi diyorsunuz.
Asıl kuzu sizsiniz haberiniz yok bence.
inanın bende üniversitedeyken ailemden para isterken yerin dibine girerdim kaldı ki şimdi kocadan isteme fikri beni çok eziyor bilmiyorum gidişat evlendiğim zamanda çalışacağım yönünde galibabirinden para istemek çok zor bir durum. ben babamdan para isteteceğim zaman araya annemi sokardım ey gidi.
Para konusu ince bi konu. Eşim de bana demişti evlenmeden önce çalışmanı istemiyorum diye evlendik ve çalışmadım onun istediği gibi.. ama daha hiç para istemedim kendisinden çünkü ya maaş kartı bende durur yada her maaşta yarısını benim hesabıma gönderir. Sizin şart zor olmuş biraz..hem çalışma hem para yok..madem öyle siz de ona seçenek sunun ya çalışırım yada para istemek zorunda bırakmazsın diyin..Bayanlar merhabalar
uzun süren çabalar neticesinde nişanlandık ve düğün tarihimizde belli oldu.aslında herşey genel olarak yolunda ancak dün akşam nişanlımla biraz evlilikten konuştuk.benim çalışmamı kesinlikle istemiyor.baştan beri böyleydi zaten.dün akşamda konusu gecti bende maaş kartını bana verirsin zaten iş yerinde senin paraya ihtiyacın olmaz dedim lazım oldukça alırsın yada haftalık olarak alırsın dedim.nişanlımda öyle bişey yook onu geciceksin demesiyle anlık bir şoka girmedim desem yalan olur.bende neden dedim zaten ihtiyacın olmaz işyerinde dedim bana; ihtiyacım olmasada bende kalıcak ben böyle şeyleri sevmem lazım oldukça benden isteyeceksin dedi bunu söylemesiyle ikinci küçük şokumu da atlatmış oldum.Şimdi şöyle bi durum var ben çalışan bi insanım hiç para isteme gibi bi durumum olmadı dün akşam gecen bu konuşmadan sonra bi kaç kez hayal ettim kendimi para isterken ama düşüncesi bile beni çok kötü hissettirdi. 2 yıldır sevgiliyiz 3.yılımızda nişanlandık her şeyden cok memnun ve emin olan ben,dün akşam gecen bu sohbetten sonra cok korkar oldum.bana para ver nasıl dicem ki.böyle olucağı hiç aklıma hiç gelmedi cünkü kuzu gibi nişanlım var yada ben öyle zannediyorum.ama bu mevzu beni cok bulandırdı.bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı?bu işin yolu yordamı nedir?yardımcı olun lütfen.
baştan beri istemiyordu benim aklım sende kalıyor diyor çalışmanı istemiyorum ama evde oturmaktan sıkılırsan benim tanıdığım yerlerden iş ayarlarız o şekilde çalışabilrsin diyor yani asarım keserim çalışmak katiyen yok demedi hiç bi zamançalışan biri olduğunuzu bu zamana kadar kimseden para istemediğinizi ama bunu söylerken sizi yanlış anlamamasını aranızda ayrı gayrının olmadığını bildiğinizi sadece para isterken sıkıntı çekeceğinizi söylerseniz belki sizi anlar, kendini sizin yerinize koymasını rica edin. uzun süredir berabermişsiniz nasıl bir tepki vereceğini az çok tahmin edersiniz.
bu arada canınızı sıkan konu küçük bi konu değil, mutlaka kesin çözüme kavuşturup öyle evlenin . ilerde çok daha sıkıntı yaşatmasın. bu arada niye çalışmanızı istemiyor?
fikir aynıydı kesinlikle çalışmanı istemiyorum ama evde oturmaktan sıkırlırsan seni bağlayacak halim yok diyorduBunca zaman çalışma konusunda ne diyordu peki? Fikri aynı mıydı, yoksa yeni mi ortaya çıktı?
o halde bence ayarlasın bir iş çalışın sizde, çift maaş daha rahat bir hayatınız olur böylelikle sizde sıkıntıdan kurtulmuş olursunuz.baştan beri istemiyordu benim aklım sende kalıyor diyor çalışmanı istemiyorum ama evde oturmaktan sıkılırsan benim tanıdığım yerlerden iş ayarlarız o şekilde çalışabilrsin diyor yani asarım keserim çalışmak katiyen yok demedi hiç bi zaman
kesinlikle çalışmanı istemiyorum ama eğerki evde sıkılırsan seni bağlayacak halim yok demişti şuanda aynı hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?